דיון הקהל הישראלי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ירוק בלב, ‏2/2/04.

1. ג'רי בית הלוי Member

אתה שם לב שאתה סותר את עצמך?
    נעזוב לרגע את זה שלחיפה יש הכי הרבה מנוים בחמש שנים האחרונות, כי זה לא נכון, אבל לא על זה אני מדבר. מכבי חיפה בחמש שנים האחרונות סיימה במקום השלישי פעם אחת, שני פעמיים וראשון פעם אחת. אלה לא הצלחות? לפני זה, כשחיפה הייתה ב"קנטים"(וישה הרבה קבוצות שהיו מתחלפות איתה, אני מזכיר שמאז שנת 88 חיפה לא ירדה מהמקום החמישי) היו לכם מעט מאוד מנוים, והבאתם עוד יותר קצת קהל. להזכירך, כשאתם יוצאים בתיקו או חלילה מפסידים המאמן שלכם סופג מטח קללות, תפוזים ובקבוקים. זה לא קהל הצלחות?
    הטיעון של אולד טראפורד הוא טיעון מגוחך ואני מאמין שאפילו אתה לא מאמין למה שאתה כותב, כי שנינו יודעים שזה היה המשחק הראשון של קבוצה ישראלית אי פעם בליגת האלופות, וזה עוד היה מול מנצ'סטר יונייטד, אחת הקבוצות הגדולות והמושכות קהל שיש בעולם, אז להתפאר בזה שהבאתם 8 אלף איש(כמות מכובדת לכשלעצמה) זה לא הכי חכם שיש.

2. MaDot Member

אני סותר את עצמי ולא יודע כלום ובנתיים אתה זה שטועה
    קודם כל מכבי חיפה סיימה ב5 שנים האחרונות פעמיים במקום הראשון
    דבר שני "משחק ראשון בליגת האלופות" ומה בדיוק הקשר?
    דבר שלישי שמכבי חיפה זורקים דברים על מאמן ועושים בלאגן אחרי הפסד אז אנחנו "קהל הצלחות"
    אבל שפנאתניאקוס גלאטאסאריי אלימפיאקוס או פנרבחצ'ה עושים את זה הם חוליגנים והם פנאטיים והם הקהל הכי טוב בעולם עדיף שלא תדבר שטויות לך תלבש חולצה שחורה עם קבוצה כזאת לדעתי וסלח לי שזאתי דעתי אין לך מה לדבר אתם הקהל הכי מגעיל שאני מכיר

3. דם צהוב Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי הרבה מנויים????
    אתה ממש מצחיק לחיפה אין רבע מהמספר של האוהדים שיש לנו
    [אני מתכוון לאוהדים אמיתיים ולא לאוהדים של טלוויזיה (כמו רוב האוהדים של חיפה)]
    ד"א אין אף קבוצה בארץ [גם לא ביתר= שאני מאוד מעריך תקהל שלהם על ההתמדה והאהבה לקבוצה גם בתקופות הקשות] שתוכל להכניס לר"ג 40 אלף אנשים בגמר גביע ועוד יהיו אנשים שרוצים לבוא למשחק ולא הצליחו להשיג כרטיס בזמן!

נ.ב.
    "חיפה קהל של הצלחות??""

כןןןןןןןןןןן!!!!
    חיפה קהל של הצלחות !!
    אני זין אם אחרי שנתיים שלוש תשחקו כמו שאנחנו שיחקנו בשנים האחרונות ישאר אוהד אחד בקרית אליעזר!!

ועוד משהו האוהדים של חיפה מתלהבים מהאבוקות אבל מה האבוקות עוזרות אם אחרי שאתם מקבלים גול אתם שותקים כמו דגים?? מתי פעם ראיתם אוהדים של חיפה מעודדים במצב של 1/2 אפס לקבוצה היריבה??
    [משהו שכבר עיניין של שגרה במכבי ת"א- מעודדים גם כשאנחנו בפיגור]

4. MaDot Member

טוב יש כאן מלא חפרנים שאני לא יודע אם הולכים ליותר ממשחק בעונה
    אז במקום לזיין תמוח בואו נתחיל לדבר בעובדות

תורידו, קליפ אוהדים של מכבי חיפה

http://www.mhaifa.co.il/Temp/ApeClip.zip

אוהדי הצלחות? קח כמה כתבות מהזמנים החלשים של מכבי חיפה

ליגה א' שנת 1965 מכבי חיפה מול הפועל קרית שמונה מכבי חיפה הביאו 5 אלף איש
    http://maccabi-haifa.nana.co.il/Reports/sh...asp?GameID=1240

על הפועל נחליאל שמעתם? כי 3500 חיפאים שמעו והגיעו לחדרה בשביל לראות את האימפריה הירוקה בליגה א'
    http://maccabi-haifa.nana.co.il/Reports/sh...asp?GameID=1250

2.5.1981

מכבי חיפה "קורעת" 1:0 את בית"ר רמלה יוניטד במסגרת הארצית.. לעיניהם של 6 אלף טרמפיסטים
    http://maccabi-haifa.nana.co.il/Reports/sh....asp?GameID=828

עכשיו תעשו לי טוב ו... אם אתם יכולים...סתמו תפה

5. ג'רי בית הלוי Member

לי יש מנוי למשחקי הבית של מכבי, ונכחתי ברוב משחקי החוץ שלה השנה. אני מוכן להראות לך צילומים של זה אם אתה מעוניין.
    ומה בדיוק עוזר לך להביא דוגמאות מלפני 30 שנה? מדובר בדיון הזה על הקהל של היום, לא על הקהל של שנת תרפפ"ו.

6. MaDot Member

על כל דבר יש לכם מה להגיב תפרגנו מה קרה מישהו ימות כוס אמק עארס!
    אתם אומרים אוהדי הצלחות מה אני אשם שאנחנו מצליחים בלי ע' הרע?!!?!?
    אני צריך אולי לב'ש ממך סליחה על זה שמאז 81 אין לנו שנים גרועות??!!
    מה אתה רוצה מה ? אנחנו הקהל מספר 1 בארץ תשלים עם זה!

אתם לובשים שחור אתה קולט את המשמעות של העינין? יש לך מושג כמה מיסכנים ומטומטמים אתם ניראים מרחוק? אתה הייתה בבלומפילד בשלישיה? ראיתה איזה טרור עשינו לכם בעידוד?
    אבל מה אתה חושב שאני מחכה לפירגון מאוהד מכבי ממש ממש ממש לא!
    תמשיך לחיות בבועה עם המחאות שלכם על הכרטיסים ונמני הרי זה יותר חשוב מהקבוצה
    פחח אוהדים...............

7. דם צהוב Member

גם לי יש מנויי [לשער 11] אם אתה רוצה אני יכול לצלם ולהראות לך זא לא בעיה....

ואני לא הולך להרבי משחקי חוץ רק בגלל שאני בן 14 ווצי ועדיין אין לי רישיון או אפשרות אחרת לנסוע למקומות רחוקים אבל למשחקים החשובים אני מתאמץ והולך נגיד הייתי ב ק"א הייתי בטדי וכו.....

8. MaDot Member

מה הקשר? גם לי אין רישיון נו אז מה?
    לא נסעתי בטרמפים מעכו לעפולה ומשם לפ"ת? נסעתי
    לא נסעתי בטרמפים עד לטדי?????.......נסעתי!
    לא ניכנסתי לחובות בגלל בלומפילד? נכנסתי

אני תאמת המצב הכספי שלי על הפנים לא משנה בדיוק אבל כל משחק חוץ אני איכשהו מצליח להגיע
    מסקנה שרוצים יכולים!

9. אלי מתחן Member

הדיון הזה הופך להיות לדיון של יותר מאשר הקהל הטוב בארץ ליריבות בין חיפה לת"א ובויכוח מי אוהד יותר שרוף. הבנו את זה. עד שלא תביאו טענות מבוססות יותר מ"אנחנו יותר טוב, אתם גרועים" אל תצפו שהדיון יוביל לאנשהו.
    בקשר ל"קהל של הצלחות", אני לא ראיתי אישזהו קהל בעולם שנהנה לראות את הקבוצה מפסידה, מה לעשות שניצחונות מושכים יותר מהפסדים והקהל תמיד בא יותר בנצחונות, וזה תקף לכל קבוצה.

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחח ג'ו קול. כל הכבוד!!! הדיון הזה נמשך על פני 8 עמודים של "אני יותר שרוף ממך", "לא, אני יותר שרוף ממך" וכאלה, וסוף סוף מישהו אומר את הדברים כמו שהם.
    הכל נכון- כל הקהלים הם קהלי הצלחות באופן טבעי ולדיון באשר מי הקהל הכי טוב מיותר כי לא תהיה לו תשובה (מפי אובייקטיבים כמונו).

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טרור למי? לעצמכם אולי...לנו בטח שלא עשיתם כלום...אנחנו בכלל לא נתנו לכם מקדם השוואה, אבל כשאנחנו כן מעודדים אנחנו אוכלים אתכם בלי מלח...הגמר מרמת גן, המשחק בסיבוב השני בשנה שעברה, סיבוב הראשון השנה, סיבוב שלישי שנה שעברה...תמשיכו להביא סטיק לייטים למשחקים...אתם לא יכולים לומר עלינו מילה כשיש לכם את יעקב שחר, מעניין מה הייתם עושים אם היה לכם את מוסולוני...

חחחחחחחח מה אתה מביא דוגמאות של לפני 40 שנה...בזמן הזה כשאתם הייתם בליגה א' אנחנו מילאנו את בלומפילד על מה אתה מדבר בכלל...

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/04
  12. אלי מתחן Member

תגיד לי עומר יקר, אתה בא לעודד את היו"ר או את מכבי? אפשר לחשוב הוא סותם לך את הפה ולא נותן לאף אחד לעודד, עם כל השנאה שלכם אליו, אתם באים לעודד את מכבי ולא משנה מי עומד בראשה או מי מנהל אותה, מה שחשוב זה מי שמשחק על הדשא וחשוב לדחוף אותו.
    שתבין אני לא בא לתת ביקורת על המחאה שלכם כי זה לא מעניין אותי, רק אל תביא את העובדה שהיו"ר שלהם יותר טוב ומתחשב משלכם כפרמטר של קהל טוב יותר. זה כמו שאני אגיד שהקהל שלנו טוב יותר משלכם כי היו"ר שלנו לוקח את שלכם מכות(אם היו קובעים לפי הבחינה הזאת שלושת הקהלים הטובים בארץ היו של בני יהודה, הפועל ובית"ר ירושלים, ד"א מי לדעתכם היה לוקח יובל גפני או פניג'ל?).

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היחס של היו"ר לאוהדים זה הדבר הכי חשוב, אם אין לך יחס לאוהדים אל תצפה שיהיו לך כאלה...שתבין שהממוצע קהל של מכבי משנת 96 עד היום, עד העונה הנוכחית, אחרי אליפות, לא עלה אפילו פעם אחת! אלא רק ירד...בעונה שעברה הוא מכר 6,200 מנויים השנה בקושי 3.5!

אנשים כבר לא מטומטמים הם רואים בדיוק מה נעשה מאחורי הקלעים והם יודעים טוב מאוד מי מחבל בקבוצה, ואת האמת זה נמאס להם, הבן אדם הזה סילק מבלומפיחלד אלפי אוהדים במשך השנים האחרונות, אני מתכוון סילק במובן של המאיס, כל הפרשיות ושאר הבעיות...
    למה אתה חושב שבאנגליה כל המגרשים מלאים? סתם כי מתחשק לאוהדים לבוא? יש קבוצות שמפסידות כל הזמן ואנשים סובלים מההפסדים שלהם אבל עדיין הם באים כי מתייחסים אליהם כמו לאוהדים ולא כמו ללקוחות...וזה דבר שגורם לאהבה שלהם לקבוצה עצמה עוד יותר לגדול, לדעת שלקבוצה איכפת ממך, שהם יודעים שאתה זה השחקן ה-12 שלהם שבלעדייך אין קבוצה...וזה תקף לגבי מלא מקומות בעולם...

אגב לוני לא סותם את הפה? הצחקת אותי! היום בבלומפילד אתה לא יכול לבוא ולהעביר ביקורת על הבעלים שלך מבלי שתיעצר, תמיד המשטרה מחזירה ליציע את תומכי לוני, ואת האנשים שמתנגדים לו תוקעת עם תיקים פליליים...אסו רלך להניף שלטים נגד הקבוצה/בעלים אתה יודע את זה? זה לא סתימת פיות?! זה האמא של הסתימת פיות! אבל כשאוהדים באים ומניפים שלטים בגנאי אבי נמני והסתה נגדו זה מותר, כשמאיימים על אוהד טלפונית הוא לא אומר דבר כאילו זה מותר אבל כשמישהו מקלל אותו אז מה הוא אומר:"הם חוליגאנים צריך לשים אותם בבתי סוהר"

ומה הכי מעצבן? שניר פרצלינה הוריד את הדגל של אבי נמני (8 בדם אבי נמני לעולם) מיד אליהו במשחק באירופה למה? כי זה מסית!

או שאוהדי הפועל מניפים דגל פריסה שכתוב עליו: שער 5 דורש צהוב עולה באש מכניסים, המשטרה הכוונה, וזה לא נחשב הסתה אבל שרוצים להכניס קריקטורה של בארט סיפסמון שהוא מנגב את התחת עם צעיף אדום זה הסתה...

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/04
  14. אלי מתחן Member

לא סתימת פיות במובן הזה. אלא במובן שהוא לא נותן לכם בכלל לעודד.
    תאמין לי גם אלפי אוהדים של בית"ר שהיו מגיעים בממוצעים של 16 אלף למשחק גם בעונות שחונות הפסיקו לבוא בעונת גוטמן-זאביכס ורובם לא חזרו עד היום לטדי, חלק חזרו בזכות אוחנה אבל הרוב נשארו בחוץ. תאמין לי שיותר כואב לראות בעל בית שנותן את הניהול של הקבוצה לבת שלו שדיברה על "לקלוע יותר גולים מהקבוצה השנייה" או משהו בסגנון והורס במו ידיו את כל מה שבנו והיה בבית"ר במשך שנים כמו הקשר בין הקבוצה לקהל, זאבי בשנה אחת הכפיל את החובות של משה דדש (ותאמין לי דדש גרם לבית"ר הרבה חובות).

15. אלי מתחן Member

תהרוג אותי אם אני לא מבין אבל מה הקשר בין אבי נימני להסתה?
    זה כמו שיגידו על המשפט באש ובמים בית"ר ירושלים הסתה כי זה יכול לגרום לאנשים לשרוף או להטביע אוהדי בית"ר אחרים