וייץ שדר נורא. נשמע לא מספיק מתעניין, מתלהב רק בהזדמנויות ושערים (וגם אז עושה את זה בצורה מעצבנת). איינשטיין,לעומת זאת, שדר מעולה. ההתלהבות שלו סוחפת ומכניסה המון עניין למשחק. מצליח אפילו לעשות ממשחקים משמימים בליגת העל מעניינים. משחק עם קצב ושערים איתו זו חוויה נהדרת. תנו לי אותו במקום השדר האנגלי.
לעומת אינשטיין אני תמיד יעדיף את וייץ. אינשטיין מעצבן אותי מאוד. כל הזמן אותו דבר"זה בפניים" "הכדור ברשששת" וגורר את המילים שלו יותר מדי זמן. הוא גם לא מבין כלום חוץ מכדורגל ישראלי.(ראה מקרה יאקינטה..). ואיזה התלהבות? מגזים יותר מדי.. אני זוכר מקרה שלו שנה שעברה, במשחק של בית"ר בדקה ה3 הוא כזה בטון דרמתי:"גבירותי ורבותי, צהוב לאנסומבו" עושה דרמה מכל דבר. בקיצור, תנו לי שדר אנגלי, עדיף על כולם. גם השדר שלART נשמע נהדר.(רקחבל שאני לא מבין ערבית.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx )
Samuel איפה אתה רואה את ה art? אם דרך לווין פרטי אז צריכה להיות לך אפשרות בשלט לבחור בין השדר הערבי לשדר האנגלי.
Say what? איך מה איפה? לא ידעתי שיש לי אופציה כזאת.לא שהשדר המוסלמי מפריע לי כי הוא רק מדבר בגולים אבל אם אפשר להעיף אותו אז זה מצויין.
רמי וייץ הוא לדעתי אחד השדרים הטובים בארץ, לבטח יותר מאיינשטיין. נכון שלפעמים הוא מעצבן בכך שהוא מדובב את השחקנים, ולפעמים יש לו התקפי אגואיזם, אבל הוא מעביר שידורים בצורה מצוינת (בניגוד לאיינשטיין), כמעט ולא משבש שמות (בניגוד לאיינשטיין), לא ביקורתי מדי (בניגוד לאיינשטיין), יש לו חוש הומור (בניגוד לאיינשטיין), והוא מבין בכדורגל עולמי (בניגוד לאיינשטיין).
לאינשטיין יש חוש הומור,הוא מבין בכדורגל עולמי ועדיף להיות ביקורתי מאשר להרדים כמו שוייץ עושה. השידורים איתו משעממים, הוא צריך לשדר את ליגת העל ולא משחקים ברמה גבוהה.
השדרים הכי טובים לפי דעתי הם: אבי מלר-עד שהעיפו את הליגה האנגלית מערוץ הספורט הוא היה מצוין . הוא לא היה מדבר הרבה כמו שדר אנגלי טיפוסי. עכשיו שהוא משדר את הליגה בגרמניה הוא מדבר יותר וזה מפריע לריכוז במשחק. רמי וייץ- שדר מצוין למשחקים גדולים,לא צועק הרבה, מבין המון שדר ענק!!!. נדב יעקובי-שדר ספרדי ,מכניס למשחק הרבה הומור,שדר כיפי. עכשיו לשדר הכי גרוע והוא:מאיר איינשטין-שדר חרא צועק מכל דבר כמו"בועטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט" מדבר המון וגם המון שטיויות,הוא בליגה האנגלית ,הוא מדבר פחות מחוסר הידע שלו הליגה.שדר מעצבן1!!!!!!!!!!!.
אני רואה בHOT. להסתדר שם צריך עם מה שיש, מה עוד שחלק נכבד מהמשחקים הם מחשיכים. הלוואי שהייתה לי צלחת פרטית.. הייתי מקבל תמורה מלאה לכסף, בניגוד לגנבים פה בארץ.(עלק ערוץ ספורט-אין מונדיאל,אין ליגה מקומית,אין יורו,אין אולימפיאדה,אין ליגה אנגלית. אבל זה כבר נושא אחר..)
אין לי כבלים אבל שמעתי שהוט מראים ערוץ אחד של art שמשדר גם כן משחקים וכן הם מחשיכים זאת לא מעט, אז אין לך אפשרות כמובן להחליף את השדרים,רק בצלחות לווין פרטיות.
הדירוג שלי: 1. האחד והיחיד, הצדיק בסדום, מר"ן אבי מלר. 2. הכי סימפטי- רון ברבש. 3. נחמד- ברק רום. 4. סביר- יורם ארבל. 5. רק לכדורגל לטיני- נדב יעקובי. 6. אידיוט, מסכם כל משחק בדקה ה-80, כל קשר בינו לבין כדורגל מקרי בהחלט- רמי וויץ. 7. מאיר איינשטין-שדר חרא צועק מכל דבר כמו"בועטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט" מדבר המון וגם המון שטיויות,הוא בליגה האנגלית ,הוא מדבר פחות מחוסר הידע שלו הליגה.שדר מעצבן1!!!!!!!!!!!. 8. מוטי חביב- באמת לא צריך להסביר...
1. אבי מלר. אגדה מהלכת. 2. רמי וייץ. כבר רשמתי מקודם את הסיבות. 3. רון ברבש. שדר מצוין שמבין בכמה ליגות שונות, בניגוד להרבה שדרים בארץ. 4. נדב יעקובי. ההתלהבות שלו יכולה לרתק אותך למשחק בין חטאפה לנומנסיה. 5. עמיחי שפיגלר. השדר הכי טוב מבין הצעירים וחסרי הניסיון. 6. יורם ארבל. פעם יותר אהבתי אותו, אבל הוא בשלבי הידרדרות גדולים. 7. מוטי חביב, גיורא צור, אליעזר לחנה ושאר גאוני עולם. 8. רן מלובני, השדר עם הקול הכי מעצבן בארץ. 9. יואב לימור, הכתב הצבאי ששידר עבור צ'רלטון את המונדיאל. פשוט לא מתאים. 10. מאיר איינשטיין. השדר הכי מעצבן, מרגיז, חסר מושג, אדיש, מעוות שמות וביקורתי.