מסכים עם ויין רוני. ליון כבר בטוחה בשלב הבא וריאל קרובה לשם מאוד, לעומת זאת יונייטד גם כן קרובה לשם אבל היא אחרי ההפסד לקופנהאגן, ויחד עם הניצחון של בנפיקה על סלטיק, הבית הזה נפתח לחלוטין. שלא לדבר על האווירה המטורפת שצפויה בסלטיק פארק לעומת בית הקברות בברנביאו.
אבל תתארו לכם שבארסה שיא אלופת אירופה לא תנצח ברצלונה נמצאת בסכנת עלייה יותר גדולה מהסכנת העלייה של מנצ'סטר יוניטד בגלל זה יותר טוב שמשדרים את המשחק של ברצלונה
זה לא שהם משדרים או את ברצלונה או את המשחק של מנצ'סטר (המשחק של מנצ'סטר ביום שלישי, המשחק של ברצלונה ביום רביעי).
נכון, המשחק של ברצלונה לא בא על פני המשחק של יונייטד, אבל תסכים איתי שסלטיק - יונייטד עולה בכל קנה מידה אפשרי על ארסנל - המבורג.
דווקא פה אני לא מסכים איתך אורי. ליון - ריאל מדריד, עד כמה שהמשחק לא ישפיע על אף אחת מהקבוצות, הוא משחק ברמה הגבוהה ביותר שאפשר לבקש. ליון קבוצה מדהימה, ריאל מדריד אומנם בנפילה, אך עדיין נחשבת לאחת מהגדולות של אירופה. משחק ביניהן הוא חוויה לכל אוהד כדורגל באשר הוא, ולכן ויתור על ארסנל - המבורג יותר בא בחשבון.
זו בדיוק הנקודה. אם המשחק היה משנה לאחת מהקבוצות הייתי סותם לעצמי את הפה עם סלוטייפ. אבל הוא לא משנה. מלבד זאת, את ריאל שידרו, יחד עם בארסה, הכי הרבה פעמים העונה, לעומת זאת את ארסנל רק פעם אחת.
זה נכון שהמשחקים של ברצלונה משודרים ללא הפסקה, ועד כה, כל 4 המשחקים של הקבוצה בליגת האלופות שודרו בערוץ הספורט, כשגם החמישי בדרך, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהקטלונים צברו לעצמם קהילת אוהדים ענקית בארץ, במיוחד בשנתיים האחרונות. ערוץ הספורט פונה לקהל האוהדים ומספק להם את השידורים שרובם מעדיפים. אותה הנקודה עובדת גם בשידורים של ריאל מדריד. מה אפשר לעשות ? לא חסרים אצלנו גלורי האנטרס בארץ ..
לא. אני באמצע שלכם - גם השידור של ריאל מוצדק וגם השידור של ארסנל מוצדק לדעתי. אני חושב שבחירת השידורים של ערוץ הספורט הפעם מוצדקת. כמו שאתה אמרת, הרמה במשחק של ריאל נגד ליון תהיה גבוהה וגם אם זה לא משחק קריטי לגבי העלייה לשמינית הגמר, זה משחק מעניין. ולגבי ארסנל - המבורג, ארסנל עלולה לא לעלות לשלב הבא וכמו שמשדרים את ברצלונה השבוע (שהיא גם לא בטוחה בשלב הבא), אז משדרים את ארסנל. חוץ מזה, באמת לא שידרו את ארסנל הרבה פעמים השנה בערוץ הספורט בליגת האלופות (ואת מנצ'סטר שידרו כבר 3 פעמים). הסיכויים של מנצ'סטר לא לעלות פחות גבוהים מאלה של ארסנל.
פה הטעות. המשחק הוא לא משחק מעניין. העניין בו פחת בהרבה. הסיבה המוצדקת לשידור שלו היא הרמה הגבוהה שלו. לא העניין שאין בו.
יש גם עניין של מי תסיים ראשונה בבית אבל אני מסכים איתך שהעניין הוא לא הגורם לבחירת שידור המשחק. בכל מקרה, משדרים את סלטיק מול מנצ'סטר יונייטד (שלישי), את א.א.ק אתונה מול מילאן (שלישי), ליברפול נגד פ.ס.ו. (רביעי) ואינטר נגד ספורטינג ליסבון (רביעי) באתר ספורט 5. בורדו נגד גלאטסראיי ביום רביעי, ישודר בערוץ הטורקי.
החלטה שערוריתית מאוד של ערוץ הספורט. הכל שם הולך הפוך-משדרים את המשחק הביתי מול קופנהאגן ,שעליו באמת היה אפשר לוותר,ולא משדרים את המשחק הגדול שיהיה בגלאזגו.בושה. אני לא מבין איך משחק כזה, שלטעמי הוא אף הכי מענין מכל המשחקים במחזור הזה,גם בגלל שזה דרבי בריטי, גם בגלל שהמצב של יונייטד לא כל כך פשוט אחרי ההפסד בשבוע שעבר, גם לאור המאזן הביתי המצוין של סלטיק, וגם בגלל שהמצב של ארסנל(משחק נגד אחת הקבוצות החלשות בצ'מפיונס),בארסה(באמת..לבסקי? וצ'לסי(אפילו אם תפסיד תתן ללבסקי כמה חתיכות בשבוע הבא ותעלה ראשונה) הרבה יותר טוב. זו בושה שמשחק כזה לא משודר,אבל עם הערוץ הזה שום דבר לא מפתיע אותי.כנראה נצטרך ללכת למאש. במשחקים כאלה אי אפשר לסמוך על צפיה במחשב.