וביס? איפה לעזאזל משדרים ספרד דנמרק????? למה הם ביטלוווווווווווו ועוד בשביל בונקריסטים ומוסלמיםםםםםםםםםםםםםם
היום בשעה 18:00 ארה"ב תארך את אקוואדור למשחק ידידות, המשחק ישודר ב-ESPN. מוקדמות יורו 2008 יום רביעי: ערוץ 11 ישראל נגד אסטוניה (19:00). ESPN אירלנד נגד סלובקיה (19:55). ספורט 5+ סרביה נגד פורטוגל (20:25). ספורט 5 איטליה נגד סקוטלנד (20:45). ספורט 5+ LIVE אנדורה נגד אנגליה (20:55).
אז ביום שלישי ורביעי ליגת האלופות חוזרת ולהלן המשחקים אשר ישודרו בערוצי הספורט: יום שלישי: ספורט 5+: פ.ס.וו. איינדהובן נגד ליברפול משלב רבע הגמר ספורט 5: מילאן נגד באיירן מינכן משלב רבע הגמר יום רביעי: ספורט 5+: רומא נגד מנצ'סטר יונייטד משלב רבע הגמר ספורט 5: צ'לסי נגד ולנסיה משלב רבע הגמר
ממה אתה מופתע? בשלב רבע הגמר יש רק 4 משחקים וזאת אומרת שאין בכלל מה לבחור אז למה אתה מתכון כשאתה אומר שאתה מופתע שהם בחרו את המשחקים האלה?
גמר הצ'מפיונס: ערב שידורים מיוחד בערוץ 10: ערוץ 10, שישדר את המשחק, מתכנן לקיים ערב שידורים מיוחד, שייפתח כבר בשעה 19:00, כמעט שלוש שעות לפני שריקת הפתיחה. בהפקה משותפת של עיריית תל אביב ו-JCS, יוצג השידור על גבי מסכי ענק בחוף בננה ביץ' לעיני כרבבת צופים. הצוות הקבוע של ערוץ הספורט בצ'מפיונס - מודי בר און, נדב יעקבי ואבי מלר - ינחו את הערב, ובחוף ייערכו גם משחק ראווה של אוהדי ליברפול נגד אוהדי מילאן והופעה חיה של 'הדג נחש'. יורם ארבל ישדר מאתונה, כשלצידו יפרשן איציק זוהר. גיא לרר ידווח מחוץ לאיצטדיון על האווירה במקום. בין 20:00 ל-20:30 יופסק השידור לטובת מהדורת חדשות 10.