יש להם 4 ערוצים, אבל הם לא חייבים לשדר לך. בינתיים, והדגש על בינתיים, הם עומדים בסיכומים ומשדרים את מה שמגיע והובטח. את כל ה"בונוס" מותר להם לשדר בערוצים החדשים שלהם, וזה מה שהם עושים. אם הם ירצו לבוא לקראתנו ולשדר את המשחקים מצרפת או ממוקדמות הצ'מפיונס זה יהיה מאוד נחמד, אבל הסיכוי שמישהו יתחשב בצרכן ויבוא לקראתו הוא קלוש. ערוץ הספורט נמצא במצוקה קיומית ועושים שם הכל כדי להצליח ולהחיות את הערוצים החדשים שלהם, כך שלא נראה לי שהם יזרקו לנו עצמות ויתנו לנו שידורי בונוס. גם מגביע הטוטו בשבת ישדרו שלושה משחקים ב"לייב"(חיפה - אשדוד, מכבי ת"א - מכבי פ"ת ובית"ר - בני יהודה) ולנו "נתנו במתנה" את הפועל ת"א - כפ"ס.
מה אם המשחק של ביתר קופנהגן או הקופה אמריקה אם זאת לא זליגה אז מהי זליגה? הם פותחים עוד שתי ערוצים ובמקום שיהיו יותר שידורים התוכן רק ניהיה ריק יותר(ליגה איטלקית אולי הגרמנית ועוד).
למה לא הבטיחו לנו את הליגה הצרפתית?! ליגת האלופות זה כולל מוקדמות או שזה לא כל ליגת האלופות.. שנה שעברה גם לקחו להם את הגמר.. הם ערוץ של אפסים... וכן הם חייבים לשדר לנו בכל הערוצים כל עוד יש מה לשדר.. אנחנו מ-ש-ל-מ-י-ם כסף! ונכון הם מרוויחים כסף על זה שמזמינים את הערוצים, אז מי שיש לו גם לייב שיראה בספורט 5+ גם על זה אנחנו משלמים ומי שיש לו לייב יש לו גם 5+ אז מה זה משנה למי שיש לו לייב באיזה ערוץ זה משודר?
הבטיחו לך ליגה צרפתית - משחק אחד בשבוע וזה קיים כרגע. במוקדמות ליגת האלופות אתה מקבל מחר את בנפיקה מול קופנהאגן בערוץ ספורט 5. אני לא מבין על מה הצעקה כרגע. תחכה, עוד יגרמו לנו להרבה כעסים עם זליגות תכנים וכדומה, אבל כרגע זה לא המצב. בטח שזה משנה להם, הרי הם שילמו והזמינו ערוץ שאמור לתת להם בונוסים. אם הם יראו שכולם מקבלים את אותו הדבר, הם לא יהססו להתנתק ולתבוע את ערוץ הספורט על רמאות.
אף אחד לא הבטיח לי משחק 1 בליגה הצרפתית והם מביאים איזה 2 וחוץ מזה נגיד שהבטיחו משחק 1 אז זה מחזור שישי אז צריך לשים משחק! כל מחזור משחק אחד.. ככה זה עובד בד"כ... ויש משחק אחד מליגת האלופות אז יש להם עוד ערוצים שישימו 2... אני משלם בשביל ערוץ 5+ אז גם אני יכול לתבוע אותם באותה מידה.. אז למה הם שמים בלייב? קיצר ויכוח טיפשי וזה שערוריה שערוץ הספורט משדר 10 פעמים את המשחקים של סביליה ובאיירן... היה חסר להם אם הם לא היו משדרים את הסופרקאפ בערוצים הפתוחים... עוד משהו שאתה אומר שהם עמדו במה שהבטיחו, אז אין להם משחק אחד מהמחזור פתיחה של הליגה האיטלקית לעומת צ'ארלטון שקנו זכויות רק על כמה מהקבוצות + אין את ה משחקים ממחזור הפתיחה בספרד שהובטחו 10 דקות לפני המשחק. זה פשוט שערוריה (למרות שזה לא היה כל כך באשמתם אבל עדיין..)
מה לא ברור פה? יהיה עוד הרבה מה להתעצבן עליהם בעתיד כי הזליגות יגיעו - זה רק שאלה של זמן. עכשיו, ובינתיים, זה לא המצב.
בכל ראיון עם אביב גלעדי(תחפש בעצמך, באמת שאין לי כוח) וגם עם גורמים אחרים בערוץ הם דיברו על השארת השידורים הבסיסיים: שידור אחד בשבוע מצרפת, ארגנטינה, גרמניה(כבר שבועיים נותנים לנו שידורים כפולים) וליגה לאומית. בנוסף לשני שידורים מספרד(הגדולות בספורט 5) ושני שידורים מליגת האלופות.
אם לא יהיה שידור מהמחזור הבא(הלוחות שלהם לא תמיד מעודכנים) אז יש מקום לטענות ועצבים. זה כבר יהיה דבר אחר, אבל בוא נחכה ונראה. אם באמת לא יהיה שידור במחזור סוף השבוע זה ביזיון ואז גם יתחילו הטלפונים(גם אני מבטיח להתקשר ולהוציא עצבים עליהם).
ממיר דרימבוקס שעולה 1500 שקל ועוד צלחת לווין שעולה 1500 שקל ועוד 500 שקל על ההתקנה =>3500 שקל שאתם משלמים פעם אחת . אחר כך , מחפשים רשת להתחבר אליה , יש היום הרבה אנשים שיכולים להכניס אותכם לרשת שיתוף . רשת שיתוף זה אומר שתוכלו לקלוט בעזרת הדרימבוקס המון חבילות מהמון מדינות - מה שמבטיח לכם שידורים מכול ליגה , ואתם תוכלו גם לבחור איזה משחק לראות . כדיי להכנס לרשת שיתוף צריך לשלם כסף , יכולים לבקש ממכם את זה בשנה ויכולים כול חודש , יש גם כאלה שיכניסו אותכם בלי כסף - אבל קשה למצוא . במידה ואתם לא נכנסים לרשת שיתוף , עדיין - הדרימבוקס כמו שהוא בא הוא פותח מספיק תחנות , תוכלו לראות את הליגה האנגלית והגרמנית במלואה ב super sport של יוון כמו גם שידורים נבחרים מהליגה הצרפתית ,ליגת האלופות ועוד . ויש עוד הרבה ערוציי ספורט שהוא פותח בלי שתצתרכו להכנס לרשת שיתוף . כדיי לכם לעשות את זה , כי כמו שזה נראה , השידורים בין ספורט 5 לצ'רלטון יתחלקו בסופו של דבר וערוץ אחד לא יפול ככה שגם תצתרכו לשלם כסף , וגם לא לראות את מה שאתם רוצים .
צופים וחברים עידכונים: החדשות הטובות הן שערוץ הספורט - שאמנם איבד את זכויות משחקי הבית של מילאן, יובה, אינטר, גנואה, לאציו, טורינו, קליארי וקטאניה לצ'רלטון - חוזר לשדר כדורגל איטלקי בצורה קבועה ומסודרת החל מהשבת הקרובה. בשבת הקרובה ב-21.25 נפתח עם אמפולי - אינטר (בערוץ 5 או 5+). הוויכוח שנותר הוא על משחקים מרכזיים ביום ראשון בערב. המועצה מנסה לאסור על צ'רלטון לשדר את המשחק המרכזי של המחזור, וערוץ הספורט נאבק שזה יהיה אצלו גם אם מדובר בזכויות לא לו - כמו מילאן - יובה וכד'. על זה המאבק המאוד קשוח כרגע. באשר לתכנית הסיכום השבועית. עבור ערוץ הספורט היא קצת בעייתית כי היא תכלול רק את המשחקים שבתוך הזכויות, ולכן יכול להיווצר מצב - כמו השבוע בו התקבלו תקצירים של רומא, קטאניה, פארמה ורג'ינה בלבד - שהיא לא תכיל את כל הגדולות, ואז יישארו רק תקצירים משלושה - ארבעה משחקים משניים, ויהיה קצת פאתטי להציג זאת כתכנית סיכום. צפייה נעימה שלכם אבי