בעיקרון, אני אוהב את קו המחשבה של הכותב שטוען שצריך לכבד יותר מועדון כדורגל כמו יובה שלא מקבל את הכבוד הראוי לו כמו כל הכדורגל האיטלקי פה בארץ, אבל כתיבת הכותב היא מעמדה של אוהד ויש הרבה אי דיוקים אצלו. קודם כל נתחיל בכך שקייליני הוא ממש לא תוצר מחלקת הנוער של יובה. הוא נקנה מפיורנטינה. שנית, בפסק הדין הראשון בפרשת הקאלצ'ופולי הקבוצות שהורדו מהסריה A היו לאציו, פיורנטינה ויובה בעוד מילאן הושארה בסריה A עם מינוס. לאחר הערעור לאציו ופיורנטינה הוחזרו לסריה A ויובה קיבלה הפחתה משמעותית בעונש במינוס הנק'. ממש לא החזרה של הקבוצה לסריה A בגלל קשרים בשלטון כמו שהכותב טוען. מה גם שאני בספק עם קבוצתו של קאפלו בין 2004 ל-2006 היתה הקבוצה הטובה בעולם. מילאן של אותן שנתייים נלחמה עם יובה עד המחזורים האחרונים על האליפות ויובה של קאפלו נהנתה מהמון ניצחונות דחוקים. באירופה יובה של קאפלו נכשלה למרות הסגל המרשים מול קבוצות שבאו מולה כאנדרדוג (ארסנל וליברפול). ממה שאני זוכר גם שבשתי העונות הללו הביאנקונרי פתחו את העונה חזק ונחלשו בהמשך. אני חושב שצ'לסי וברצלונה של אותן שנים עלו על יובה של קאפלו.
כן ולא. הוא אכן לא גדל ביובנטוס - הוא גדל בליבורנו וממנו יובנטוס קנתה אותו. הוא נשלח בחצי בעלות לפיורנטינה, ועונה אחר-כך, כשהגיע הזמן לעשות את המכרז, פיורנטינה הציעה סכומים מאוד נמוכים עליו ועל מיקולי. שניהם עברו בבעלות מלאה ליובנטוס.
נדב יעקובי שובר שיאים. אף אחד לא נמצא קרוב לג'ירפה אבל זה לא מונע ממנו לזעוק "פאניקה..פאניקה!!!...פאניקה!!#!" שייקח כדור ויירגע כבר.
שוב הוא הוכיח כמה הוא מוטה בעבור ספרד שזה מביך עבור ערוץ הספורט אבל בחיי, הטלוויזיה שלי משדרת על סף המיוט רק בגללו. איזה שידור מפוצץ צווחות ושטויות.
דווקא משעשע בטירוף לשמוע את הצרחות שלהם, אני חייב לראות את השידור חוזר מחר. "בנזמה בבועה!!בנזמה בבועה!!!" :aaa021: CHI NON SALTA È MERENGUE EH EH CHI NON SALTA È MERENGUE EH EH
:aa1: שבת: 20:40- אינטר נגד קטאניה בספורט 2 :aa1: ראשון: 16:00- סיינה נגד יובנטוס בספורט 5 :aa1: ראשון: 21:30- קייבו נגד מילאן בספורט 5 פלוס לייב באמצע השבוע המשחק בין נאפולי למילאן ישודר בספורט 5, צ'רלטון לא הודיעו על שידור באמצע השבוע.
יופי שלושה שידורים בשבוע כבר נחמד, צרלטון גם לא ישרדו באמצע השבוע בדקתי באתר שלהם והם ישדרו את גביע הליגה האנגלית.
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/957/116.html לא יודע מה עם אחרים, אני, למרות אהדתו לצד השני של הכביש, מתגעגע לפרשנות שלו ממשחקי הליגה האיטלקית.
איך יש רק שידור אחד? משחקים כאלו נהדרים ורק שידור אחד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
http://football-italia.net/topten/wastedtalents.html עשרת הכישרונות המבוזבזים של הכדורגל האיטלקי. במקום הראשון "זכה" אלברו רקובה. למרות היותו אינטריסטה מאוד אהבתי את השחקן והגול שלו ב-3-3 מול רומא ב-2004 באולימפיקו הוא אחד הגולים שאני הכי אוהב.
:aa1: יום ש' 21:40 :: ספורט 1 :: מילאן - פארמה :aa1: יום א' 15:55 :: ספורט 2 :: רומא - בולוניה :aa1: יום א' 15:55 :: ספורט 5 :: ליבורנו - אינטר
איך אפשר לשדר כל אחד מהמשחקים הנ''ל ולא את המשחק של יובה מול נאפולי? עוד פעם אצטרך לראות משחק עם שידור מקרטע ועם שדר פולני אנמי. תענוג.
כתבה על השחקן החם של השבוע,מריו בלוטלי. לינק http://up177.siz.co.il/up3/ynmndtf0yknm.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx