ראיתי תסרט "רעש לבן" ... סרט שלא מתאים לראות עם חברים הוא לא מבהיל במיוחד... אבל סרט נחמד הייתי נותן לו 7
גם אני, נחמד, אולי אם הייתי רואה את זה בקולנוע זה היה אפילו יותר טוב. בכל מקרה- "מזימות זרות"- למי שיש כוח לעקוב אחרי פוליטיקה מתוסבכת, שווה.
ראיתי עכשיו את "קונסטנטין" בדיוידי עם חברים. האמת? סתם סרט, ועוד הוכחה לכך שקיאנו ריבס הוא השחקן הגרוע בהוליווד.
אה כן, גם זה ראיתי לפני כמה חודש בקולנוע. (אני הולך הרבה לקולנוע, רק ביום חמישי כי יש לי את המבצע של סלקום שנכנסים בחינם) סרט נחמד ביותר "מזימות זרות".. אבל לא עובר את ה5.5-6 גם "פגוש את הפוקר'ס" ראיתי... סרט כמו הקודם, מצחיק אבל לא בהגזמה.. הציון: 6 בכל מקרה אני אף פעם לא נותן לסרטים מעל 8.. מהסיבה הפשוטה ש10 אני נותן רק לשר הטבעות ואין סרט שמתקרב אליו חוץ מ--->9 הייתי נותן לטרויה, באמת סרט מדהים.
מזימות זרות חביב, חביב מאוד, בכל זאת ניקול קידמן נותנת טאץ' אלגנטי כזה לכל סרט. אבל כפי שכבר הזכירו כאן מדובר בסרט טוב, לא יותר.
"מר וגברת סמית'" הוא סרט טוב. משעמם, חסר סאבטקסט, מסקנות או אמינות בגרוש, אבל טוב. או במילים אחרות - "מר וגברת סמית" הוא סרט עם הרבה אנג'לינה ג'ולי בחזיות ותחתונים. אני נהנתי. רוצו לראות.
ליהי חזרה או שעיניי מטעות אותי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ולגבי ניקול קידמן - שחקנית שמסוגלת להפוך קומדיה שחורה למלודרמה בכיינית. אוברדרמטית ותמיד עם אותי נימה של "בא לי למות, בעלי זרק עליי מגהץ". מאוסה, ואוברייטד בטירוף.
אוו, סוף סוף מישהוא שמסכים איתי..בטלנובלה יומית לא הייתי מכניס אותו כדי שלא יוריד את רמת המשחק.. דרך אגב אני לא יודע אם יצא לכם לראות במוצאי שבת ב"יס דוקו" את הסרט הדוקומנטרי "ילדי בית הבושת" שזכה באוסקר האחרון.. סרט מצויין, עצוב ומצמרר..מומלץ!! {כנראה ישדרו אותו באין ספור שידורים חוזרים כיאה ל yes..}.
לא מסכים. היא פשוט שחקנית לא מגוונות במיוחד, אבל היא כן מסוגלת להתיישב טוב על קו מסויים. למשל, דוגוויל. אחרי "מלכודת לפרקליט", הוא כבר מזמן לא צריך להוכיח את זה לאף אחד.