נו, ונגיד.. כמה אוהדים.. להפועל ת"א יש יותר מאיתנו? רק בחלום שלהם! הפועל באר שבע קבוצה לא אמפריה בליגת העל..זאת אומרת לא דורסת, לוקח אליפוית וכל זה..אם זה היה היה לנו כמות אוהדים מקום 2 בארץ לפחות. אבל עזוב, בוא נתרכז במציאות .. כרגע כמות/כמה/ולמה יש לנו יותר מהפועל ת"א, זה הכי בדוק בעולם. אוקיי לבית"ר/מכבי ת"א יש יותר.. וגם לחיפה יש יותר, אבל אנחנו מקום 3 לפחות. ויש הוחכות לכך. באיכות הקהל, הפועל ת"א מקום ראשון, אחרכך מכבי ת"א/חיפה..ואז הפועל ב"ש.
עוד תמונות : http://www.hb-7.com/hbsmta210204/21.Xxx http://www.hb-7.com/hbsmta210204/19.Xxx http://www.hb-7.com/hbsmta210204/9.Xxx http://www.hb-7.com/hbsmta210204/24.Xxx
בואנה מה אתה מקשקש?!?!!? עלק ילדים עניים חחחחחחחחחח .. פשוט הורידו את הכרטיס ילד ל20 שקל, ו10 שקל הסעה..לילדים שאין להם. בואנה אתה מצחיק! מצחיק בטירוף! הבנאו מעל ל 20,000! ומה תגיד על זה שהבאנו לרמת גן בעליה שלנו 10,000.. יום שישי זה היה, היה שידור היה הכל.. בקיצור אחי אתה חולם! עלק ילדים עניים..חח קרעת אותי עכשיו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
ילדים נזקקים, אותו הדבר, אירגנתם להם הסעות באוטובוסים ורכבות (כל הכבוד! מעשה יפה!!!) ובאו ממש הרבה, בלעדיהם, לא הייתם מביאים בכלל הרבה. אבל שוב, ברגע שתזכו באליפות (זה לא יקרה בזמן הקרוב, גוטמן מאמן אותכם והוא יהרוס אותכם עד היסוד!) לדעתי אתם תיהיו בין 3 הקהלים הכי גדולים בארץ...!
הבאנו ילדעים שאין להם שהם אוהדים של באר שבע! לא הבאנו מישהוא שהוא לא אוהד.. מי שהיה אוהד של באר שבע היה צריך להשקיע מעל 30 שקל .. ומי שלא בטוח שלא היה משקיע. בכל מקרה, יש לנו המון אוהדים במרכז גם .. אבל חכה, ניקח אליפות .. נתחיל להביא כוכבים .. ואתה תראה איך העיר פה מתפוצצת. אנחנו מתים כבר לראות משחק כדורגל כמו שצריך!
זה רק מראה על רמת ה"אוהדים" בארץ שלנו...באים כשאלופים נוטשים כשמפסידים...אחרי אל תתפלאו שב"ש מביאה 2,000 למשחק בית...
עאלק כמעט ולא...יש את זה הרבה במכבי ת"א וגם בבית"ר תהיה בטוח שיש את זה והרבה... תתקן אותי מתי הבאתם למשחק בית יותר מ-10 אלף? (חוץ מהמשחק מול אשדוד, חיפה ונגדנו) ההוכחה לכך היא שלושת המשחקים האלה בעצם, בד"כ לא היה בטדי במשחק הזה גג 11-12...כמו ששנה שעברה אנחנו הבאנו 4,000 ואתם בקושי הבאתם 6...היה משחק מרגש...
נגד מכבי, מילאנו את טדי, שאנחנו במקום ה-10 (עדיין, 4 שנים בתחתית!!!!) נגד אשדוד, היינו קרובים למלות, אבל זה היה בגלל הופעת בכורה של נמני, ועדיין היינו מתחת לקו האדום (4 שנים בתחתית!!!) נגד חיפה, שהקבוצה נראת כמו הצרות שלי, הגענו 15,000 אנשים!! שאנחנו מקום 11!!! (4 שנים בתחתית...) נגד בני יהודה, הבאנו 10,000!!! אחרי הפסד לערבים, ואתה יודע עד כמה זה כאב לאוהדים...!! (מקום 11, 4 שנים...) נגד הפועל ת"א, 12,000, מקום אחרון בליגה בלי נקודה אחת, ואפילו בלי שער אחד! (4 שנים...) כמובן שיש בבית"ר הרבה כאלה שאוהדים שטוב....אבל אנחנו הקהל הכי נאמן במדינה...!!!!
אני לא זוכר שהיה 10 אלף מול בני יהודה ובטח שלא זוכר שהיה 12 נגד הפועל אם בכלל ראיתי בידיעות שבכל המגרש עצמו היה 9! לבית"ר ומכבי יש את הקהל הכי גדול בארץ, אבל העובדה שאתם ואנחנו לפני מספר שנים היינו בתחתית ועדיין אנחנו הבאנו לכל משחק בית 5 אלף לפחות ולמשחק חוץ 2,000 רק מראה עד כמה הקהל שלנו ושלכם הוא קהל גדול... (בעונה שאשקלון עוד היתה בליגה לעונה הזאת אני מתכוון) אתם הקהל הכי נאמן כי יש לכם אחדות בקהל וזה דבר שלעולם לא יהיה בקהל שלנו...
פחחחחחחחחחחחחחחחחח, לא הגיוני עומר אחי. אני קניתי את הכרטיס ה-10,000 ומשהו...לא זוכר כמה... והיה נגד בני יהודה 10,000 בערך.
הקהל הישראלי הוא בהחלט תופעה מעניינת. בישראל מאוד אוהבים כדורגל, והכמות שבאה למשחקים היא ענקית! כולם חושבים שבאירופה מביאים הרבה קהל ובישראל לא מביאים קהל בכלל. אבל האמת היא שאף פעם לא הסתכלו ביחס של אנשים בישראל לעומת אנגליה, ספרד איטליה או שאר המקומות. אני מתכוון לכך שבישראל יש בקושי 6 מיליון אנשים, ומהכמות הזאת באים יחסית הרבה אנשים למגרשים לעומת שמהמון מיליונים אם לא מיליארדים של אנשים בחו"ל באים כמות גדולה יותר. אנחנו צריכים להתגאות בקהל שלנו. אני חושב, שאם בספרד או באיטליה למשל, היה כמות אנשים כמו בישראל בערך 6 מיליון, והכדורגל שם היה נראה כל כך רדוד כמו בישראל, הם היו מביאים הרבה אבל הרבה פחות קהל מאשר שאנחנו מביאים. עכשיו בקשר למחנות האוהדים והקהל הטוב בארץ, לדעתי אין שום צל של ספק שהקהל של ביתר הוא הקהל הטוב בארץ. האוהדים של מכבי חיפה, הם ללא ספק קהל של הצלחות, הקבוצה מצליחה אז הם באים. האוהדים של הפועל ת"א גם כבר לא ממלאים את בלומפילד שהוא לא כל כך גדול, מלבד הדרבי, ולמשחקי חוץ בכלל אין מה לדבר. היריבות בין שני הקהלים הטובים בארץ הוא בין ביתר ירושלים למכבי ת"א. יכול להיות שמבחינת קהל שיושב בבית מכבי לוקחים את ביתר, שגם זה לא בטוח ואם זה ככה זה ממש בקצת, אבל מבחינת קהל שבא למשחקים הקהל של ביתר עדיף בהרבה, כי מכבי יודעים להביא הרבה קהל רק לדרבי, כמו הפועל אבל ביתר מביאים להרבה משחקים קהל רב כשהם במצב גרוע בטבלה מזה של מכבי ת"א, מכבי חיפה או הפועל ת"א. למשחק החוץ בבלומפילד בו ביתר הפסידה 4-1 להפועל, היה נראה שלביתר יש יותר קהל מאשר להפועל, למשחק מול אשדוד הגיעו לטדי 18,000 מה שלא נכנס בבלומפילד, למשחק מול מכבי ת"א ולמשחק מול מכבי חיפה הגיעו 15,000 אוהדים. אין מה לדבר הקהל של ביתר הוא הטוב בארץ!!!
מכבי חיפה קהל של הצלחות? שמע אחי אחד מהשתים 1. אתה ילד טיפש ועיוור 2. אתה מושפע ממה שאתה שומע מי קהל הצלחות? מי מוביל במכירות מנוים ב5 שנים האחרונות? מי מביא הכי הרבה קהל למשחקי חוץ? מי הביא 8 אלף איש למשחק אבוד מראש באולד טראפורד? זה שלמכבי חיפה יש הכי הרבה קהל בארץ זה נכון אז מתוך הכמות קהל הרבה מאוד אוהדי טלויזיה שסתם אומרים "אני אוהד מכבי חיפה" אבל יש אנשים והרבה שבאים לכל משחק לכל חור בכל מזג אויר ובכל מצב של הקבוצה אז אל תבלבל לי במוח !! מה טוב בקהל של בית"ר? פירוטכניה? מכבי חיפה 5 ליגות מעל כמות ואיכות שירים ? למכבי חיפה יש פי 4 יותר שירים מאשר בית"ר ששרים "אני אוהב אותך בית"ר" "בית"ר הדגל של המדינה" "מוות לערבים" וקצת מזרחית זה שהקהל של בית"ר נאמן זה נכון אבל אל תשכח שבשבת הבאתם כולה 5 אלף צופים אז מי שקהל ניגרר זה אתם נגד מכבי חיפה מכבי ת"א והפועל ת"א אתם באים בכמויות יפות מאוד נגד אשדוד באתם מלא בגלל נמני וממש לא בגלל שזה אשדוד.. אז דיי לאכול סרטים על עצמך!