הייתי היום בסרט הממש אבל ממש חמוד הזה של ג'ים קרי. http://movies.walla.co.il/ts.cgi?w=/2869/@movies ממש סרט יפה, אל תצפו לצחוק מטורף, את רוב הדאחקות אני וידיד שלי העברנו. אבל באמת עלילה נחמדה שתעביר לכם שעה ומשהו בכיף.
2 סרטים שראיתי לאחרונה- "רק ידידים" סרט חביב,לא יותר מזה,אין משהו מיוחד בסרט.. "הוסטל" סרט מאכזב לגמרי,אין עלילה והתפתחות,רמה נמוכה מאוד ובכלל לא מפחיד,אלא רק מגעיל.
מצטרף. קודם כל, לצחוק על הטמטום של האמריקאים בכל מה שקשור לספורט זה טוב בפני עצמו. פרט לכך, למרות עטיפה קיטשית, הסרט מצליח לעבוד טוב מאוד בגלל החספוס האירופאי. מומלץ.
אכן סרט טוב, אחד הטובים שראיתי על ספורט בכלל וכדורגל בפרט. ספוילר הדבר היחיד שהפריע לי זה שהסוף קצת דפוק. לא היה קורה לשנון כלום אם טומי היה מגיע, הוא היה חצי מת וגם באבר ומאט היו שם למתן עזרה. אולי הסרט היה צריך להיגמר קודם.
ראיתי אתמול את "יעד סופי 3" , סרט צפוי ודי מאכזב, לא גרוע אבל גם לא משהו, לדעתי אחרי השניים הראשונים, לא היה צורך בחלק השלישי, שהוא בדיוק כמו הראשון.מה כבר חדש בו?פשוט האנשים מתים בדרך אחרת ומזעזעת יותר, זה הכל.
ראיתי את הסרט "מת לדייט" ,מעבר לצחוק מפגר על כמה קטעים משלל סרטים טובים אחרים,הבלונדה שהביאו לשחק(במקום כרמן אלקטרה ד"א) ושחקנים לא רעים בכלל ,העלילה לא מספקת,הסרט קצר ודי צפוי. אבל מי שרוצה לצחוק קצת יכול בהחלט להנות.
ראיתי היום את הסרט "מתישהו באפריל". הסרט מראה את רצח העם ברואנדה. אין כאן השוואה לשואה, פשוט למי שמתעניין בנושא ורוצה לדעת מוזמן לראות, בטח יש אותו באימיול
גם אותי הוא איכזב. סרט די קצר, ההתחלה יפה אבל הסוף צפוי, כל שחקן והדרך האכזרית שבו הוא נהרג... (במיוחד הזוג הראשון).
האמת שבדיוק היום סיימתי מרתון של גראהם צ'אפמן, ג'ון קליז והחברים. הסרט הטוב ביותר היה the quest of the holy grail, אחריו נבחר life of brian ואחריו שאר הסרטים. המלון של פולטי, טוב יותר מהקרקס המעופף. מומלץ עם אכוהול, והמון מאנצ'יז. Jehovah! Jehovah! Jehovah!
אני מאלה שדווקא אהבו את Life of Brian יותר (הקומדיה הגדולה בהיסטוריה). אמנם הוא פחות מוטרף, אבל בהחלט יותר שנון ומתוחכם. The Crowd: Yes! We're all individuals! Brian: You're all different! The Crowd: Yes, we ARE all different! Man in crowd: I'm not...