אני לא משלם על הליגה האנגלית ולכן רואה רק את המשחקים שמשודרים בחינם, אני רק מקווה בשבילכם, אלה שמשלמים שהשדר הזה משדר רק את המשחקים בחינם, אחרת זאת עלה לתביעה שחובבן שעל חובבן כזה עוד משלים. הוא אפילו הצליח לבלבל בין קארבליו לבין אסיין.
אני לא מבין את ערוץ הספורט. הם משדרים את הליגה הצרפתית, נכון... אז איך הם מרשים לעצמם לוותר על השידור היום בין בורדו לליון?
כי הם שידרו כבר אתמול את מארסיי - אוקזר . והמשחק של ליון מתחיל ב22:00 , וב23:00 מתחיל המשחק של ברצלונה בספורט 5 , ובמקביל מתחיל חדשות הספורט . אז אין להם איפה לדחוף את המשחק הזה. נראה לי שהם צריכים לפתוח עוד ערוץ... שיקראו לו ספורט 5 כפול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
לטעמך ואולי לטעם רבים. אבל הריטינג שיביא משחק הגומלין בסופר קאפ הספרדי יהיה יותר ממשחק ליגה בצרפת ולא קשור לליון.
וריאל מדריד.. הוא גם שידר את כל המשחקים שלהם בליגת האלופות, חבל, היו שנה שעברה משחקים טובים שברצלונה וריאל לא השתתפו בהם!
וסביר להניח שאם הוא היה רוכש את שידורי הליגה האנגלית אז גם את כל משחקי צ'לסי הוא היה מעביר . אין מה לעשות.
מה זה קשור מביאים לכם משחקים מהקבוצות הגדולות בספרד יש 2 כאלה שיש להם הכי הרבה אוהדים בישראל ברצלונה וריאל באיטליה יש שלוש יובה אינטר ומילאן ולפעמים את רומא והליגה האנגלית זאת הליגה הכי טובה עם הכי הרבה קבוצות גדולות שמגיעים להישגים בכל המפעלים ה4 הכי גדולות הם מנצסטר צלסי ליברפול וארסנל
מגניב, נראה שם את ליברפול! הגרלת הסיבוב השלישי של אופ"א תשודר? (איפה שחיפה ואמן שבית"ר יהיו) ובאיזה שעה תהיה ההגרלה של הבתים שליגת האלופות?