מסכים. לוטינה הוא מאמן טוב למדי (מה שהוא עשה באספניול לפני 2 עונות היה מרשים מאוד), אבל רחוק מלהיות האיש אשר יפיח בנבחרת ספרד רוח חיים מחודשת. אין כאלה מאמנים בספרד, למעשה. רובם, לא שונים בהרבה מארגונס. אני שב ואומר - אם מאמן ספרדי, אז רק שניים: רפה בניטז או חאבו אירורטה. במצב הנוכחי, כאשר שניהם תפוסים, הגיע הזמן לצאת מהבועה ולחשוב על מאמן זר.
אני הייתי בטוח, שאיך שהתחילו הדרישות להתפטרותו של לואיס- השם של דל בוסקה יעלה. בכל מקרה, זה כבר לא אקטואלי, לפחות עד המשחק הבא.
ראדי אנטיץ' יכול לספק את הסחורה, אבל זה יהיה מצב הזוי אם סרבי יאמן את נבחרת ספרד כאשר ספרדי מאמן את נבחרת סרביה.
הגול שלו היום מוריד את הסיכויים, שלא יזומן. ושלאף אחד לא יעלה בכלל להגיד הוא אולי יחזור לעצמו. כדי שהוא יחזור לעצמו, הוא צריך להיות חד שוב, נייד, פעיל ומסוכן בכל פעם רק שהוא נוגע בכדור. זה שהוא שם גול ממצב, שגם אורן ניסים היה כובש, לא אומר שהוא יחזור לעצמו. היינו בסרט הזה כבר.
לואיס השתגע!!! אחרי הסגל הזה- גם אני סבור, שהוא צריך לצאת לפנסיה. אז כן, ראול לא נמצא בסגל לראשונה מזה 10 שנים, אבל גם לא חואקין, לא ויסנטה ולא מורו! ומי כן? לואיס גרסיה השני (מאספניול) ואנגולו, שעם כל הכבוד אליהם, אלה לא שחקנים בשביל נבחרת, שמתמיירת להיות מהנבחרות הטובות בעולם. אגב, גם פרניה לא בסגל. חוץ מזה, גם לא חסוס נבאס, שהתחילו דלבר עליו כאופציה לסלקסיון, לא אנדרס פאלופ ולא אף שחקן אחר של סביליה. ההסבר של לואיס? קודם כל, הוא אמר שהוא לא מאמין בהשפעות של מהפכות בקבוצות, מה שעוד יותר מבלבל. לואיס אמר, שהוא פשוט חושב, שזה הסגל שיהיה הכי טוב למשחק החשוב נגד שוודיה (אגב, הסגל זה לא יהיה רק למשחק הזה, אלא גם למשחק הידידות נגד ארגנטינה). חוץ מזה, הוא גם אמר, שהוא לא דיבר עם ראול בכלל, כי הוא לא מדבר עם שחקנים, שהוא לא מזמן לסגל. אני מקווה, שהסגל התמוה הזה יגרום לLFP להכנע ללחץ של האוהדים לפטר את לואיס, או לפחות לקבל קצת באיחור את ההתפטרות שלו. זה מראה פשוט, שלואיס כבר לא יודע מה לעשות. אם לואיס לא יעזוב\יועזב, נקווה לפחות שהסגל הזה הוא אכן אך ורק למשחק הזה הסגל הזה, כי חואקין, ויסנטה ומורו חייבים להיות בסגל. הסגל המלא והמצומצם של 18 שחקנים בלבד: שוערים- קסיאס וריינה. הגנה- סרחיו ראמוס, פאבלו, פויול, חואניטו ואנטוניו לופז. קישור- אלבלדה, צ'אבי אלונסו, צ'אבי, ססק, אינייסטה, רייס ואנגולו. התקפה- פרננדו טורס, וייה ושתי הלואיס גרסיה.
אני מתחיל לחשוד שהוא מנסה לעשות כך שיפטרו אותו. בכלל, כל ה"אני לא אתפטר בעצמי, אך מוכן לקבל את האשמה, וההתחמקות של וייר מצביעה די בבירור על שורש הבעייה: הפיצויים מאוד, מאוד גבוהים.
לא נראה שיש פה מה להוסיף . הוא שוט השתגע , מה כבר עשה לואיס גארסיה בארבעה מחזורים בליגה , אנגולו עוד אפשר להבין היה די טוב ,חואקין אולי אפשר להבין כי הוא שיחק שני משחקים בלבד (אולי 3) אם ולנסיה , ומורינטס ? זה פשוט בדיחה
בקשר לאותו משחק בין ארגנטינה לספרד ב11 באוקטובר. באסילה זימן 21 שחקנים, מתוכם 14 שמשחקים בספרד. אז'אלה צפוי להשוות את שיא ההופעות של דייגו סימאונה, שעומד על 106 משחקים במדי הנבחרת. את המקום של ריקלמה בעמדת הפליימייקר צפוי לתפוס איימאר. רודולפו ארואברנה, המגן השמאלי של ויאריאל, חוזר לסגל אחרי לא פחות מ6 שנים בהם לא שיחק במדי האלביסלטס. סביולה סוף סוף נכלל באיזשהו סגל, יחד עם עוד 13 ארגנטינאים שמשחקים בספרד: רוברטו אובנדנציירי (חטאפה), לאו פראנקו, מאקסי רודריגז וסרחיו אגוארו (אתלטיקו מדריד), פאבריסיו קולוצ'יני (דפורטיבו לה קורוניה), רוברטו אז'אלה (ולנסיה), גבריאל מיליטו, לאונדרו פונציו, פאבלו איימאר (סראגוסה), רודולפו ארואברנה, לאנדרו סומוזה (ויאריאל), פאבלו זבאלטה (אספניול), לאו מסי, חאבייר סביולה (ברצלונה). יתר המוזמנים: גבריאל היינצה (מנצ'סטר יונייטד), חאבייר מאסצ'ראנו וקרלוס טבז (ווסטהאם יונייטד), לוצ'ו גונזאלס (פורטו), פדריקו אינסואה (בורוסיה מינשנגלאדבך), דניאל בילוס (סנט אטיין), הרנן קרספו (אינטר).
אף שחקן מהליגות של דרום אמריקה, ממש הפוך למה שבסילה הצהיר לפני חודש. אם אתם דואגים לחסוס נאבאס אז מצבו הנפשי השתפר אבל עדיין אין לא אישור מהרופא להצטרף לנבחרת. מריאנו פרנייה לא שיחק דקה בליגה העונה. למה שיוזמן? אנגולו מתאים ל-4-3-3 של לויס.
טעות. פרניה שיחק, דני. עזבו, אין שום דרך שבעולם להצדיק את הסגל, שהוא זימן. בכושר הטוב ביותר? ויסנטה ומורו, אומר לו משו? והראל, גם את הזימון של אנגולו אי אפשר להבין. שחקן בינוני, לא בשביל הסלקסיון, שמתיימרת להיות הטובה ביותר בעולם. ואגב, שכחתי לכלול גם את שמו של קפדבילה ברשימה.
זה באמת לא מובן לי, כי לפחות במונדיאל- הוא עשה עבודה מצוינת. אבל כנראה שהשחקנים איבדו מוטיבציה, בגלל שלא מדובר באיזה אירוע גדול אלא בסך הכל קמפיין מוקדמות, שאותו הם אמורים לעבור. לכן, הגיע ההפסד המביך הזה לצפון אירלנד. מכאן, מהחצי שתמך בהישארותו של לואיס, שהצליח במהלך מעורר הערכה ללכד את הסלקסיון, נשארו מעטים. וכעת, הסגל ממש ממש תמוה, ולא ברור מה עובר בראש של לואיס, שראול יגמור לו את הקריירה אולי בטעם רע, אבל אחרי שאימן את הסלקסיון. בכל מקרה, היה ידוע שקשה לצפות לדברים טובים, אחרי שלואיס כבר הגיש את התפטרותו (שנדחתה), אבל לא ציפיתי לאיבוד שפיות שכזה.