דיון הפרה-מונדיאל הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏23/4/10.

1. elRoy Member

מי לדעתכם תיהיה הפתעת הטורניר?

לפי דעתי צ'ילה בהנהגת המאמן הארגנטיני הנפלאביאלסה תגיע להישג מכובד, הביאה טורניר מוקדמות מכובד ביותר. אין להם כוכבים ממש אבל במשחקים שלהם רואים שהם מאוד מגובשים.
    וידאל הקשר המעולה הוא שחקן המפתח שלהם, הוביל את באייר לברקוזן לעונה טובה מאוד.. לפי דעתי יש מה לצפות, מה גם שהם לא בבית קשה בכלל (להוציא את ספרד).

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/10
  2. Dimitar Berbatov Member

בשביל מה להגיב אם לא ראית את המשחק?

3. שלו Guest

ראיתי... ונהניתי. אמנם לא הייתה תצוגה תכליתית, אבל נהניתי. מקסיקו נבחרת מצויינת ואנגליה ניצחה נצחון משכנע, הרבה שחקנים צעירים ומרעניים שותפו, נהניתי ואפש לראות שקאפלו עושה עבודה טוב.
    בנוגע ללדלי - אני מאוד אוהב את השחקן הזה ואתמול הוא דוקא היה בסדר גמור, הוסיף שער והוא אחד הבלמים הטובים באנגליה כבר הרבה מאוד שנים.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הגול הראשון שספגה פאראגוואי הערב היה אחד המשעשעים, אם לא הייתי יודע זה היה נראה כאילו זו התקפה של פאראגוואי כשסנטה קרוס החלש נוגח לחיבורים ועט על הריבאונד על מנת לעזור לדחוק אותו פנימה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx איזו נחישות רוקה!!!

משחק משעמם, אורטיגוסה כמחליף הוכיח שיש לו מקום בהרכב על אף היותו קציצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/5/10
  5. riquelme1 Member

פארגוואי אחת הנבחרות המשעממות ביותר במונדיאל לדעתי, נבחרת של בושידו ומעט מאוד כדורגל.

הדרום אמריקאיות שמענינות אותי הם כמובן ברזיל, ארגנטינה, צ'ילה ואורגוואי.

בקשר לנבחרת פורטגל, אחת הנבחרת אהובות עלי, אבל הנבחרת של קיירוש היא אחת הזוועתיות שאני זוכר מפורטגל, ולא בגלל הסגל, אלא בגלל המאמן עצמו.

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ראית את פאראגוואי במוקדמות?

אל תדאג, תמצא נבחרות יותר משעממות במונדיאל.

7. riquelme1 Member

כן, אפילו בניצחון על ארגנטינה הם שיעממו למוות.

8. מראדונה Member

אה, טוב...

אחד השחקנים הכי שמנים ומוזרים שראיתי לאחרונה.
    חוץ מרוחב הוא לא עושה הרבה, ואם נגד האירים זו הייתה היכולת השמצפים לה תהיה בעיה לפראגוואי. קבוצות שישחקו חזק יסגרו אותו בקלות.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא הזיז את המשחק מצד לצד מהר יותר מריברוס, הוא חיפש את מסירת העומק יותר מריברוס (פה אני לא מסכים איתך שהוא שיחק רק לרוחב) ובמעט שהוא שיחק משחק ההתקפה של פאראגוואי השתפר פלאים ביחס לדקות עם ריברוס על המגרש. לכן אני חושב שמקומו בהרכב. אני גם מסתמך על ההכרות שלי איתו מהשנים האחרונות בביצ'ו כמובן.

אכן פאראגוואי בבעייה פה במרכז השדה, בין אם ישחק ריברוס ובין אם אורטיגוסה, לכן מרטינו מתעקש לחכות לבארטו שמתאושש מניתוח בינתיים. אני דווקא הייתי נותן לאקינו יותר דקות במרכז, אבל בפאראגוואי יש תמימות דעים לגבי כך שהוא לא לרמות האלו והם מכירים אותו יותר טוב ממני (כנראה גם ינופה מה-23).

לגבי ההערה שזה נגד האירים - בוא לא נשכח שמדובר במשחק חוץ לפאראגוואי ביבשת זרה, כמו כן שאירלנד הייתה מגיעה למונדיאל כנראה אילולא השופט היה מפספס את נגיעת היד מול צרפת.

פאראגוואי לא הבריקה בשני משחקי הידידות האחרונים שלה, כמו גם בסיום מוקדמות המונדיאל. אבל מצד שני פאראגוואי כמעט מעולם לא הבריקה אלא רק נשכה וחפרה את דרכה להצלחות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/5/10
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבתי את הדברים גם בטופיק ההולנדי:
    ניצחנו היום את מכסיקו בלי רובן, שניידר, מרק ואן בומל ונייג'ל דה יונג (פצוע קל). ואן פרסי לא שיחק את כל המשחק. לנצח אז 2-1 במגרש ניטרלי (המשחק התקיים בפרייבורג, גרמניה) עם מחצית ראשונה טובה מאד צריך לספק את אוהדי הולנד.

נקודות חיוביות:
    ואן פרסי שהוכיח שהוא אט אט חוזר לכושר. איברהים אפלאיי שנתן דקות מצויינות, בעיקר במחצית הראשונה. כמובן שלנצח ללא השחקנים שציינתי זו אולי הנקודה הכי משמעותית.

נקודות שליליות:
    סטיין שחארס, אורלנדו אנגלהר וחברי הטוב וורנון אניטה יכולים עוד הערב לארוז ולחזור להולנד. כולי תקווה שגם אנדריי אוייר יעוף מחר כי הוא בכלל לא היה צריך לקבל הזמנה.

לכתומים יש יכולת עולמית בחלק ההתקפי, אבל האם ההגנה תוכל לספק את החומה שאנחנו צריכים בשביל להגיע הכי רחוק שאפשר? אני כרגע חושב שלא, אבל בוא נראה מה יקרה. לפי ההגרלה הולנד יכולה להפגש ברבע הגמר את ברזיל...(ואני מאמין שברזיל לוקחת את הגביע...)

11. שלו Guest

לפי התוצאות האחרונות מקסיקו לא תחזיק הרבה בטורניר. דוקא אחלה של נבחרת לדעתי, לא יודע מה קורה להם... הולנד ללא ספק פיבוריטית מבחינתי להגיע לפחות לחצי הגמר.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לדעתי שכחת שחקן נוסף, מי שהיה איש המשחק לטעמי אבל גם אם לא אז לפחות נקודה חיובית, די זאיו ששלט במרכז השדה וחילץ המון כדורים.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא ממש אוהב את מקסיקו וגם לא תופס מהם יותר מדי, אבל להגיד על סמך התוצאות האחרונות שהם לא נראים טוב זה לא מדויק לדעתי.

מקסיקו, לאחר שניצחה את צ'ילה אם אני לא טועה, יצאה לשני משחקים על אדמת אירופה מול אנגליה והולנד (שתי נבחרות לא חלשות) ושיחקה כשווה מולם לדעתי. מול אנגליה הם היו פשוט נאיבים והחמיצו מצבים פשוטים בעוד ספגו מכלום (השוער השני שלהם בדיחה), לפחות במחצית הראשונה. במשחק מול הולנד, עם הרכב מוזר מאוד של אגירה, הם היו שווים שוויון גם כן.

ושוב, מעבר לכך ששתי הנבחרות מולן שיחקו המקסיקנים חזקות, הם שיחקו רחוק מאוד מהבית...

אני לא חושב שיש להם יותר מדי מה להציע, בעיקר שבלאנקו פותח בהרכב לעזאזל, אבל אני לא קובע זאת על פי המשחקים האלו.

14. Telkiyski Member

אין אשכול הימורים לבתים?
    זה יכול להיות נחמד

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכח שלפני יומיים היה להם משחק נגד אנגליה..ככה שגם מנסה הרכבים מסוימים וגם נותן מנוחה לשחקנים