זולה-תודה על הלינק, ראו מצויין ללא שום תקלות כמעט. בקשר לשידור של המחזור הקרוב, אין סיכוי שלא ישדרו אף משחק..גם במחזור האחרון חשבנו כך ובסוף החליטו לשדר את אינטר. אני מאמינה שזה מה שיהיה גם במחזור הנוכחי.
מישהו יודע אם המשחק של אינטר משודר הערב בטלוויזיה באזשהו ערוץ? אולי באינטרסטאר הטורקי או בערוץ האיטלקי של יס? תודה
לפחות יהיו שידורים מוקלטים מחר בצהריים של שתי האיטלקיות ואני לא מתכוון לפספס את זה בדיוק כמו את מילאן שראיתי היום.
לדעתי בערוץ הספורט חייבים לשדר את המשחק של אינטר וולנסיה באחד הערוצים ולא באינטרנט, המשחק הזה הכי יפה מבין ארבעת המשחקים ומצפה לנו משחק גומלין מבטיח.
במשחקי הגומלין של יום שלישי בעוד שבועיים, ליברפול-ברצלונה הוא הבאנקר. אחריו המשחק האיכותי ביותר הוא ולנסיה-אינטר, לפחות על הנייר. השידורים של ליון-רומא וצ'לסי-פורטו צריכים להיות באינטרנט.
למה ליברפול-ברצלונה הוא באנקר? על הנייר, כאשר בליגת האלופות קבוצת החוץ מנצחת במשחק הראשון, זה ב99% מהמקרים סגור. זה שלערוץ הספורט יהיו בעיות מצפוניות אם הם לא ישדרו את בארסה זה משהו אחר.
יש לי תחושה לשידור משולב של האיטלקיות, וליברפול-בארסה גם בTV וגם באינטרנט. שנ יהמשחקים של האיטליות פשוט טובים מדי בשביל לא לשדר אותם במסך המרכזי.
יכלנו להגיד אותו דבר לפני המשחקים אתמול ובכל זאת קבלנו את פורטו-צ'לסי. התקווה שלי היא שבערוץ הספורט ראו את המשחק של ולנסיה-אינטר ויבינו שהוא זה שצריך להיות משודר.
כן, אולי האמינו שיש סיכוי להפתעה דווקא בביתו לשעבר של מוריניו, אך כרגע צ'לסי פורטו כבר לא על הפרק. זה עדיין גבולי בין רומא לאינטר. נדע בקרוב.
מחזור אמצע השבוע שיהיה ביום רביעי מבטיח לנו לפחות שידור ישיר אחד מESPN בארבע בצהריים: לאציו נגד קטאניה!