אובדן גדול לבאייר, מי שתקח את האוקראיני בסופו של דבר תרוייח ובענק ולטובת הכדורגל הגרמני אני מקווה שהשחקן יישאר בבונדסליגה.
אשד, מגן שמאלי שהוא יותר קשר שמאלי. כל קשר בינו לבין הגנה זה מקרי ביותר. מקווה שזה עונה לך על השאלה. אופיר, וורונין שחקן מאד בינוני, עם הנסיקה ביכולתו של קיסלינג אני לא רואה את אנדריי משחק בהרכב של באייר. לטעמי עוד חלוץ שאפשר למצא כמוהו בכל חור בגרמניה.
ממה שראיתי ממנו במונדיאל האחרון הוא היה פנטסטי במדי נבחרת אוקראינה, אבל אולי זה בגלל ששבצ'נקו עשה אותו כזה ולצערה של באייר אין לה שחקנים כדוגמת שבצ'נקו(למרות שאיך ששבצ'נקו נראה השנה, אפשר להגיד מזלה).
הייתה אתמול קטטה די גדולה במרכז אוטכרט בין חוליגינים מקומיים לאלו של שאלקה. 6 אוהדים נעצרו. במשחק עצמו ניצחה אוטרכט. כמו שכבר נרשם בדיון של ברמן, פטר נימייר מטוונטה חתם בקבוצה.
רוזנר...אני מודה, לא ראיתי יותר מדי מקיסלינג השנה, אבל אתה בטוח שהוא מאיים על המקום של וורונין בהרכב?
גל ידידי, כאחד שלא תופס מוורונין אני ועוד איך חושב ככה. קיסלינג תחת מאייר בנירנברג היה נהדר, פתאום הוא מגיע לבאייר והביטחון שלו יורד, וחלוץ בינוני בתחילת העונה מקבל על חשבונו דקות. לאחרונה קיסלינג מתחיל לגלות ניצוצות של מה שהוא היה בעבר. אם הוא ימשיך לקבל אשראי מסקיבה האוקראיני יכול ללכת, לבאייר זה לא ישפיע.
משחקי אימון: במשחק אימון שנערך היום ניצחה הרטה ברלין 1-0 את גלאטסריי משער של טורקי אחר בשטורק. ובמשחק שנערך אתמול ירדו הרטה ודורטמונד ללא הכרעה מהמגרש - 3-3 . ביום שבת תארח שטוטגארט את גרסהופרס השוויצרית,באותו היום ייפשו גם באיירן והמבורג.
כרגע קיסלינג במצב של התבוססות בבאאייר, הוא לא מראה את מה שהוא הראה שנה שעברה בנירנברג. וורונין הוא מסוג השחקנים של , רוצה- הוא טוב, לא רוצה-אלוהים ישמור. ווכרגע הכרחי להחזיק אותו בקבוצה עד שקיסלינג (אם בכלל ואני מקווה שכן) יתבוסס בקבוצה, נדע זאת בסוף העונה או בעונה הבאה. בכל מקרה אני לא מאמין שיתנו לוורונין ללכת ונישאר במצוקת חלוצים רק עם קיסלינג ובארברז שלא הייתי מגדיר אותו בתור חלוץ המטרה האולטימטיבי, ואת מיכאל פאפדופלוס שאין לי הרבה מה להגיד עליו מפאת הסיבה שסקיבה לא נותן לו כמעט לשחק בליגה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
וורונין אם וכאשר יעזוב זה יהיה רק בסוף העונה, ברור שבאייר לא תישאר עם חצי חלוץ ברבארז וקיסלינג שגם לא בדיוק מתפקד כחלוץ מרכזי ובטח שלא פפדפולוס שאין לי מושג למה באייר מלכתחילה הביאו אותו.
עוד שחקן מבוזבז.. אני זוכר שאחרי המונדיאל ביפן וקוריאה הוא היה אחד המיצטיינים,וחצי אירופה רדפה אחריו,בסוף הוא עשה את הטעות של החיים שלו שבחר לעבור לכדורגל האנגלי,ונעלם. אם אני לא טועה הוא רק בן 27,ויש לו עוד כמה שנים טובות לתת,אני מקווה שאם הוא בסוף יעבור לוולפסבוג הוא ישקם קצת את הקריירה שלו,למרות שזה לא ממש המקום המתאים לשחקנים דרום אמריקאים (ד'אלסנדרו פשוט נעלם שם..).
צר לי לקרוא את החדשות האלה על וולפסבורג. פחות לגבי קלברסון שאני לא מכיר מספיק, אבל בעיקר מרסליניו. כל כך עצוב על עוד קבוצה שלאט לאט מצליחה להתגבש כקבוצה וככזו שיש לה אופי וסגנון (נכון יותר הגנתי, אבל לפחות סגנון קבוע ומשחקים כמו קבוצה) והופכת לבאר לשחקני כלום שמחזיקים מעצמם מי יודע מה. אם דל'אלסנדרו לא התאים לאווגנטאלר איך מרסליניו (שהוא הרבה פחות טוב והרבה יותר פרובלמטי) יתאים? אני מתפלא על אווגנטלר. לדעתי, זו תחילת השקיעה המחודשת של וולפסבורג.
:aa1: שחקנה של הרטה ברלין, סופיין צ'אדד שוב נפצע, שהות הפציעה עדיין לא ידועה. :aa1: בורוסיה מינשנגלאדבך חזרה אתמול לגרמניה לאחר מסע משחקים מוצלח, מה שכל כך סימבולי בנסיעה זה הצטרפותם של כמאה אוהדים שליוו את הקבוצה בכל משחק. :aa1: קלאודיניו עוזב את נירנברג, כל הנראה לא ימשיך בבונדסליגה והוא מחפש כרגע אופציות שונות ביבשת. :aa1: איינטרכט פרנקפורט החתימה את ניקולוב לשלוש שנים נוספות.