אז יום אחד בשבוע..זה לא מרגש אותך לשדר ליגה אנגלית?? זה חוייה!! תחשוב על זה אז כעוד משכורת קטנה לפנק את האישה [בלי כוונה להכנס לחיים אישיים כן?]
כדורגל אנגלי מרגש אותי מאוד אבל העייפות של יום ראשון אחרי 3 משחקים רצופים מנצחת זה לא עניין של כסף אצלי כי יש לי עסק גדול והשידורים לא מהווים אחוז ניכר מהמחזור צריך לדעת מתי לעזוב אם אין תוצאות ממשיות בקריירה
תחשוב גם שאנשים מכירים אותך בגלל השידורים זה עשה אותך טיפה מפורסם..בכל זאת עריכה טוב עזוב אני לא יכריח אותך חחחח אני לא אמא שלך...אבל חבל מקווה לפחות שנהנית מהשנים שבהם שידרת..
מה שטויות??!! הדבר קרה! גם יצאת אדיוט ועכשיו אתה שומר על הכבוד שלך?.המשחק עמד בפניי דחייה אבל ברגע שבהתאחדות האנגלית שמעו שאתה משדר אז קבעו שהמחשק ייתקיים.
בתכל'ס אתה צודק ברק, אם לא הצלחת להתקדם לאן שרצית, אז תמשיך להצליח עם העסק שלך. זה בוודאי לא ימנע ממך להמשיך להיות אוהד כדורגל אנגלי מושבע! אני מאחל לך אישית בהצלחה בהמשך הדרך.
תתקשר למאש:03-6051007 אם לא תשלח הודעה פרטית לאיסטלנד,אם אתה גר באיזור השרון אולי תקפוץ לבת חפר לראות אצלו בלווין, הוא נשאר היום בבית לשמור על הילדה כי אשתו הולכת לאספת הורים,לכן הוא מפספס כדורגל,ההפסד שלו יכול להיות הרווח שלך. אה כן,בהצלחה לפרסטון.