מישהו יודע מתי יש שידור של מילאן-ליברפול מ-2005? (איסטנבול..) אני ממש רוצה להקליט את המשחק הזה, ולא יכול להיות שלא יהיה בשום ערוץ שידור חוזר בימים שלפני הגמר...
ארבל בסדר? יש לך כוח לשידור מלא ב-ר' מתגלגל בכל שם? לחיקויים פאתטיים של שדרים זרים("גול גול גול דה מדריד!") או אולי רטינות מאוסות על זה שהאנגלים משחקים על כדורי גובה ושחבל שאין להם איזה מסי אחד? אלוהים ישמור, הרגע הורדתי לעצמי כל חשק לצפות בגמר...נקווה לשידור בערוץ זר.
לפחות יש את אולפן ליגת האלופות, זה העיקר. ומצטרף לשאלה של Paolo Maldini, חייב להיות שידור חוזר לקראת הגמר. לגבי עמדת הפרשן והשדר, אני אישית מעדיף את איציק זוהר מאשר שגיא כהן שאומר הרבה שטויות במהלך המשחק. גם השדר בסדר גמור, למרות שאפשר למצוא יותר טוב. נסתפק בזה שזה לא מאיר איינשטיין.
בערוץ 10 סביר להניח שלא יבזבזו שעה וחצי של זמן שידור על משחק חוזר מליגת האלופות. ולפי לוח השידורים של ערוץ הספורט (על כל 4 ערוציו) גם אין. מוזר מאוד...
פאקינג שיט, אם יהיו ויכוחים בשידור אל תתפלאו - ארבל ישדר את המשחק, כשלצידו יפרשנו איציק זוהר וגם שגיא כהן. אוי ויי. עריכה: כנראה שטעיתי, ככה לפחות שמעתי את בר-און אומר. לא נורא, זה הרבה יותר טוב.
מה שכן , האולפן לא מאכזב . כאילו אנחנו בערוץ הספורט רק דחפו לנו פרסומות , נקווה שאת החגיגות יראו לנו ולא ירוצו לפרסומות .
כמה חסויות היה אתמול אפשר להשתגע הרגשתי כמו בכוכב נולד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
שבת 20:00 רוסיה - אנדורה (5 פלוס) 21:30 לטביה -ספרד (ספורט 5) יש עוד שתי משחקים שמשודרים בערוצים החדשים(נדמה לי אנגליה,פספסתי את הפרסומות).