הוא קריין בשירים ושירים. אכן עצוב מאוד, הידע שלו הוא פשוט בדיחה,אפילו את השם של רובן הוא ביטא כמו roven http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
כבר חשבתי שאיינשטיין עומד להיות הצרה הגדולה ביותר שלנו העונה, מוטי חביב גרוע ממנו. כאילו שלא מספיק הקול המעצבן, חביב מוכרח לחזור בכל 10 דקות על תוצאת המשחק כשהיא כלל לא משתנה.
מוטי חביב :aaarofl: מצד שני מוטי חביב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ריקרדו דון...
עדיף להשתיק את הלייצנים האלה ולתת לשמוע את השדרים האנגלים שגם הרבה יותר מוסיפים לאווירה... חוץ מהפרשנים של ערוץ 5, כל הפרשנים הישראלים שווים לתחת. לא הייתי נותן להם לפרשן 5 על 5 בשכונה.
היה לחביב איזה קטע באמצע המשחק בלי קשר לחיים הוא פתאום צורח את התוצאה. הבנאדם לא בסדר, יש לו הפרעות או משהו...
10 שניות של שידור ושמיעת הקול המצמרר של חביב וישר חזרתי לART.שם לא מקשקשים ונותנים לשדר האנגלי לשדר.כשיש אירוע אז זה נחמד לשמוע את השדר הערבי. חביב אמור לשדר מהאורווה ולא מסטמפורד ברידג' ט טוב שלא החזירו את דן שילון
אתם צוקים בקשר לחביב אבל איינשטין זה אחד השדרנים הכי טובים שיש פה מה אתם סתם אומרים?! לא עדיף את רמי וייץ מדבר כל 10 דקות לא נותן אוירה למשחק שאיינטשטין משדר משחקים כמו ליגת העל או חיפה ליברפול הוא עם כל ההתלהבות והכי כייף לשמוע אותו משדר משחקים כאלה
ברם רום זרק סטטיסטיקות כמו מטורף, וגם טעה הרבה פעמים בשמות של שחקנים וכו' מה עם ברבש? הגיע ל 2-3 שידורים בסוף העונה שעברה (לפחות שאני ראיתי) והיה פשוט מצוין!
זה ידוע שחוץ מערוץ הספורט לאף אחד אחר אין שדרים שמכבדים את עצמם. לא מספיק שנתיים סבלנו את מר "בעיות בהגיה" זלצר ואת הטיפש רום, עכשיו בא לנו חביב. כזה דביל לא ראיתי הרבה זמן. לפחות ניר לוין לא עושה יותר מדי שטויות. בנוגע לאיינשטיין, עוד אפשר לסבול אותו.כמובן שהייתי מעדיף את וייץ, אבל אין ברירה. כמה אני מתגעגע לשדר האנגלי. הם צריכים לפתוח שידור, להצטרף לשדר האנגלי ולא לחזור יותר. יטב לכולם. וARSI, עם הגלגלת תעלה קצת קצת למעלה, זה לא קשה כל כך.