אתם לא מבינים כמה אתם מפספסים את הצפון בתקופה הזאת, עזבו אותכם מלהתפוצץ על צימרים בקיץ, עכשיו זה הזמן. ללכת לראש הנקרא למונטפורט או לטייל בכל הישובים עד לחרמון, התקופה הכי יפה. באחריות.
אני יוצא ב04/07 לנאפה לשבוע ... טיול שלא עשיתי אחרי הבית ספר ואחרי שנה וחצי בצבא הגיע הזמן להתפרק קצת .... אני יהיה במלון אנאטה , מישהו פה היה שם ? אני די בטוח שכן... איך המלון ? 2500 שקל יספיקו לשבוע? צריך המלצות וטיפים בכללי לאן כדאי לצאת , להשכיר קטנוע או טרקטורון , וכו'...
עדיין יש בו את המועדונים ומהמסיבות הטובות ביותר... אין ספק שרק לחשוב על הילדים שיהיו שם זה מדליק נורה אדומה , אבל אני בא עם החבר'ה שלי ונצטרך לשחק אותה פורטוגלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
איה נאפה, מקום לצעירים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הייתי באנטאה שנה שעברה, בית דירות בסדר יחסית, למרות שפשוט תוקעים אותך עם עוד 20 חדרים רק של ישראלים באיזה איזור נידח רחוק מהמלון עצמו... סה"כ סביר, קרוב לכל מקום, בריכה נחמדה, מיקום מצויין... 2500 שקל זה בערך 250 פאונד אם זה לא השתנה מהפעם האחרונה שהייתי שם, זה אמור להספיק אם אתה לא מתפרע/לא עושה בנג'י, אני הבאתי קצת יותר אם אני זוכר נכון. אממ בקשר לכלים שם, מסוכן זה כן וזה גם יכול לדפוק את הטיול, אבל לדעתי זה שווה את זה במקום המוניות האלה. בעיקרון הטרקטורונים שם (ה50 סמ"ק) ממש עגלות וגם עולות יותר מקטנוע, אבל אם אין לכם ניסיון לא על זה ולא על זה ואתם מתכננים להרכיב, עדיף טרקטורון. אני בכל מקרה חושב שקטנוע יותר שימושי שם. אממ ביציאות בערב תשתדלו לא לקנות שום דיל מהמדריך הישראלי, הכל אפשר להשיג שם. ממליץ בעיקר על הקאסל (אם תצליחו להיכנס) והקארווש. בכל מקום לא אוהבים ישראלים, תנסו פשוט לא להתבלט. שלוש המלצות נוספות: אל תקנו הרבה שתייה לחדר, זה פשוט לא כיף ומפסידים הרבה מהדאנס בארים שלפני המסיבות. היו ימים שיותר נהנינו בברים שלפני המסיבה מאשר במסיבה עצמה. המלצה נוספת היא אם אתה משכירים טרקטורונים/קטנועים, או אפילו במונית נראה לי שאפשר, פשוט תלכו יום אחד לצוקים הרחוקים, מקום שנקרא קאפו גרקו. הוא רחוק איזה 15-20 דקות מנאפה, ורוב הישראלים עדיין לא גילו אותו. אחלה צוקים לקפוץ, מקום מאוד יפה. דבר אחרון, תלכו למסיבה על הספינה, הדבר אולי הכי כיף שם, למרות שזה רק של ישראלים. מקנא בך שאתה נוסע - אין על נאפה, אבל תכין את עצמך נפשית לבאסה של החיים כשתחזור, בטח ובטח אם זה לצבא.
אני וחברים שלי רוצים לנסוע לחו"ל. אנחנו בצבא. הרצון הוא כמובן שבוע צעירים קלאסי - ים, מסיבות, אלכוהול, סקס. באיה נאפה כבר היינו לפני הגיוס ולכן לא ניסע לשם שוב. קוס, אותו דבר כמעט, אותה אוכלוסיה, פחות טוב - נוותר. קלאבים ביוון ותורכיה - לא תודה. יש לנו שני כיוונים כרגע. הראשון בולגריה, אשר ממה שקראתי ישנם איזורים מדהימים לצעירים שם עם חופים עצומים וכמות אדירה של מועדונים וגם מאד זול. הכיוון השני שחבר שלי הציע הוא קרואטיה למרות שאני לא יודע יותר מידי על המדינה הזאת מבחינת אטרקציות לצעירים. בנוסף לזה הרצון הוא לנסוע בספטמבר - החום אותו חום, פחות מפוצץ, יותר זול. ככל שאני בודק יותר באינטרנט על בולגריה אני מתאהב והחשק לנסוע לשם גובר, השם החם הוא בורגס. נשמע מאד מפתה ממה שרשום באינטרנט. שימו לב אגב שזו השנה הראשונה שאיסטה מקדמים מחירות חבילות לשם לצעירים תחת הטייטל המפוצץ והמחייב "איביזה החדשה". יש חוות דעת על בולגריה וקרואטיה? ורעיונות למקומות נוספים יתקבלו בברכה.
מניסיון, לפעמים ההבדל בין ספטמבר לאוגוסט, או יוני ומאי יכול להיות הבדל של שמיים ובארץ. הכוונה היא לכמות האנשים, המסיבות, וכו'. שמעתי(וגם חוויתי), על מקרים שבהם הבן אדם נסע חודש אחרי/לפני תחילתה של העונה, המחירים אומנם היו יותר זולים אבל המקום היה די שומם מאנשים, המועדונים כבר היו פחות מלאים, ובכלל.. הייתה הרגשה שהעונה עוד לא נפתחה/עומדת להגמר. אני ממליץ לך בחום לבדוק את זה לפני ואם זה משתלם לסוע בספטמבר.
אני וחברה שלי מתכננים לטוס בנובמבר לאירופה. אין לנו מושג לאן, יש לכם טיפים אילו ערים/מדינות יכולות להיות מתאימות לזוג צעיר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
סלובניה - בלד. תריץ קצת חיפוש בגוגל על סלובניה ובלד. מקום מדהים גם מבחינת הטבע וגם מבחינת האופציות התיירתיות וחיי הלילה. גם אין יותר מדי ישראלים,טיסות יחסית זולות וגם המקומיים מבינים אנגלית ללא שום בעיה.
זה תלוי במליון ואחד גורמים. האם תשכור רכב. או שתעדיף רכבת או שבא לך לשהות בעיר אחת כייפית ולמצות אותה עד תום? האם אתה מחפש טיול רומנטי או חופשת בטן גב? האם לתייר עיר מזווית היסטורית כולל מוזיאונים .או יותר בכיוון של מועדונים בלילה ושופינג ביום. מי יודע ? בגדול הייתי ממליץ לך להגדיר בדיוק מה אתה רוצה בצורה של לענות על מספר שאלות ואז יעד הבחירה פתאום יתגלה לעינך לבד. 1. כמה זמן תשהו בחו"ל. 2. רכב שכור או לא? 3.כמה כסף אתם מוכנים להקציב לטיול. 4. פחות או יותר סוג הטיול שתרצו . 5. וכמובן לאיזה מדינות לא לטוס כי כבר הייתם או שלא מעניינות אתכם.
יאללה, נזרוק פרמטרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx 1. זמן - שבוע וחצי עד שבועיים 2. רכב שכור - אם משכירים רכבים לבני 19 בכלל (ולא, אני יודע שלא) 3. כסף? לא נראה לי יותר מ10-12 אלף. 4. טיול כיפי ורומנטי. תרבות? רק הדברים שהם חובה, אנחנו לא טסים כדי לשוטט במוזיאונים וגלריות אומנות. (נשמע רדוד, אה?) 5. שנינו גם היינו באנגליה, וזה עדיין אחלה מקום להיות בו. קיצר, כל אין לנו מגבלות כאלו. המקום הכי נחמד שעולה לנו בראש כרגע זה אמסטרדם (בלי ירוקים וחומיםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)