לפי דעתי עוד תוצאה אחת לא טובה והוא יהיה בחוץ וזה לא אמור להיות קריטי כל כך לגבי העליה או לא. אני קונה תרחיש שכזה.
לא משנה מי יאמן, רק שיחזיר את ספרד לכושר של מונדיאל 2002 (רק שיפוט מביש מנע מהם חצי גמר). עם חומר השחקנים הנוכחי זה בהחלט אפשרי.
ואף יותר מכך, סמואל אטו הוא האיש הקרוב ביותר אליו מעולם הכדורגל. בזיון. ארגונס צריך ללכת. זה לא מסקנה מההפסד המביש, אלא מהמונדיאל ואף מההכנה אליו. ארגונס עדיין ללא שום תוכנית, ומתקשה להניב פרי מהסגל הבינוני (יחסית לנבחרות קודמות, בעיקר בגלל הכושר של שחקנים ספציפיים) כמו שעושים מאמנים אחרים. אין לו דרך, ואם הוא ישאר עד ליורו 2008 ספרד תקרטע עד לאליפות ושוב תאכזב. קמאצ'ו ודל בוסקה, אגב, לא עדיפים. כל זמן שבניטז ואירוטה עסוקים - הגיע הזמן למצוא מאמן זר.
ההעפה של כולם מבורכת חוץ מאלבלדה. הייתי רוצה לראות את אלבלדה נשאר בנבחרת. בעצם, זה לא משנה אם אני רוצה - חייבים אותו בנבחרת. אלבלדה הוא הקשר האחורי ההורס היחידי שיש לסלקסיון. בכל מקרה- סנילי לך הביתה.
זאת נבחרת אחרת עכשיו. ב2002, מלבד חואקין, צ'אבי וקסיאס, שהם מהדור הצעיר היותר, אין אף שחקן מ2002 (רק ראול וגם מורו, שצריך לקבל את הזימון, לדעתי). אז, להזכירך, היו כוכבים גדולים כמו גווארדיולה, היירו, בראחה בשיאו, ואלרון בשיאו, ראול בשיאו, לואיס אנריקה ועוד. אם לואיס יוציא לפועל את ההדחה והניפוי של ראול מהסגל, הייתי רוצה לראות את ויסנטה מזומן שוב, נוכח היכולת הטובה שלו מפתיחת העונה, ולראות שוב 4-4-2 עם שתי קיצוניים, כשכמובן גם חואקין ב11, לא לואיס גרסיה ולא אף ליצן אחר. וכן, אין סיבה, שהרביעיה ההתקפית של ולנסיה לא תשחק ביחד גם בסלקסיון. עריכה: לואיס הגיש את התפטרותו להתאחדות, "בגלל שזה מה שכולם רצו", אבל בהתאחדות דחו את ההתפטרות שלו. מהלך פשוט מטומטם של ההתאחדות- המיסטר הגיש את התפטרותו, איך השחקנים אמורים לתפקד עכשיו אחרי כל מה שקרה?
שמישו יסביר לי, איך השחקנים אמורים לתפקד עכשיו, אחרי שלואיס כבר רצה להתפטר? מצד אחד, אולי עדיף שלואיס ימשיך. במארקה מדברים כרגע על לוטינה, במקרה שארגונס יעזוב בכל זאת.
גוארדיולה היה בסגל ספרד במונדיאל 2002? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx לפי מה שאני זוכר, ב2001 הוא עזב לסמפדוריה ונעלם מבארסה וגם מהנבחרת הספרדית
תאמין לי, אני כבר לא זוכר. סקימן, המצב הנוכחי עם לואיס לא טוב, והוא חייב להחתך. אבל למה דווקא לוטינה?