בוריס - חולצת מרצ'נדייז. כאילו, ברצינות. לא, באמת ברצינות. מה הטופיק של הדיון? ספרים? תוכניות רדיו? אינטיליגנציה מינימלית? אפו, תודה רבה. הייתי ממנה אותך להיות הדובר שלי, אבל אני אוהדת הפועל. את השם הרע אני יכולה להוציא לעצמי לבד.
אז זה נקרא סתם "המדריך לטרמפיסט לגלקסיה". "המדריך השלם" זה ספר שמן שמאגד בתוכו את כל 5 הרומנים של הטרמפיסט, פלוס סיפור קצר. ואם כבר בנושא הסרט - סביר. יש קטעים מצחיקים, יש קטעים מבישים.
בסה"כ הסרט לא מוציא שם רע לספר למרות שבכמה מקרים הבמאי לא התאפק והוסיף קטעים מהספר השני . ואם כבר הספר השני, אז מתכוונים גם עליו לעשות סרט או שזה היה חד"פ?
בוריס, לפני ברטון אף במאי לא הצליח להוציא סרט קומיקס נורמלי (גם אחריו לא היו יותר מדי), ונכון שהוא היה ילדותי - בכל זאת זה האופי של קומיקס. אבל אין ספק שהליהוק של הולמס הכניס קצת יח"צ לסרט, גם זה משהו.
אמנם אני רחוק מלהיות גרופי של קומיקס, אבל נראה לי שדווקא באטמן צריך להיות אפל יותר וילדותי פחות (למרות הג'וקר...).
מר קסיאס היקר, בינתיים על השנינות שלי אני מקבלת משכורת 5 ספרות, ואתה יושב ומנסה לתפוס לבחורות מסוגי את תשומת הלב. דיל לא רע, הייתי אומרת. ויוה לה ג'י-איי-ג'ו.