יוזמה יותר יפה תהיה אם הם יקנו שוב שידורים מלית העל/ספרדית/ אנגלית, לפני 4-5 שנים כל זה היה בערוץ הספורט יחד עם משחקי הנבחרת, ליגת האלופות ועוד הרבה דברים. היום הדבר הכי מעניין שם חוץ מהצ'פיונס זה שרף וקופמן רבים מה יותר מעניין חלוקים או מזרונים.
לא. זה ככול הנראה עובר לצ'רלטון. ההודעה שלי נקברה בעמוד הקודם, אז למי שלא ראה, ארגנטינה-ברזיל משודר מחר ב-ESPN.
לא נורא... אף פעם לא אהבתי את הליגה הזאת. מבחינתי עדיף שהם משדרים ליגה גרמנית. הפחד היחיד שלי הוא שישימו משחק ספרדי במקום שלושה אנגלים בשבת.
זה לא סופי נו , אנחנו מסתמכים על זה שמשתמש כתב שכנראה צ'רלטון רוצה לרכוש את הזכויות של הליגה ליגה, אבל בשום מקום או אתר רישמי לא קיבלנו ידיעה רשמית על דבר כזה. אני מאמין בתומי שערוץ הספורט יקנו את הזכויות.
צ'רלטון עוברים למתכונת 2 ערוצים כמו ערוץ הספורט. התשלום עבור כל מחזור צפוי לעבור לדפי ההסטוריה. אין הצהרה על קניית הליגה הספרדית, אך עצם פתיחת הערוצים בהחלט מסלמת על כך. לא ידוע כמה זה יעלה לנו
?! WTF פשוט בא לי להקיא כבר ברסה שמרסה עכשיו אין להם ליגה ספרדית שזאתי שערורייה בפני עצמה ז הם דוחפים משחק עלוב של ברצלונה מול סופיה באלופות על חשבון דברים יותר טובים ? ב'אנה זה ערוץ עלוב נפש אני לא אוהד מדריד או משהו פשוט הם מקבלים החלטות מטומטמות ברמות קשות ביותר .
אבל איך 4 שידורים בטלוויזיה אם יש להם שני ערוצים ? אולי ישדרו תמשחקים מרוסיה ואוקראינה שמשחקים מוקדם יותר ב6
אמממ רגע זה היה ככה תמיד לא ? חח מה חדש כאן בכלל ? היה ביום שלישי אחד ב5 ואחד ב5+ וביום רביעי אחד ב5 ואחד ב5+ . מה הקטע ? זה תמיד היה ככה
השאלה כמה יעלו הערוצים של צ'רלטון . לפחות נגמר הPPV , זה ברור שייצא לנו יותר זול עכשיו. אין תאריך מדוייק מתי מתפרסמות תוצאות המכרז לליגה הספרדית?