לא יכול להיות שערוץ 1 משדר תקצירים כי הם משדרים את האולימפיאדה או שברוב טיפשותם וחוסר המקצועיות הם יערבבו זה עם זה...אולי כדאי שיחזירו את שער 5-או את הדקה ה-91.
שני דברים. 1. פורסם למעלה סקר שבו אתם מוזמנים להצביע וליצור תמונת מצב. אני מקווה מאוד שלא התפתתם... 2. יש עוד עצומה נגד צ'רלטון, אנא חתמו גם אתם.
אני קורא כאן לכל מי שאוהב כדורגל להחרים את חברת צרלטון (שלם וצפה). הם הרסו לנו תכדורגל הם הרסו לנו תשבת הם הרסו את שירים ושערים הם מפרקים קבוצות אז בואו כל אוהדי הליגה נמחא נגד זה כל אחד במשחקים של קבוצותו בשלטים שירים וכדומה אני מקווה שתיהיה פה היענות ונחזיר את הכיף לשבת \ :aaarse: חברים כולם להגיע למגרשים כי הכדורגל זה החיים
מסתמן: "שירים ושערים" תחזור בשבוע הבא דובר ההתאחדות, שאול אייזנברג, אמר כי גדולים הסיכויים שהתוכנית תחזור - בתחנת הרדיו האיזורית "רדיוס 100 FM". השידור יחל ב-14:00 ויסתיים ב-22:00 משה גוזגל חדשות טובות לחובבי הכדורגל בישראל ואוהבי הנוסטלגיה: סיכויים גבוהים שכבר בשבוע הבא תחזור לגלי האתר התוכנית המיתולוגית "שירים ושערים". השינוי - התוכנית תשודר ברדיו האיזורי "רדיוס 100FM", ולא ברשת ב', וייתכן שתחנה זו תשתף פעולה עם תחנות רדיו איזוריות נוספות. התוכנית אמורה להתחיל ב-14:00 בצהריים, ולהסתיים ב-22:00 בערב. כזכור, בתחילת העונה לא נמצא קונה לזכויות השידור של המשחקים ברדיו. בהתאחדות מנסים מזה תקופה ארוכה להחיות את התוכנית, שנעלמה מאז שהוחלט לפזר את משחקי המחזור על פני ארבעה ימים - שישי, שבת, ראשון ושני. קצין העיתונות של ההתאחדות, שאול אייזנברג, מסר כי הסיכויים לחזרת התוכנית כבר בשבוע הבא גדולים, בעקבות מציאת מימון לתוכנית על ידי מפרסמים. מה שנשאר כעת זה לבנות מערכת של שדרנים ומגישים. גורמים בהתאחדות מאמינים כי כבר ביום שני יוכלו לדווח על כך בישיבת המזכירות. (07.01.05, 12:30) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3029684,00.html
יש! יש! יש! גדול!!! לא רק שזה יחזיר קצת הנאה לשבת, לשבת ליד הרדיו ולשמוע את ה"גוווול" אלא שזה גם יפגע ב"צ'רלטון", ועשוי להתחיל את התבוסה של הענק הגזלני. בשבת הבאה כולם לשמוע שירים ושערים, גם אם הקבוצה שלכם לא משחקת, גם אם הליגה לא מעניינת. ואסיים כרגיל לדיון זה: אל תשלמו להם!
מישהו מכם שלח קלטת לאולפני ג'י סי אס, כי מחפשים מנחה לאולפן. ראיתם את הפרומו? שמעתי שעדן הראל שלחה קלטת, שילחו גם אתם, זו הזדמנות של פעם בהרבה זמן
עווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx אנחנו לא ניתן לזה יד! :aaaprot: