כרגע חזרתי מפגישה בצ'רלטון, מחיריהחבילות למונדיאל יפורסמו באמצע ספטמבר בטוח שבשביל 50 שח בהסכם ל-22 חודשים תוכלו לראות מונדיאל ושתי עונות של ישראלי ואנגלי בחבילה אחת פתוחה לכולם
אם זה נכון, אלה חדשות מצויינות.. 50 שקל לחודש ולקבל את הליגה ליגה האנגלית פלוס את הליגה שלנו כאשר באמצע יש את המונדיאל אני חושב שזה מחיר מצויין..
אני בתכניות לשדר את מונדיאל גרמניה עבור צ'רלטון. וייץ, ארבל ואינשטיין שלא נגמרים מדורגים לפני, אני מספר 4 ברשימה. מחליף 1. יש מצב שאגשים חלום ילדות אחרי שאת חלומות שירים ושערים וערוץ 1 כבר הגשמתי. קשה לפרוץ את 3 הטנורים, אבל אני ממש מנסה...
לא נראה לי הגיוני במבצע הזה הקטע אם המונדיאל. נראה לי שצ'רלטון מתחמנת את הלקוחות שלה. למה שפיני זהבי וחבריו יוותרו על 1000 ש"ח מהלקוחות שלהם?
משום מה זה לא כתוב, אבל קראתי במקום אחר שהמבצע הזה הוא התחייבות לשנתיים, כך שצ'רלטון בכל מקרה מקבלת 1200 שקל מבית שעושה את המנוי הזה, והם יוצאים מורווחים, סמכו עליהם.
המבצע כולל 21 חודשים של שדורי 2 עונות מהפרמיירליג והישראלי ועוד מונדיאל-כל זה תמורת 21 חודש כפול 49 שח
שאומרים המשחק המרכזי יהיה בערוץ 10 אז רק הערוץ הזה בוחר איזה משחק הכי טוב לשדר או שיש מצב שנרראה את הדרבי בשלם וצפה? ויש למישהו מושג מתי הדרבי ואיזה שעה?? לגבי ליגה לאומית משדרים???