שוב, לא מבין מה הבעיה. ערוץ הספורט רוצה לקנות עוד תוכן לערוצים שלו, אך אין לו את התקציב הדרוש. לצ'רלטון יש את הסכומים הדרושים ולכן הם קונים כל מה שהם יכולים. כמו שספורט 5 וחמש פלוס מילאו את לוח השידורים שלהם, כך גם הערוצים של צ'רלטון שואפים לעשות זאת. אם ערוץ הספורט קונה את הליגה הרוסית כי הוא רוצה שיהיה לו עוד תוכן, הליגה הבלגית כבר לא נראית כאופציה רעה כל כך.
אני חושב שאם לחראלטון לא אכפת לבזבז על זה כסף זה רעיון מצויין לקנות כמה שיותר שידורים. למשל יש בטח איזה כמה בלגים ואוהדים של קבוצות בלגיות שאולי יצטרפו בזכות זה[בטוח שלא הרבה אבל עדיין],חוץ מזה שמי שיש לו כבר את החבילה ישמח לראות את הנציגים שלנו.
אני מעדיף שיקנו את הליגה הסקוטית או הפורטוגלית או עוד שידורים מגביע אופא לא חסר אבל לתת כזה כבוד לבלגיה הליגה שלנו לא מזמן הייתה במיקום שלה.. איזה ליגה בעולם משדרת את הליגה הבלגית? את מי זה מעניין לעזזל.. לשדר ליגה רק בגלל ורמוט וטועמה וברדה?!! יש עוד מלא ליגות טובות משל בלגיה שלא משדרים כמו טורקיה שהליגה שלה לא סופרת את בלגיה או ליגה יוונית אבל ליגה בלגית? בוא נקנה ליגה צכית או רומנית שאפילו היא יותר טובה ונסגור סיפור
שוב, אולי זה נראה לך כרגע שולי לגמרי, אך לחצי מהאנשים לא ממש אכפת אם זו ליגה בלגית, קפריסאית, פורטגלית או כל ליגה אחרת. אותם מעניינים הישראלים באירופה, ובליגה הבלגית אין אחד או שניים אלא שלושה, כך שלמעשה רכישת הליגה הזו בהחלט יכולה למשוך לא מעט לקוחות. אני יכול להבטיח לך שאם צ'רלטון לא היו רוכשים את הליגה הזו, זה היה רק עניין של זמן עד שערוץ הספורט היה עושה זאת.
חיים רביבו היה בסדר גמור, אבל אין ספר שנסתדר בלעדיו. גיא לוי אני זוכר אותו במיוחד מהאולפן שלפני גמור איסטנבול. הוא גם די בlevel של רביבו. את איווניר אני לא אוהב. נ.ב למה 2 במקום אחד? פאנל של 4 (חוץ ממודי) כל ערב?
דווקא רביבו היה בסדר, אני מעדיף אותו על גיא לוי, ובטח שעל מוטי איווניר שאין לו שום קשר לליגת האלופות.
רביבו היה הכל חוץ מבסדר. הגימיק הזה של שחקני עבר לא עובד. כשהם מדברים ליד יעקבי(ונעזוב לרגע את כל מה שהוא מייצג, הבן אדם מבין והוא רהוט) ומלר פשוט מבינים את ההבדלים. איווניר? ערוץ הספורט עושה מעצמו צחוק. בתקופה שצ'רלטון מביאים לך את מרקו בלבול ועמיר תורג'מן שכל קשר בינם לכדורגל אירופי הוא מקרי בהחלט, ערוץ הספורט עושה את אותה טעות.
יעקובי אחלה כשהוא באולפן, רק כשהוא משדר הוא צורח כמו לא יודע מה, וכל פעם אני מוצא את עצמי לוחץ על Mute כל פעם כשיש מצב מסוכן.