דיון השידורים 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏4/8/07.

1. אבו Member

זה לא שהמשחק השני לא יפול גם כן על אותו יום ושעה של יונייטד..אז למה השני כן?

2. W.Rooney Member

משום מה חשבתי שהימים יתחלפו, ואוכל לראות את המפגש הזה. עכשיו בדקתי וראיתי שלא. בטח שאני אעדיף את יונייטד, אין פה שאלה בכלל.

3. David Seaman Member

למחוק..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/9/07
  4. אבו Member

שידורי אינטרנט באתר ערוץ הספורט לא יהיו השנה?

5. W.Rooney Member

עוד לא ראיתי פרסומות של ערוץ הספורט על כך, אבל הודיעו שישדרו משחק נוסף בכל מחזור בספורט 5+ GOLD. גם אם לא נקבל שידורים באתר שלהם, אני בטוח שאתר אופ"א ימשיך עם המתכונת הזו בדומה לעונה שעברה.

6. Tony Adams Member

אני מבין שארסנל-סביליה לא מספיק אטרקטיבי בשביל ערוץ הספורט.

7. W.Rooney Member

עזרא, קצת אובייקטיביות.

המשחק בין ספורטינג ליונייטד לא רק יותר מעניין, אלא גם ימשוך צופים רבים יותר מאשר משחק של ארסנל.
    על המפגש בין ברצלונה לליון אין צורך להסביר.

8. אבו Member

מנצ'סטר-ספורטינג יותר מעניין מארסנל-סביליה? :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl:

ולא, זה ממש לא יביא יותר רייטינג. פשוט ערוץ הספורט החלאות מתחילים עם ההעברת תכנים ומעבירים את אחד המשחקים האטרקטיביים לאחד הערוצים החדשים שלהם

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/9/07
  9. W.Rooney Member

כן.

אבל אני לא אובייקטיבי באותה מידה שאתה לא, נחכה לתגובות של אוהדים נייטרלים.

10. Broshi Member

אובייקטיביות? כל אוהד כדורגל שפוי יעדיף לראות משחק בין ארסנל לסביליה, שתי קבוצות אטרקטיביות מהטופ האירופי, על פני משחק בין מנצ'סטר יונייטד וספורטינג ליסבון ה"אימתנית". אתה זה שלא אובייקטיבי פה.

ספורט5 הם כל כך "ילדי רונאלדיניו", מסי, כריסטיאנו רונאלדו ושאר הזבל שזה מעצבן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

11. W.Rooney Member

מבחינת רמת הכדורגל, המשחק של ארסנל מעניין יותר. מה שמכניס את העניין במשחק של יונייטד הוא המשחק של רונאלו ונאני נגד המועדון הקודם שלהם.

12. Tony Adams Member

מתן, ברסה VS ליון אני מבין. 2 קבוצות מהרמה הכי הגבוהה של אירופה.
    אבל ליסבון-מנ'צסטר? מנ'צסטר יונייטד היא הטופ של הטופ, אבל ספורטינג? דרך שני במקרה הטוב.
    נגיד, ורק נגיד, שמנצ'סטר יותר מעניינת מארסנל. אבל ספורטינג יותר מושכת מסביליה? לא ממש.
    המשחק באמרויות יהיה ברמה יותר גבוהה מהמשחק בפורטוגל.

13. Bridge Member

אבל זה לא ישנה את העובדה שהמשחק הזה ימשוך יותר צופים מכול משחק של ארסנל, אטרקטיבי ככול שיהיה במיוחד כשיש משחק בין ליון וברצלונה המשודר במקביל שאטרקטיבי יותר מארסנל סביליה.

14. The-Gunner Member

תהיה רציני מתן, אולי קהל האוהדים של היונייטד רחב יותר, מה שאולי ימשוך (אני לא הכי מסכים עם זה, נכון שקהל אוהדי היונייטד בארץ הוא ענק, אבל האם הוא רחב יותר מקהל האוהדים הנייטרלי, שמעדיפים את המשחק האטרקטיבי בין ארסנל לסביליה?) יותר צופים, אבל הוא ממש לא הכי מעניין. הרי זה ברור מה יקרה במפגש הזה, יונייטד היא פייבוריטית ברורה, מה גם ששתי הקבוצות הן לא הכי התקפיות ונאות לעין (בשיא האובייקטיביות, אוהד נייטרלי יעדיף את ארסנל על פני היונייטד), לעומת משחק שבו הכל פתוח (לסביליה יש סיכוי גדול לנצח את המשחק הזה), וזה גם משחק בין הקבוצה שהיא אולי הכי אטרקטיבית באירופה וקבוצה שמשחקת כדורגל יפה והתקפי.

15. אבו Member

אני אישית חושב שסביליה עולה כיום על ליון, גם ונגר דיבר על כך שכיום היא אחת מהקבוצות הטובות באירופה.

אבל ברור ש"מסי, תיירי ורוני שולתתתתתיייייים!!!"