בולשיט. משחקים בפורטוגל מתחילים מאד מאוחר(יש משחקים שמתחילים קרוב ל-23:30), אז אני לא רואה סיבה לא לשדר את זה, אחרי המשחק של ברצלונה שנגמר ב-22:00-23:00 לרוב. חוץ מזה מה הבעיה עם ליגה הולנדית שם משחקים ממש לפני הצהריים? למה יש סיכומים ואין שידורים? אם ישדרו זה לא יתנגש בשום דבר, אז למה לא משדרים?
ראיתי שידור חוזר של המשחק בין פורטו לספורטינג(או שמה בנפיקה, לא זוכר כל כך) ביום ראשון, ככה שזה מסתדר עם לוח הזמנים של הליגה הפורטוגלית. אני לא חושב שיהיו הרבה אנשים שיראו את המשחק הזה בלייב בשעה 23:30, ככה ששידורים חוזרים זה הפיתרון הכי סביר.
שמע אני זה ששיבחתי תערוץ על כל מה שהם מדרים שאנשים כאן התלוננו . אבל הגועל נפש שבליגת האלופות של בחירת השידורים רק של הקבוצות הגדולות זה טימטום רציני . רק בגלל נדב יעקובי הם הרי שחידרו את ריאל במקום אחד מ3 אחרים שהיו צריכים לשדר וקיבלו תתשובה משחק מסריח עם כול עלוב של 1-0 . אולי עכשיו יעקובי ימתן ת'צמו ויוריד מהאגו קצת . http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
לא נכון. הם משדרים את כל משחקי ראשון בצהריים. (לא במשחק המרכזי ב-6 אלא כשיש משחק בסביבות 3-4 וזה לא כל שבוע, זה לא שערוץ הספורט מחליטים מה לשדר ומה לא, הם משדרים את כל מה שבראשון ב-3 או 4 , ככה זה היה גם לפני 2 עונות).
אף אחד לא ביקש ליגה פורטוגלית , קיבלנו את זה במעין מתנה כזו . לגבי השידורים בפורטוגל שמשוחקים בשעה מאוחרת , לא לשכוח שיש ליגה ארגנטינאית שמשודרת בערוץ הספורט ביום ראשון גם בשעות מאוחרות 22:00 -23:00 בלילה , ולפעמים יפלו משחקים מספרד / איטליה של יום ראשון שמתחילים ב22:00 ואז צריך לקחת בחשבון שיש חדשות הספורט ב23:00 .
לא בכל שבוע יש את המשחקים המוקדמים האלה באנגליה,יש מחזורים שלא יהיה משחק במשבצת הזאת, ולכן השידורים של ערוץ הספורט לא קבועים.
שידורי ליגת האלופות בעוד שבועיים: שלישי 21:45 ספורט 5 - ארסנל נגד המבורג ספורט 5+ - ריאל מדריד נגד ליון רביעי 21:45 ספורט 5 - ורדר ברמן נגד צ'לסי ספורט 5+ - לבסקי סופיה נגד ברצלונה
אומנם אני אוהד בארסה ושמח שמשדרים את המשחקים שלה ,אבל יש כבר גבול , למרות שזה משחק קריטי עבורה התוצא פה ברורה צריך היה פשוט לשים משחק אחר.
אני דווקא חושב שהם חייבים לשים את השידור הזה ברצלונה היא אלופת אירופה וברגע זה אחרי מחזור רביעי היא נמצאת במקום השלישי בסכנת הדחה עכשיו אם אלופת אירופה נמצאת בסכנת הדחה , אז מה לא ישימו שידור שלהם כדי לראות מה יקרה במקרה שיקרה משהו למרות שרוב הסיכויים שבמחזור הזה לא יקרה כלום אבל...לכו תדעו
השידור של ברצלונה מיותר כ"כ. חבל. לא מבין איך המשחק הענק בין סלטיק ליונייטד לא ישודר בטלוויזיה, במיוחד לאור ההפסד של האדומים במחזור האחרון לקופנהאגן, מה שסיבך מעט את הבית.
לדעתי דווקא הפעם זאת החלטה טובה. תתארו לכם בארסה לא תנצח... והיא במצב רע... זאת חתיכת דרמה. אבל אינטר- ספורטנג ליסבון זה משחק עם מאבק ישיר לכן אולי היה עדיף לשדר אותו.