דיון הסלקסיון: חואקין מחוץ ליורו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by EL Capitan, Jul 20, 2006.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא שולט בסגל הרחב של נבחרת ספקד כ"כ או במאגר השחקנים המצטיינים של ספרד אבל יש לי כמה שאלות הערות.

מרקוס סנה זה באמת האופציה הספרדית הכי טובה לעמדה זו ?
    מייקל ארטטה קיבל כבר הזדמנות בנבחרת ? ואם לא אז לא הגיע הזמן ?
    את סאראגוסה יוצא לי לראות מדי פעם וממש לא התלהבתי מגארסיה , כן התלהבתי מהסגנון משחק שלו אבל לא ממש מהיכולת אני בטוח שיש אופציות יותר טובות.

חבל שחואקין לא בוכשר מספיק טוב לנבחרת , שחקן נהדר.

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם בטח תצחקו עליי, אבל באמת שעד פרסום הסגל האמנתי שראול יהיה בפנים. הייתה לי התחושה הזו שלא יכול להיות שראול לא יהיה בסגל בטורניר גדול. טעיתי בגדול, כמעט כמו ארגוניס.
    סגל שאין בו מספיק מנהיגות.
    סגל שאין בו מספיק ניסיון במעמדים גבוהים.
    סגל שאין בו מספיק ברק ויצירתיות.
    סגל שאין בו כמעט ובכלל אופציות באגפים.
    בקיצור, על הפנים.

Last edited: May 18, 2008
  3. REAL MADRID Member

מרקוס סנה הוא אולי השחקן הטוב ביותר העונה בויאריאל שלהזכירך מסיימת את העונה במקום השני ותשחק בעונה הבאה בשלב הבתים של ליגת האלופות. אני לא יודע אם הוא האופציה הכי טובה, אבל ללא ספק מגיע לו לקבל הזדמנות.

ארטטה לא קיבל הזדמנות וככל הנראה עד שהוא לא ישחקבאחת מ-4 הגדולות באנגליה לארגונייס לא יהיה מושג על קיומו.

סרחיו גארסיה לא אמור לשחק ביורו הקרוב. ארגונייס הביא אותו בשביל לא להביא ראול. אין הרבה מה להרחיב.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא אתמוך בנבחרת הזאת.
    בגלל זה אני לא אתמוך בנבחרת. אם אנטוניו לופס בחוץ, לנבחרת הזו אין גיבוי באגפים ואין אופי.

5. xavi6 Member

ניסיון צוברים, שחקן אחד או שניים לא יהפכו את הנבחרת הזאת למנוסה יותר או פחות. ראול לא היה הופך את הנבחרת ל"מנוסה" יותר. כן, הנבחרת עוברת תהליך של התחדשות ובאמת הגיע הזמן. איניסטה, ססק, ראמוס, וייה, נבארו, דוד סילבה, דה לה רד, סרחיו גרסיה וגוויזה, זה הזמן שלהם. יש שחקנים גם גדולים שעברו הרבה כמו סנה, פויול, חואניטו, ריינה, מרצ'נה, אלונסו, צ'אבי שמיסתובבים לנו כבר הרבה זמן בין הרגליים, הם יכולים גם לתפוס את מקומו של ראול ולהנהיג את החבורה הזאת של הילדים. הם לא ילדונים, גם להם יש את הטון בקבוצה. אתה לא צריך סרט קפטן ו-30 שנה במועדון או נבחרת כדי להנהיג אותה. הגיע הזמן להיתחדשות, אי אפשר להישאר כל הזמן עם הניסיון.

6. riquelme1 Member

בטח שלא, אין אף שחקן מאתלטיקו בנבחרת.

אנטוניו לופז? רק זה היה חסר לנו.

7. xavi6 Member

הצביעות פה וההגזמה חוגגת. כשראול היה היה אופי?! אופי של לוזרים. איך אפשר להגיד את ראמוס וקסיאס שאין להם אופי? הם ווינרים ופייטרים בנשמה, איך אפשר להגיד על צ'אבי שאין לו אופי? איך אפשר להגיד על ססק ואיניסטה שאין להם אופי כאשר מדובר בשתי ילדים, שתי ילדים שמנהיגים באמצע קבוצות כמו ארסנל וברצלונה. ססק סוחב את ארסנל על הכתפיים ואיניסטה הוא השחקן אולי המשפיע ביותר בברצלונה, בטח לבטח בקישור? איך אפשר להגיד על סילבה שאין לו אופי אחרי ששיחק שנה שלמה בסגונדה, והיה מספקי חזק כדי לחזור לולנסיה ולהיות בהרכב הראשון? לכל אחד ואחד מהחברה שיש שם יש אופי. בין אם זה גוויסה, נבארו וסרחיו שהועפו מברצלונה ומצאו את הדרך לעלות למעלה, בין אם זה קסיאס וראמוס שכבר שנתיים מודבקת להם תווית ה"ווינר" על המצב, ואתם יודעים מה? גם כשהם לא היו אלופים-הם היו אלופים בעיני. איך אפשר להגיד על סנה שאין לו אופי? או על צ'אבי? שתי שחקנים שקטים שעושים את העבודה שלהם בצורה מדהימה במשך שנים. מרקוס סנה הוא קפטן ויאריאל, קבוצה שכבר כמה שנים בצמרת, אחד האחראיים לכך הוא סנה. צ'אבי כבר בעל הבית בקישור של נבחרת ספרד ושנים מיתרוצץ בקאמפ נואו, אין לו אופי? לפויול ולמרצ'נה אין אופי? כבר שנים הם בצמרת הליגה הספרדית. לטורס אין אופי? החלוץ שהיה הכל באת', היה מספיק עם אופי כדי לעזוב, ועם כל האופי שלו הוא החלוץ הטוב ביותר בליגה האנגלית ולדעתי כיום הטוב בעולם. היו עוד ימים שקראו לו פלופ, מישהו בכלל מעז לקרוא לו ככה? הם הגיעו למה שהם הגיעו בקריריה שלהם רק בזכות האופי.
    אבל היי, חסר להם את ראול, זה הופך אותם ללוזרים חסרי אופי. כמה בולשיט.

Last edited: May 18, 2008
  8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

איכשהו אתה כמעת תמיד בדעת מיעוט. עם לויס הפעם, אבל עדיין במיעוט.
    אני עצבני בעיקר בגלל ארבלואה אחרי חצי הגמר של האלופות. אז צ'לסי ניצחה כי לה היה את אסיין עם האופי ולליברפול היה ארבלואה עם המנוי לפדיקוריסטית.
    ולא הגנתי על ראול בגלל הלויאליות למאמן "משלנו". אבל יש גבול. אי אפשר להשוות בין ראול שהוליך את ריאל לאליפות לבין SG שמוריד את סרגוסה ליגה.

9. Reyes Member

עזבו שניה את ראול, איך גוטי לא בסגל? אפילו בתור מחליף? הוא נתן את העונה הטובה ביותר שלו בריאל מדריד אי פעם עם 14 בישולים, הוא אחד המוסרים הטובים בעולם (שני אולי רק לפירלו), הוא פשוט חייב היה להיות בסגל. הוא בטח עדיף על איזה סרחיו גרסיה מיותר שבמילא ברור שהוא לא יקבל דקות.

כמו שגל אמר, חסרה בסגל הזה מנהיגות, ויותר מזה חסרה בו ווינריות. הסיבה שספרד נשארת עם ים כישרון ואפס תארים זה שהיא פשוט לוזרית, ואם ארגונס מצפה משחקנים כמו אינייסטה לקחת אחריות במאני טיים אז הוא בצרה.

Last edited: May 26, 2008
  10. xavi6 Member

כן, כי איניסטה לא סוחב לגמרי את הקישור של ברצלונה על הכתפיים. כי ראול היה עושה את השינוי מנבחרת ווינרית ללזורית, מה שהוא עשה במונדיאל וביורו האחרונים. כל קבוצה שתלויה על התופעה הזאת שנקראת אנדרס איניסטה היא לא במצב טוב, היא במצב מעולה. הלוואי שכל שחקן ברסה היה לובש את החולצה מס' 8 במאני טיים.

די, רדו מגרסיה, זה נשמע כאילו הוא אשם שזימנו אותו. הוא נתן הופעות טובות ולכן הוא זומן. גוטי קשר והוא חלוץ אדון רייס, מה אתה רוצה? אין ביניהם שום קשר. תוציא את אחד מהקשרים במקומו של גוטי, נראה.

עכשיו כשראול בחוץ מדברים כאילו שכאשר הוא היה-ספרד הייתה נבחרת ווינרית עם מנהיגות. דיי עם הצביעות, דיי עם העיוורון, ואולי זה לטובה-הגיע הזמן שהצעירים יקחו את המושכות ופסיכולוגית בעיקר יהיו בעלי הבית.

11. riquelme1 Member

איזה הופעות טובות בדיוק? למה אתה רואה ביכלל משחקים של סארוגסוה, לבחור יש 4 שערים העונה, מאזן עלוב לכול חלוץ. החלטה פשוט מבישה.

12. Reyes Member

אני לא בא בתלונות ליכולת של אינייסטה (הוא בסדר יחסית השנה, למרות שיש לו מספר נקודות תורפה כמו העובדה שהוא לא כובש מספיק שערים), פשוט לדעתי הוא שחקן פרווה מבחינת ההנהגה. הוא לא אחד שצועק על שחקנים או מכוון אותם, לא מחבר את הקבוצה ולא מהווה פקטור בקישור של ספרד כמו שפירלו\גטוזו מהווים באיטליה או באלאק מהווה בגרמניה. אותו דבר לגבי צ'אבי. חסר לספרד את האיש הזה בקישור שיעשה את ההבדל הקטן בין עוד טורניר של רבע גמר ובין הישג משמעותי לשם שינוי.

וזה קצת מרגיז, כי יש לארגונס את "השחקנים שלו" שזוכים ליחס מועדף.
    שלא נדבר על זה שהוא אנטי ריאל מדריד. אם קסיאס וראמוס לא היו קונצנזוס, גם אותם לא בטוח שהוא היה מזמן.

13. xavi6 Member

מהדברים שאתה אומר אני מסיק מסקנה אחת-אתה לא רואה לא את צ'אבי (ביחוד בנבחרת!) ולא את איניסטה. איניסטה מהווה בהחלט פקטור מאוד משמעותי בברצלונה, אולי הכי משמעותי, וצ'אבי בנבחרת זה שחקן שונה לגמרי. יותר מנהיג, והרבה יותר חשוב במערך של אראגוניס.

מנהיג לא חייב להיות שחקן שצועק וצורח, מנהיג גם יכול להיות שחקן שקט מאוד. קסיאס הוא דוגמא לכך, צ'אבי הוא דוגמא לכך. ובכלל, לדעתי ההשפעה של ראול על השחקנים בנבחרת רחוקה להיות כמו ההשפעה שלו על שחקנים בריאל ואתם דיי נסחפים עם החשיבות שלו.

שחקנים מועדפים? הוא אימן את רייס באת' והוא כרגע לא בסגל. הוא בחיים לא שמע את סרחיו נראה לי והוא הכניס אותו לסגל.

ריקלמה, אני שמח שבאת לביקור, אבל אתה האיש שאמרת שזה לא משנה שערים אלא משנה היכולת? הרי גם נאבאס בישבילך עם 7 שערים בכל הקריירה הוא קיצוני מהטובים בעולם, לא?

14. riquelme1 Member

אתה פשוט מקרה אבוד.

נאבאס קיצוני ימני, התפקיד שלו הוא לבשל שעריים לא להבקיע אותם, והעונה יש לו למעלה מ10 בישולים.

סרחיו גארסיה הוא חלוץ, התפקיד שלו זה להבקיע, ו4 שערים לחלוץ זה מאזן פשוט מגוכח, אפילו נאבס כבש העונה 4 שערים ומעמדת הקיצוני.

15. xavi6 Member

אה, קיצוני=לבשל. אין מצב שהוא מבקיע ככה יותר מ-10 גולים בעונה? או ב-4 שנים במקרה של נאבאס? אפילו בלם כובש יותר.

נ.ב
    כשראול כבש מס' דל של שערים בעונה, פחות מ-10, הוא עדיין זומן לנבחרת. מישהו אז אמר "פחות מ-10 שערים בעונה זה מעט מידי?" כאשר טאמודו כבש 15+?
    פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש הצביעות הזאת. כשראול כובש מעט-זה בסדר, מגיע לו לשחק בנבחרת. כששחקן אחר כובש מעט-זה עלוב, לא מגיע לו להיות מזומן בכלל.

עזוב, אני מקרה אבוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx