דיון הפרה-מונדיאל הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏23/4/10.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

לא נראה שיש בעיה עם התרגיל. אם השוער לא קופץ לפינה בהטעיה, הלך על הבועט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי לא שמתם לב, יאללה חברה תצטרפו כולכם, מה יש להפסיד?

3. uri מנהלים

מרדונה החליט, אלו הם ה-23 שלו לגביע העולם:

Goalkeepers: Romero (AZ Alkmaar), Andujar (Catania), Pozo (Colon)
    Defenders: Otamendi (Velez), Heinze (Marseille), Demichelis (Bayern Munich), Samuel (Inter), Garcè (Colon), Burdisso (Roma), Rodriguez (Estudiantes)
    Midfielders: Veron (Estudiantes), Mascherano (Liverpool), J Gutierrez (Newcastle), Di Maria (Benfica), Maxi Rodriguez (Liverpool), Pastore (Palermo), Bolatti (Fiorentina)
    Forwards: Messi (Barcelona), Higuain (Real Madrid), Tevez (Manchester City), Milito (Inter), Aguero (Atletico Madrid), Palermo (Boca Juniors)

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שרשמתי במקום אחר: גארסה 2010 = סקאלוני 2006 (אצל פקרמן)

מעבר להשארתו של אל צ'ינו אין הפתעות, זה שהוא בחר להביא 6 חלוצים כשהוא משחק במערך עם 2 בלבד לא מפתיע כי זה היה ידוע לפני. חבל לי בעיקר שבלאנקו לא נכנס במקום מקסי אבל אלו היו ה-23 הברורים אחרי שקבע את ה-30 (מלבד גארסה כמובן).

הרכב משוער:
    רומרו; אוטאמנדי, דמיצ'ליס, סמואל, היינסה; גוטיארס, מסצ'ראנו, ורון, די מריה; מסי ומיליטו\היגוואין

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/5/10
  5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא רואה אצל מרדונה מגנים תוקפים דוגמת מייקון ודני אלבס. זה הולך להיות משעמם כשהיריבות ינעלו את מסי ולא תבוא שום עזרה מאחור.

6. בועז Member

אליאס,
    ורון מתוכנן להיות בהרכב הראשון? הוא משחק בכלל כדורגל באופן קבוע בליגה בארגנטינה? בכל מקרה קצת מביכה כל ההתנהלות של הארגנטינאים, בהתחלה הם מינו את הנרקומן האלוהי למנג'ר, ומאז זה הכל הצגה של בן אדם אחד, ההחלטות שלו נראות תמוהות, אני לא חושב שמישהו מאמין שזה המנג'ר שיזכה בגביע עולם... פשוט מביך ואני לא מדבר על מקרה ורון שאם אינני טועה נבחרת בעונה שעברה לשחקן השנה בארגנטינה, אלא יותר על דברים כמו ההשארה של זנטי , ובעיקר קמביאסו מחוץ לסגל, השמועות שמספרות שהיינצה הוא זה שקובע הרבה דברים עבור מראדונה וכו'...זה לא מריח כמו משהו מקצועי במיוחד.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

השמועות אומרות הרבה דברים והיפוכם לעתים.

ורון יהיה בהרכב, אם לא יקרה משהו מיוחד, לא רק שהוא משחק הוא נבחר כבר שנתיים ברצף לשחקן השנה באמריקה (לא ארגנטינה). לא ורון יהיה הבעייה של ארגנטינה בהרכב הזה.

אמת, זה לא רק שאין מגנים כאלבש (יפתח בכלל?) ומאיקון, אין מגנים טבעיים נקודה. יש את קלמנטה על הספסל ומלבדו אין מגן טבעי אחד בסגל. מילא היינצה שמשחק בעמדה הזו לא מעט בשנים האחרונות, אבל אוטאמנדי זה אלתור חבל על הזמן, ובזבוז של בלם לא פחות טוב ממיצ'ו, וגם בורדיסו לא טוב באגף שלא לדבר בכלל על גארסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ...חבל.

8. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שיש מצב שמראדונה ישאיר את טבז מחוץ להרכב. אם אני הוא, אני מסיט את מסי לשחק מאחורי החלוצים, ומעלה את מיליטו ואת טבז מקדימה. היגווין כבר לא באותו כושר רצחני שהוא היה בו לפני חצי שנה, ולכן זו לא תהיה טעות להעלות אותו מהספסל. בקישור המקומות של ג'ונאס ושל ורון מובטחים בהרכב, וכנראה שמסצ'ראנו יהיה זה שיעלה איתם. לגבי ורון פשוט חבל להרחיב את הדיבור: השחקן הזה הוא פשוט בדיחה מהלכת, אבל הוא זוכה למעמד של חצי אלוהים בארגנטינה, ואני לא רואה שום מצב שהוא לא עולה בהרכב.
    מה שכן לאחר כל הדברים התמוהים שמראדונה עשה בתקופה האחרונה, הוא בחר להשאיר את קולוצ'יני בבית, ובכך חסך מעצמו פדיחות ברמות עולמיות...

9. דנידין Member

לפחות לשם שינוי דמיכאליס לא צריך להתאבל בבכי מר על שהשאירו אותו בחוץ. סוף סוף הוא יחווה מונדיאל.

10. JR-Riquelme Member

הזימון של ורון זה אחד הדברים החשובים ביותר לנבחרת. כבר ראינו מה קורה שקמביאסו ומאסצ'רנו פותחים ביחד במרכז השדה. כל ההתקפה דפוקה לגמרי, אי אפשר לצאת להתקפה מסודרת, שני שחקנים שלא יודעים לתת פס כדי להוציא התקפה ראויה. לפתוח עם אחד מהם זה מבורך, כי הם עושים עבודה הגנתית שהיא נכס לכל נבחרת, אבל רק אחד! ולא ממש אכפת לי מאסצ'רנו או קאמביאסו. אז אני לא בוכה על אי הזימון של קאמביאסו, אבל בהחלט מקום בספסל אפשר למצוא לו. לפתוח עם ורון זה מצוין, בלעדיו אין לארגנטינה החזקת כדור בכלל(רק אם הוא היה מזמן את באנגה, וזו הטעות לדעתי הכי גדולה אחרי אי זימונו של זאנטי).

כנראה? מאס'צרנו זה הבאנקר הכי גדול של מראדונה אפילו לפני מסי. אין שום מצב שבעולם שהוא לא משחק 90 דקות כל משחק. גם ג'ונאס זה באנקר אצל מראדונה...

11. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי,
    יצא לך לראות לאחרונה משחק של ארגנטינה? ורון מאבד כל כדור שמגיע אליו. אבל כל אחד. יש לו אולי 20% הצלחה במסירות, זה פשוט מדהים. הוא הורס כל חלקה טובה, ואף אחד לא רואה את זה. אבל יחד עם זה, הוא באנקר בהרכב יחד עם גוטיירס (כמו שאמרת). ולמה רק כנראה מסצ'ראנו יעלה איתם? כמו שכתבתי, אצל מאמן ששחקן כמו ורון הוא באנקר בהרכב שלו, שום דבר לא יכול להפתיע, שום דבר לא מובטח. ההגיון הבריא אומר שמסצ'ראנו צריך לפתוח, ושוב, זה כנראה מה שיקרה, אבל מבין השלושה הוא הכי פחות בטוח בהרכב (למרות ששוב, סביר להניח שהוא יפתח בהרכב).

12. benos Member

כנראה שגם אני לא רואה את הסלקסיון יותר מדי או לחלופין לא מבין הרבה בכדורגל כי גם אני בדעה שמגיע לורון מקום בסגל, בטח שהחלופות האחרות גם לא ממש הוכיחו את עצמן מתי שניתנו להם הזדמנויות(קאמביאסו, גאגו, לוצ'ו), להגיד שורון הוא לא מדוייק זה מצחיק שאתה מסתכל על הנבחרת ורואה את כל הבלאגן שיש על המגרש, ורון עוד מנסה לתת קצת סדר ובמשחק מול גרמניה הנבחרת שיחקה יחסית טוב הרבה בזכותו בטח שאתה משווה את זה למה שאדון פרננדו גאגו עשה מול אקוואדור וספרד.

היחיד אולי שמגיע לו הזדמנות לפני ורון הוא לטעמי אבר באנגה, העונה הנהדרת שלו והשדרוג הגדול שעשה העונה בהרבה אספקטים של המשחק שלו בנוסף כמובן לעובדה שהוא לא קיבל הזדמנות רצינית מזכות אותו לטעמי לפחות בהזדמנות להיות המחליף שלו.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

Dyer

הכל יכול לקרות כמו שאמרת, ההרכב שציינתי הוא ההרכב שמראדונה אמר שהוא מתכנן לשחק איתו וזה שבכל כלי התקשורת המקומיים מעריכים שאכן יהיה. ההערכות שלך לגבי הסיכוי של טבס לשחק בהרכב כמו גם הסיכוי שאולי מסצ'ראנו לא יעלה, כנראה, לא מבוססות על דבר שמראדונה והצוות המקצועי, או התקשורת שקרובה לנבחרת, אמרו. אז אמנם הכל יכול לקרות, אבל אין שום דבר שמחזק או תומך בהשערה שלך.

סלח לי, אבל לא ברור לי שוב על מה אתה מסתמך?

חצי אלוהים בארגנטינה? ורון הוא אחד מהשחקנים המושמצים בארגנטינה. להוציא את אוהדיו באסטודיאנטס, הקהל הארגנטינאי לא שכח לו את 2002 והוא זוכה לשריקות בוז בכל מגרש מלבד זה של הפינצ'ה (או החור הנוכחי בו הם משחקים בשל השיפוצים בביתם). שהוא שם את האלביסלסטה יש לו אמנם יותר קרדיט מהקהל מאשר במדי הפינצ'ה, אבל הוא עדיין מתחיל במינוס גדול אצל הקהל.

בדיחה מהלכת? יכול להיות שהוא לא טוב כמו שאחרים חושבים, יכול להיות וכנראה שהוא מעבר לשיא, יש סיכוי טוב שהוא לא יצליח במונדיאל (כמו כל הנבחרת), אבל בדיחה מהלכת? כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו שחקן, או שיותר הגיוני שלא ראית אותו מספיק בשנים האחרונות. ורון נבחר שנתיים ברצף לשחקן השנה באמריקה (2008, 2009). בשביל להוציא כל ספק, אם אתה עדיין חושב (לא יודע על סמך מה) שהוא חצי אלוהים בארגנטינה, העיתון שעורך את הבחירות האלו הוא לא ארגנטינאי אלא דווקא מהצד השני של ריו לה פלאטה, אצל היריבה הקלאסית של ארגנטינה...

14. JR-Riquelme Member

אני ראיתי שכמעט בכל משחק של המוקדמות השחקן היחיד של ארגנטינה שלא נראה בדיחה הוא ורון שתמיד ניסה. נגד גרמניה במשחק האחרון הוא בכלל היה נפלא... אז מאבד כדורים פה ושם... מה לעשות, לא כולם צ'אבי.

15. שלו Guest

הסגל הסופי של ספרד:
    שוערים: איקר קסיאס (ריאל מדריד), ויקטור ואלדס (ברצלונה), פפה ריינה (ליברפול).
    הגנה: ראול אלביול (ריאל מדריד), אלברו ארבלואה (ריאל מדריד), חואן קפדבילה (ויאריאל), קרלוס מרצ'נה (ולנסיה), ג'רארד פיקה (ברצלונה), קארלס פויול (ברצלונה), סרחיו ראמוס (ריאל מדריד).
    קישור: צ'אבי אלונסו (ריאל מדריד), סרחיו בוסקטס (ברצלונה), ססק פברגאס (ארסנל), אנדרס אינייסטה (ברצלונה), חאבי מרטינס (אתלטיק בילבאו), דויד סילבה (ולנסיה), צ'אבי (ברצלונה).
    התקפה: חסוס נאבאס (סביליה), חואן מאטה (ולנסיה), פדרו (ברצלונה), פרננדו יורנטה (אתלטיק בילבאו), פרננדו טורס (ליברפול), דויד וייה (ברצלונה).