את הבושות שערוץ הספורט עושה לליגה האיטלקית הפסקנו לספור מזמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .
עוזי דן מה"ארץ" על המגמה המדאיגה של פיטורי המאמנים באיטליה http://www.haaretz.co.il/hasite/images/printed/P241209/s.0.2412.70.2.9.Xxx
מה הפלא? 12 קבוצות הציבו לעצמן מטרה לתפוס מקומות 1-6, ואז התווספו עוד פארמה ובארי המפתיעות שגם נלחמות. גם בתחתית מבחינת כל קבוצה ירידת ליגה זה כשלון שאסור להרשות, בעוד במדינות אחרות יש קבוצות שעולות ויורדות כל שנה בכיף. אין עוד ליגה כזאת.
:aa1: יום ש' 21:40:: ספורט 2:: אינטר- סיינה :aa1: יום א' 16:00:: ספורט 5:: נאפולי- סמפדוריה פשוט בושה שאין שידור ליובנטוס-מילאן, כנראה שהחליטו להתעלם מהמשחק "המשעמם" הזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
כל משחק גדול שיש איתו בעיה על הזכויות לא מופיע שידור ולבסוף ברגע האחרון יש. אני מאמין שיהיה בספורט 5.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=71799&lang=HE http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
מה עישנת? הקו עקום! תראה אותו ביחס לקו הרחבה. איזו מין תמונה זאת? גם אם תיישר את הקו יהיה אפשר להבחין שאין נבדל, אבל חשוב להעיר שהתמונה הזאת מגוחכת.
http://i45.tinypic.com/2jz8k9.Xxx זה היה מוקדם בבוקר, חשבתי רק על קו ישר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.
אם היה כתוב שער מפופק, או ספק נבדל, לא הייתי מוציא מילה. אבל קוון, דגל ונבדל ברור... זה כבר חוצה את הגבול.
מה שמצחיק זה שהכתב בחר להפוך שער חוקי ל"נבדל ברור" וכלל לא התייחס ל"עבירה" של ברנדאו שהובילה לשער השלישי של אינטר. זאת באמת הייתה החלטה עלובה של השופט ואני מסכים ב100% עם אנשי סיינה. דוגמא נוספת לשיקול דעת גרוע של השופט היא בפנדל של רומא. בלם של קייבו משך בחולצה של טוני ברחבה ולא קיבל כרטיס צהוב למרות שרומא קיבלה פנדל, כנראה בגלל שכבר היה לו צהוב אחד.