זה גביע הליברטדורס סאו פאולו נגד ליברטד נראה לי חחחח איזה טמבלים הם כתבו שם ליגת האלופות יא אללה חחחח
כי זה ליגת האלופות של דרום אמריקה,אבל מוכר כמובן בשם הליברטדורס. אגב,זה המשחק הראשון של הגמר מבין שניים.
מישהו יכול להגיד למה משדרים 2 משחקי ידידות/אימון של צ'לסי ?את מי זה מעניין בכלל שישדרו את הישראליות באירופה זה יותר מעניין.
מישהו יכול להגיד לי איפה משדרים את המשחק במוקדמות ליגת האלופות בין סלובן ליברץ לספרטק מוסקבה? בין אם תתנו לי שם של ערוץ לבין אם תתנו לי לינק למשחק באינטרנט, כל אחד מהנ"ל יתקבלו בברכה....
עוד לא משעתי על שידור יום לפני המשחק, ונגד קבוצה אחרת. מילאן כמו רוב הקבוצות תשחק מחר ותעשה זאת מול הכוכב האדום בלגרד הסרבית. היום יש שני משחקים בלבד אוסטריאה וינה מול בנפיקה ודינמו זאגרב מול ארסנל. ואם יש שידור של אחד מהם ומישהו כאן יודע, אשמח אם תעדכנו.
בקאנאלה 5 יש את המשחק של מילאן נגד צרוונה זבזדה.נתפלל שלא יחשיכו את המסך,אחרת לא נוכל לראות משחק אחד אפילו.חוץ מזה של מכבי חיפה,למרות שאני לא בטוח אם משדרים אותו.
בוא נעשה לך סדר בדברים הקטנים שאולי לא ידעת על ESPN . כשאתה צופה בESPN ולפעמים רואה פרסומת לזה שיהיה שידור על משחק כל שהוא (נקח לדוגמא את טורניר אמסטרדם שבאיזה משחק של אינטר היה פרסומת וגם השדרים אמרו שהם ישדרו את הטורניר בערוצם ,אבל בסופו של דבר בישראל זה לא שודר) ופתאום מחפש אותו את המשחק בערוץ ולא מוצא למרות שראית פרסומת אז בESPN לא מחשיכים ערוצים , פשוט במקום להחשיך ערוץ הם מראים לך ערוץ ESPN לא זה שנקלט בישראל אלה זה שנקלט במדינה אחרת ובגלל זה נדמה לך שיחשיכו את המשחק של חיפה , כי הם לא יחשיכו פשוט בארץ לא נקלוט אותו