דיון הסרטים

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by Nesta, Jun 29, 2003.

1. ראול Member

לכו תזדיינו כולכם.

http://www.petebevin.com/archives/Excellent_Matrix.Xxx

ארתור, be excellent to eachother

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכיף. רצוי עם ניקול קידמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

3. ליהי Member

דו מינית, הא?

לא ביקשתי מהמנהלים לשים איזה סוג של רף גיל או איי.קיו בפורום פעם אחרונה שהייתי פה?

בכל מקרה, אני ראיתי את ילדי בית הבושת. סרט מרגש. אבל הסיפור האמיתי מאחורי "יס דוקו" הוא ציפי ברנט המעולה. היא פשוט לקחה את נישת הדוקומנטריה למקום אחר לגמרי.

מומלץ.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר דיברנו על דוקומנטריה, כל אפוס "קייטנת מייקל ג'קסון" הזכיר לי את הסרט "לתפוס את הפרידמנים". מישהו ראה?

5. robson Member

ראיתי גם את "לתפוס את הפרידמנים" ולמען האמת אני לא כל כך מוצא קווי דימיו לסאגת מייקל ג'קסון חוץ מהפדופיליה כמובן..

וליהי, מסכים איתך..ציפי ברנדט היא יוצרת מוכשרת ביותר עוד מהימים שלה בערוץ 10 עם "האמת מאחורי הכותרות"..אכן שווה לראות את ה"סדרה" שלה שתשודר ביס דוקו..
    בלי קשר אחלה רעיון לערוץ!

חוץ מזה אתמול רענן שקד כתב בטורו ב"ידיעות" דבר שמאוד הסכמתי איתו..
    "כמה זמן אתם נותנים לטום קרוז עד שיהפוך סופית למייקל ג'קסון.." קצת עצוב מכיוון שתמיד קרוז היה אחד השחקנים המועדפים עלי וההתנהגות הביזארית שלו לאחרונה המאיסה אותו אפילו על מעריץ נלהב כמוני..

6. MUFC - 1878 Member

הומור אה?
    לא ביקשו מהמנהלים ללמד הומור? ארתור מעביר קורס מזורז תיפני אליו.

אני בן 17 והאיי קיו שלי גבוהה יותר מימדת החזייה של פמלה אנדרסון, ככה שתיהי וותיקה כמה שאת בפורום הזה, צ'יל...

זה באמת לא היה אישי, אל תעלבי או משהו, פשוט כשבחורה אומרת שהיא נהנתה לראות סרט גרוע רק ביגלל שאנג'לינה בחזייה ובתחתונים זה מבלבל.

7. ראול Member

שמישהו יעדכן אותו.

ארתור, אנג'לינה להמונים.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לזכור, זה היה כל כך מזמן....

רובסון, גם לי עצוב מאוד לראות את מה שקורה לטום קרוז, פעם אולי הפיגורה הכי שפוייה בהוליווד והיום בדיחה גרוטסקית מהלכת על שתיים. חבל, אחד השחקנים הכי טובים בהוליווד.

9. Barcik Member

ראיתי היום "קטיפה כחולה". הסקס הלסבי של "מולהולנד דרייב" אולי היה סוריאליסטי, אבל זונות מבוגרות רוקדות על גג של מכונית בזמן שדניס הופר מנשק גבר זה כבר ביזארי.

10. Barcik Member

אומרים שהבאטמן החדש יצא טוב. Can't wait. כריסטופר נולאן לבימוי נראה לי כמו בחירה גדולה.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני הייתי יכול להתלהב, בעיקר לאור חיבתי העזה לגיבור המהולל של DC, אלא שהליהוק של קייטי הולמס קצת חורה לי, בעיקר כרגע עם כל הקרקס התקשורתי שלה עם טום קרוז.

12. Barcik Member

אוח, נו. מורגן פרימן, גארי אולדמן, מייקל קיין וליאם ניסן ידאגו להסב את דעתך מהגברת. וגם אומרים שמבייל יוצא אחלה באטמן.

אגב, אחלה סקר. אני במחנה המנצח. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited: Jun 22, 2005
  13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היה לי כוח להצביע, אני מניח שאתה עם קובריק.

אגב, באמת הגיע הזמן שיעשו סרט באטמן טוב. שני הקודמים בסדרה היו מגוחכים לחלוטין וממש לא עשו צדק עם יצירת המופת של טים ברטון (גאון!). מקווה שנולאן סוף סוף יחזיר לסדרה את הצבע, אפילו שמתקפת ה-Prequels לסדרות נהייתה מעייפת משהו.

14. ליהי Member

קייטי הולמס משעממת ולא כוסית במידה מספקת בכדי שיקפצו בשבילה על ספות באופרה ווינפרי, למרות שכמה נשים כבר עשו זאת בשביל הגדלת חזה.

מכל מקום, כן. היא היתה צריכה לענות לשאלתו של טום קרוז לשלילה על האירוסים. ככה לפחות היתה מצילה טיפה מהכבוד שלה, קצת מהכבוד שלו, והרבה עצים ביערות ברזיל, שבוזבזו לחינם כדפים צבעוניים עם תמונותיהם של השניים.

נ.ב
    "המדריך השלם לטרמפיסט לגלקסיה".
    גדול.

15. Barcik Member

"יצירת מופת" זו הגזמה. כמו כל דבר שבארטון נוגע בו, זה היה ממתק עיצובי, וגם החזיק את ג'ק ניקלסון בעוד הופעה מטורפת, אבל לקה באווירה מטופשת מדי. נולאן, אני מעריך, יעשה את זה הרבה יותר אפל.

סרט? ספר? תוכנית רדיו? סדרת טלויזיה?

בוריס, מבולבל