עוד חודש וחצי בגרויות, והם חוגגים על הגב שלנו. אח"כ הם אומרים שהם רוצים רק את טובתנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
בתור אחד שלא הכי משקיען בלימודים אני חושב שזה דיי מתחיל להימאס כל הקטע של השביתות,ואללה כן זה אחלה להישאר עוד יום בבית להנות,לשחק מנג'ר ולהיות בפורומים אבל תאכלס יש לנו בגרויות עוד מעט וזה לא נראה כאילו אנחנו הולכים להצליח כל כך בבגרויות וגם גוזלים לנו ימים מהחופש בגלל שהם לא הספיקו ללמד אותנו בגלל שהם שבתו. שאלה לי אליכם,מישהו שמע על שביתה במשק בתאריך ה21 ?
לא ייאמן שזה הגיע גם אלינו. חשבתי שלא מתכוונים לעשות השבתה גם בדרום , פשוט כי לאף אחד לא אכפת. עוד יום של חופש, למרות שבסוף אנחנו מפסידים.
גוש דן בא אחרי מחוז ת"א... עד מתי המצב הזה יימשך? לא יאומן פשוט, כל יום שביתה באיזור אחר. לא זכור לי בשנים האחרונות שהמורים לא וויתרו במשך תקופה כה ארוכה.
אין מחוז כזה גוש דן! יש מחוז תל-אביב, ששבת כבר פעמיים וכולל את רוב גוש דן, ומחוז מרכז שכולל את כל מה שמסביב לגוש דן (ראשון, פתח-תקווה, נתניה, נס ציונה...) ושבת בינתיים פעם אחת. צפון ודרום
מחר תתקיים שביתה כללית במשק. מי שובת? נתב"ג רכבת ישראלמשרדי הממשלה (מלבד משרד הביטחון)כל הרשויות המקומיותביטוח לאומישירות התעסוקהחברת החשמל-אין קבלת קהלבנק ישראל-אין אספקת מזומניםהמועצות הדתיותבבית המשפט יתקיימו עיצומיםאיגודי עריםמציליםשירותי כבאות(מלבד אלו שמשתתפים בתרגיל)מינהל מקרקעי ישראלבמשרד הרישוי לא תהיה קבלת קהלעובדי מעבדותמעברי הגבולפרקליטות המדינהחברת מקורותספרנים לא שובתים לעומת זאת, מערכת הבריאות והתעשיות הביטחוניות עובדים כרגיל. גם הלימודים בבתי הספר יתקיימו כרגיל, אולם תהיה שביתה בגני הילדים העירוניים. באוניברסיטאות ישבתו עובדי הסגל אך הלימודים יתקיימו כרגיל. מעונות היום יעבדו כרגיל. גם הבנקים והבורסה יפעלו כרגיל. בעקבות השביתה הצפויה, נתב"ג יפעל כל הלילה במטרה לאפשר נחיתה והמראה של כמה שיותר מטוסים עד לפרוץ השביתה מחר ב-6 בבוקר. תוגברו משמרות הערב והלילה בנתב"ג. עדכונים שוטפים לציבור יינתנו באתר האינטרנט של רשות שדות התעופה וגם במענה קולי מודיעין נתב"ג - 03-9755555
הההתסדרות הזו כל כך מטומטמת. דווקא ביום כזה, שהם אמורים להרוויח מיליוני שקלים מכל האירוע הזה.. הם לא יביאו את האנגלים? רק במדינת עולם שמיני כמו שלנו