דיון התיירות

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Barcik, ‏4/9/06.

1. ACBenb Member

ביום שני אני נוסע לקמר שבטורקיה, זה באנטליה לפי מה שהבנתי (קמר זה איזור או משהו כזה).
    מישהו היה שם ויכול להגיד אם יש שם דברים מעניינים או שכיף שם?

2. saviola Member

עכשיו חזרתי מהאיזור שם (בלדיבי), השאלה היא אם אתה נוסע לקלאב הכל כלול כדי לשבת שם כל היום, או למלון כדי לצאת ולראות את טורקיה. זה יחסית קרוב לאנטליה, יש רוב היום אוטובוסים כאלה ב2 וחצי דולר עד למיגרוס שזה קניון די גדול ויפה, משמה מונית לתוך העיר עצמה (השוק שם הוא די חוויה). שוב, בעיקרון זה תלוי לאיזה מלון אתה הולך ומה אתה מתכנן לעשות שם.

3. ACBenb Member

אני יהיה שם בקלאב-מד כזה שהוא די גדול, אבל לא נראה לי שאני יישב שם הרבה אני גם ייצא לטייל ולראות שם מקומות.
    אמרו לי שיש שם שוק מאוד יפה וגדול ואני מקווה שאני אמצא אותו רקhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

4. saviola Member

השוק שם בדיוק עבר עכשיו למקום חדש, משו קצת יותר מודרני ממה שהיה פעם. הוא על שטח די קטן, יש שם משו אני מעריך כמו 70 באסטות, ברובן אותה סחורה. מה שמצחיק שם הוא שהם יזהו שאתה ישראלי גם אם בכלל לא תדבר עברית, אין לי מושג איך הם עושים את זה. כמובן שאל תשכח להתמקח על כל דבר, הם בכוונה מעלים את המחיר בשביל זה. אל תתאמץ בלמצוא את זה במפות ולנווט שם, פשוט תקח מונית ותחסוך את הכאב ראש. תהנה.

5. ACBenb Member

הם לא כל כך אוהבים ישראלים לפי מהש הבנתי, הבנתי נכון? ככה לפחות אמרו לי..
    אני ינסה להתווכח איתם על המחיר אבל כמו שאני מכיר אותי אני מדבר עכשיו על זה שאני ינסה להוריד את המחיר בעוד שאני יהיה שם אני ישלם כמה ישגידו ליhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    בכל מקרה תודה רבה על העזרה.

6. saviola Member

אתה מדבר על הטורקים בכללי או על המוכרים בשוק? תשמע, מה שמעניין אותם זה הכמה לירות שהם מרווחים, הם דווקא די אוהבים ישראלים כי אנחנו רוב הקליינטורה שלהם. דווקא בטורקיה לא ממש שונאים אותנו יחסית למדינות אחרות בעולם שיצא לי להיות.

7. Igi Member

ממה ששמעתי, אנטליה זו לא עיר לצעירים, ובכלל.. אם נוסעים לשם, זה רק בשביל להישאר רגועים במלון.

8. Arsenali Member

איזה מלון היית ? חזרתי ביום שבת מבלדבי .

9. saviola Member

אנטדון. אני אישית לא התלהבתי במיוחד (הכל יחסי, כן?).

10. Arsenali Member

גם אני הייתי שם ! חח
    דווקא אחלה מלון כנראה לא עשית ממש דברים הייתי שבוע ורציתי להישאר עוד..
    אם היית מהתאריך 7-14 אני ראיתי אותך כנראה.

11. saviola Member

הייתי יומיים מהתאריך שאמרת (הגעתי ב12). תשמע... אם מדברים על ספורט אז הכדורגל/כדורסל לא משו, טניס שולחן מאורגן על הפנים, טניס ממוקם במקום שכל היום יש שמש (וב35 מעלות זה לא כיף לשחק) והסנוקר בכלל בתשלום. מגלשות מים ממש על הפנים, הבריכה עצמה נחמדה. החוף ים נחמד, עשיתי שם אופנוע ים (יאו כמה כסף זה עולה) וזהו בעיקרון, סה"כ כבר הייתי בקלאבים יותר טובים.

12. Arsenali Member

כן אבל דווקא הכדורגל היה נחמד שעשו 3 קבוצות 5 על 5 , שהיו יותר זה היה מעפן.
    טניס שולחן לא ממש ראיתי אם היה מאורגן כי היה לי עם מי לשחק , ושיחקתי איפה שהסנוקר ששם זה יותר נוח עם מיזוג אויר , הסנוקר בתשלום כמו בכל מקום , אני לא עשיתי שם שום ספורט ימי (ממש גנבים הטורקים התחילו לתפוס תחת במחירים) האוכל היה מעולה חוץ מבארוחת בוקר שלא הייתה חביתה , בקיצור אני מאוד נהנתי .
    רק שתדע שהמחירים עכשיו קפצו לטורקיה.

13. jurjv Member

יש איזה אתר נורמאלי שאפשר להשיג דרכו טיולים מאוגרנים לברצלונה /טורקיה ?
    (עדיפות לברצלונה/איסטמבול )

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/07
  14. איטלקי באדום Member

היי,
    אני נוסע עוד שבוע וחצי לספרד.
    בתכנית,
    ולנסיה ומדריד.
    הייתי מעוניין לקבל המלצות לאתרים מעניינים,לקחת בחשבון שזהו טיול עם ילדים ומבוגרים בקבוצה גדולה.
    כמו כן הייתי מאוד רוצה לשלב איזושהיא חווית כדורגל,אולי אימון של ריאל או ולנסיה?..
    מישהו יודע?

15. איטלקי באדום Member

סליחה על ההקפצה..