היום בצהריים ארסנל-טוטנהאם אני וזלצר בלילה-צ'לסי-ליברפול חצי גמר יום א - מחר - ווסטהאם-בורו חצי גמר בשש אני ולוין ברביעי בלילה-עשר, ווסטהאם-ליברפול-אני ולוין
לינקים למשחק? מישהו? הלו? כל החמולה שלי יושבת כבר מסביב למחשב, שותים קפה ומעבירים ג'וינטים מהנגלה האחרונה של ההברחה. הציעו פה גם 2 גמלים על דאוונפורט, עם הכוח שלו נראה שהוא יכול להיות אחלה של בהמת משא...
לאיזה תוכנה? קיצור לפיפילייב, זה המומלץ ביותר: קוד: synacast://09jN1+TK3K3nn6qeoKfPzKaS1dWcoqOZ06mdltiZpKaZoa+V0dbRndvGptSd5pzI2dSpmqmcqJbX2LPa1ODgo6WUoZ7TmtqT3tXgo66VoKCn3trV5KqbmKmT16HQl+TK5KqkmaaVq+XQ2eqfn5+cl92W1J7azuqfqKCcmbHZ0+Dgo6WUop7TmtqT3tXgo66Vlt7N1tuiOTI6YEJKQ20yHislqqKcnqig4+jg3+nE4+Db2+rYqqGcnKmL5NjR1tui4ODY0uzK1d7p/
שלום לכם. אשמח לשמוע דעתכם על אתרים שאתם מומלצים למציאת לינקים לצפייה בשידורים. אני אמנם מוצא הרבה, אבל לא יודע איזה לינקים הם הכי מומלצים.
מישהו אולי יודע איזה משחקים צ'רלטון מתכוונים להעביר אם בכלל ביום שני? יש סנדרלנד ארסנל, ווסט ברומיץ'(19:15) ווסטהאם(22:00) ויונייטד בורו(22:00)
לפי מיטב ידיעתי, צ'רלטון מסיימים את שידוריהם השנה. השידורים יחזרו ככל הנראה בתחילת עונת 2006/07. תקנו אותי אם אני טועה.
מדובר באפסים של צ'רלטון ככה ששום דבר לא מפתיע. בשנה שעברה היה המחזור האחרון מלא בדרמות והם החליטו שהמחזור ההוא לא קיים מבחינתם. לך תסמוך על חבורת אפסים.
אני ממש לא מאמין שהם לא ישדרו את המשחק שלנו מול ווסטהאם... מה שאני לא מבין זה איך הוא יודע שהם לא משדרים את המחזור האחרון?