דיון השידורים:: מה יהיה עונה הבאה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏25/7/06.

1. saviola Member

לא זכור לי בתולדות ערוץ הספורט שהם שידרו משחק של רומא שלא היה נגד אחת מהשלוש (אינטר, מילאן, יובה). לגבי המשחק של מילאן, הוא משוחק בשעה 6 בערב ביום שבת, כאשר בשעות ביום הזה בשעה הזאת ערוץ הספורט משדר בערוץ אחד משחק מגרמניה ובערוץ אחד משחק מצרפת, ככה שאי אפשר היה לדחוף לשם את המשחק של מילאן. נשארנו עם אינטר - קטאניה, סוף סוף אפשר יהיה להתרשם קצת מהסיציליאנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. תונל Member

שידרו את רומא נגד פיורנטינה ולאציו, אבל כן, אותו דבר- בעיני ערוץ הספורט היא אף-פעם לא מעניינת בזכות עצמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

3. מיכל3 Member

כל מי שרצה לראות את מילאן-פאלרמו ב 5 + שיחכה לשנה הבאה. השידור בוטל בגלל שמשחקי הליגה
    הספרדית חזרו לערוץ וישדרו את הקלאסיקו של ספרד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    כ"כ צפוי שמעכשיו ישדרו רק משחק אחד בשבוע ובליגה הספרדית שני משחקים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/06
  4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל, שהליגה הספרדית חזרה לספורט 5, עכשיו אנחנו אוהדי הליגה האיטלקית נסבול מחוסר השידורים, כולנו יודעים שספורט5 מעדיפים את הליגה הספרדית על פני האיטלקית והם משדרים כל שבוע 2 משחקים לעומת משחק אחד מהליגה האיטלקית, ואת זה אני לא מבין למה???

5. פלג Member

לא הבנתי בקשר לשידורים. ממחזור חמש לא יהיו שידורים בכלל?, או שהתכוונתם שיהיו ופשוט פחות?

6. saviola Member

שימו לב... אחרי שערוץ הספורט הוריד את השידור של מילאן נגד פאלרמו בערב מסיבות ידועות, הם הוסיפו משחק מהשעה המרכזית, הזדמנות לכולנו לראות משחק של רומא.

יום ראשון, 14:55, ערוץ ספורט 5, שידור ישיר! רומא נגד קייבו.

7. Chievo Member

חדשות טובות באמת, שני משחקים במחזור אחד, ואחד של קייבו, סבבה אין לבקש יותר מזה.

8. uri מנהלים

שני משחקים?!?! משדרים רק רומא-קייבו.

9. As Roma Member

מקווה שבאמת ישדרו את רומא קייבו.. הלוואי.

10. Montella Member

מאוד שמח שמשדרים את רומא, אבל זה באמת מתחת לכל ביקורת לא לשדר את מילאן נגד פאלרמו. זה המשחק המרכזי, באמת קצת חשיבות.

אבל לפחות יש משהו קטן וטוב ... :aaa15:

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני המום מההחלטה הזו שלהם, כנראה שמה שידענו שעומד לקרות קורה ואנחנו חוזרים לימים הפחות טובים שלנו.

12. MHFC Member

מצד אחד אני יכול לשמוח שהליגה הספרדית חוזרת, אבל מצד שני שהליגה הספרדית תהיה על חשבונה של הליגה האיטלקית, זה ממש לא הוגן, ביטלו את המשחק של מילאן- פלארמו שזה אחד המשחקים היותר מעניינים באיטליה בכדי לשדר את הסופר- קלאסיקו הספרדי בין ריאל לברסה, ספורט 5 קמצנים ולמה? כי הם יכולים לשדר את המשחק של מילאן- פלארמו בספורט 5+, הרי אין בשעה הזאת (20:25) שידור ישיר של משהו, לכן למה לא? כי זה ספורט 5, אפשר להתנחם בכך שמשדרים את רומא- קייבו, משחק מעניין אומנם לא משתווה למשחק של מילאן- פלארמו ולצערי אני לא אוכל לראות את המשחק של מיאלן- פלארמו בגלל הסופר- קלאסיקו וגם בגלל שלא משדרים את המשחק.

עוד הערה שיש לי לערוץ הספורט היא שמשדרים רק את ברסה וריאל בערוץ הזה, לעומת זאת כשאנחנו רואים את הליגה האיטלקית יש את רומא, אינטר, מילאן ולפעמים גם קבוצות אחרות, בספרד אנחנו לא נראה שידורים של אתלטיקו מדריד נגד קבוצה פחות טובה ממנה וזה בגלל שספורט 5 מעדיפים לשר בדרך כלל את ריאל וברסה בלבד.

13. צ'וצ'ו קמביאסו Member

מה אתם מתלוננים חמודים? משדרים לכם את הסופר-קלאסיקו כי זה משחק גדול, מילאן תפוצה סביר להניח באיזה שידור במחזורים הבאים, אין מה לעשות הם מעדיפים ובצדק לשדר את הסופר קלאסיקו, ולא יכולים לשדר את המשחק ב-5 רגיל כי זה ערוץ לרכיבת סוסים, מרוצי מכוניות, טניס, מרוצי אופנועים, וכאלה.

14. מיכל3 Member

נו יופי, אבל בלי קשר אם לא שמת לב תמיד ערוץ הספורט נתן עדיפות לליגה הספרדית..ללא קשר למה
    שישודר במחזור הקרוב. מעכשיו זה יהיה שני משחקים בספרדית ואחד באיטלקית וזה מה שמעצבן.

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/06
  15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין למה הם עושים כך, הם חייבים לעשות שוויון בין שתי הליגות, שני שידורים מאיטליה ושניים מספרד, ובמקום לשדר רכיבת סוסים או טורניר רד בול שישדרו עוד משחק איטלקי.