אוי ואבוי ניצן מה זה הפורום הזה? יש שם אוהדי הפועל מחורבנים (גם אני אוהב את הפועל בכדורסל אבל עדיין) שצריך לשלוח אותם לגור בשטחים עם בני-דודינו.......
כן, אוהדי הפועל החליטו להפגין בגרות אופיינית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אבל העיקר הוא התמונות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
זה לא חמישה וחצי דגלים לבית"ר זה שלביתיר יש עצלנים שלא מביאים זה לא אומר כלום יש לנו יותר מעשרים דגלים ואולי הכי הרבה בליגה וגם שלטים
מה אתם אומרים על התמונה הזאת מהגביע? http://66.250.30.217/bj/gallery/gavia/haifa/07.Xxx במשחק של הפועל י-ם ומכבי חיפה התחלנו לעודד השתקנו את שני הקהלים לא שמעו אותם.
טוב בין היתר יש לי גם 3 שנים מנוי ליציע ג ואני גם די עוזר בכל מיני דברים ויודע קצת יותר משאר האנשים אני יכול להגיד לכם שעד סוף העונה אנחנו הולכים לתת הצגות יפות נגד סכנין מנסים משהו עם הקונפטי בכל משחק ננסה משהו וב2 משחקים האחרונים.. ב"ש ומכבי נשלב את כולם ביחד הולך להיות יפה! ולבנאדם שאמר שהקהל של בית"ר השתיק את הקהל של חיפה אני לא צריך להזכיר לך שזה היה בטדי ואם המשחקים היו בקרית אליעזר גם אתם הייתם נבלעים מה שטוב בקהל של בית"ר זה 1. שיש להם מלא אוהדים מירושלים שקל להם להגיע לכל משחק (לעומת חיפה שרוב הקהל זה תושבי פ"ת ראשון רמלה אשקלון ושאר ערים רחוקות..) 2. יש להם גגון שמוסיף הד ענק מספיק ש200 איש ישירו מתחת לגגון בשביל שישמעו אותם בשידורים בטלויזיה מה שרע בקהל של בית"ר 1. קהל שאוהב לחפש מכות ושהוא חוטף הוא מתבכיין 2. עוד לא התפתח בכל מה שקשור לפירוטכניקה ושירים בכל מקרה אני די אוהב את הקהל של בית"ר כי אני מאמין שהם יכולים לתת הצגות טובות אם הם יתרכזו בבית"ר ולא באבוקסיס או בהפועל
לא זכור לי שהקהל שלנו קיבל מכות, אולי מול סכנין וגם כמעט רק נשים וילדים קטנים. רק שתדע שלבית"ר יש מלא אוהדים מחוץ לירושלים, יש לנו אוהדים מקצרין ומב"ש ואפילו יותר דרומה שבאים כל משחק, אוהדים מק"ש שבאים הרבה מאוד, רק שתדע שבירושלים להגיע מפסגת זאב או רמות לטדי ביום שבת זה לא פשוט, העיר שלנו פרוסה ולא מצומקת כמו ת"א. גם אצלנו הרוב זה מהמרכז.
יש לכם הרבה אוהדים מהסביבה הקרובה של טדי אני לא אומר שאין לכם אוהדים מרחוק אני מכיר אנשים מעכו שנוסעים אחרי בית"ר כל שבוע כבר הרבה שנים אבל עובדתית יש לכם יותר אוהדים מקומיים מאשר מכבי חיפה ובגלל זה אתם מביאים כמויות מכובדות קשה לי לראות בנאדם נוסע 4 שעות בשביל לראות משחק של בית"ר נגד קרית אתא יש כאלו אבל ממש לא הרבה הרוב מירושלים עצמה לא מכיר את ירושלים אבל אני בטוח שלהגיע מפסגת זאב או מבשרת ציון לירושלים זה יותר פשוט מלנסוע מאשקלון או דימונה לחיפה לא ראיתה את הקהל שלכם מקבל מכות? אני מאוד מקווה שאתה לא מהילדים שאוכלים סרטים שבית"ר מביאים מכות בכל מגרש בארץ להזכיר לך (השכונה, קרית אליעזר מול מכבי חיפה קרית אליעזר מול בני סכנין) ואל תגיד לי שלא קיבלתם שם מכות כי אני ראיתי בעיניים שלי נגד חיפה ושמעתי מאוהדי בית"ר שהיו בשכונה ונגד סכנין
בנושא הראשון, הסביבה הקרובה לטדי, קטמון ומלחה זה 5 דקות הליכה. בימי שבת, שיש לנו הרבה מאוד אוהדים שומרי מסורת, יש אוהדים אפילו מפסגת זאב שמגיעים ברגל שזה 4-5 שעות הליכה לפעמים אפילו בקור ירושלמי דרך שמלאה עליות וכו'. (לציין מאיצטדיון ר"ג עד תחנה מרכזית ת"א עשינו בשעתיים). זה שבערך 90% מתושבי ירושלים (כולל מזרח העיר) נכחו פעם במשחק של בית"ר וחלקם עד היום אוהדים אותה לא אומר שאין לנו הרבה מאוד אוהדים מחוץ לעיר, עובדה, בכל מגרש בארץ אנחנו מביאים כמויות שאף קבוצה בארץ לא מביאה, בחלק נכבד מהערים בארץ יש לנו אף רוב לעומת הקבוצות באיזור. בנושא השני, תראה אחי אני לא מתקרב למכות ובחיים לא פגעתי באף אוהד אחר שלא עשה לי כלום. במקרה שמעתי סיפורים על כל אחד מהמקרים שהזכרת, והייתי נוכח במכות שהיו בקריית אליעזר. בקרייה מחזור ראשון באנו ההסעה הראשונה, ילדים בני 15 כולנו ולא יודע איך אני הייתי רחוק מהאירוע שם במרכז ליד יציע ג' התחיל אוהד שלכם להשתולל עם חכה ופתח לאוהד שלנו את האף, להזכיר שהאוהד הזה בן 20-21 ונעזר על ידי מבוגרים בני 30 שאיימו על ילדים קטנים עם סכינים. כל זה קרה לפני שהגיעו רוב האוהדים שלנו. אחרי זה שהגיעו אוהדים גדולים שלנו ואחרי המשחק אוהדים מתלהבים שלכם אכלו מכות ליד יציע ג'. רק לציין שאוהדים של הקבוצה שלך מקבלים כל משחק מחדש מכות בטדי. בשכונה לא היה ולא נברא שום דבר, האוהדים שלנו יצאו בגוש לא בכדי לריב ושהתחילו מהומות אוהדי בני יהודה הפכו אט אט לבני ארובה (כפי שהיה כתוב בone). בסכנין אני לא אפרט רק אציין שהמכות היו לפני שהגיעו רוב האוהדים שלנו כשהקהל היה ברובו נשים מבוגרות וילדים שרצו להגיע מוקדם לקנות כרטיס נוער, וכשהיה גוש הם לא העיזו להתקרב.
מקשיבים לעיתונים? לא יודע מה עם כולם אמרתי לך שמה שקורה ב-ג' אני יותר קצת יותר טוב ממך וגם מהעיתונים בקרית אליעזר אכלתם מכות ואל תספרו סיפורים בטדי גם אנחנו אכלנו אבל הגבנו לא פחות ממה שהגבתם ואני יכול להגיד לך שבקרית אליעזר שתי אוהדים שלכם נדקרו מול העיניים שלי מבנאדם מעכו שאני מכיר טוב מאוד וזה שיש לכם הרבה אוהדים מחוץ לירושלים אני יודע למשל בעכו שיותר קרובה לחיפה יש לכם רוב אבל את הסיפורים שהקהל של בית"ר כזה חזק שמרו לאנשים אחרים כי לעומת אולימפיאקוס למשל אתם יותר קטנים ממכבי פ"ת