דיון הסלקסיון: חואקין מחוץ ליורו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by EL Capitan, Jul 20, 2006.

1. Voda_Coda Member

זה בדיוק מה שאמרתי לחבר שלי..שמשחק בנבחרת הספריד סוג של דיאגו קאפל בימין..הוא דומה לו גם בחיצוניות וגם בצורת המשחק..הוא מריאל, לא?

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לי נראה שקקו דומה לפויול. והוא לא מריאל, ולעולם לא יגיע לשם. קקו וגיבור חצי הגמר פולידו מאטלטיקו.

3. Raulito Madridista

המארקה משער מה יהיה הסגל הרשמי

לואיס ארגוניס יפרסם היום את רשימת 23 השחקנים שהוא לוקח איתו ליורו 2008, במסיבת עיתונאים חגיגית. בינתיים, מנסה המארקה לשער אילו שחקנים יהיו ביורו ואילו לא.ראול נשאר מחוץ לסגל, לא במפתיע. השם המשמעותי שהיה בסגל המורחב יותר, אך נופה לבסוף הוא חואקין סאנצ'ז שייראה גם הוא את היורו מהבית. גם פאבלו הרננדז, אנחל, ושני שחקני ההתקפה של אספניול: ראול טאמודו ולואיס גארסיה הודחו מהסגל. כזכור, בוז'אן קרקיץ הצהיר שהוא רוצה לוותר על היורו הנוכחי ובמקומו זומן סרחיו גארסיה מסראגוסה.

הסגל המלא -השערת המארקה:

http://www.footballdatabase.com/upload/player/joaquin2.Xxx

שוערים -
    איקר קסיאס, פפה ריינה, אנדראס פאלופ;
    הגנה -
    סרחיו ראמוס, ארבלואה, פויול, קרלוס מרצ'אנה, ראול אלביול, חואניטו, חואן קאפדוויליה, פרננדו נאבארו;
    קישור -
    מרקוס סנה, רובן דה לה רד, צ'אבי הרננדז, צ'אבי אלונסו, אנדראס אינייסטה, ססק פברגאס, דוד סילבה, אלברט ריירה;
    התקפה -
    סרחיו גארסיה, דני גויזה, דויד ויאה, פרננדו טורס;

-----------------------------
    מאוד מאוכזב שחואקין לא נמצא בסגל. אין לנבחרת שחקן אגף אחד שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה. לא שחואקין הדהים השנה, נהפוכו, אבל בכל-זאת, אני הייתי סומך עליו הרבה יותר מעל ריירה שלא הראה אות חיים כבר הרבה זמן, אינייסטה או דוד סילבה(הוא יותר מתאים למרכז השדה). הניפוי של ראול טאמודו זה מכוון אלייך - ירדן. עוד בעייה שיש בנבחרת - עמדת הבלם לצידו של פויול. ארגוניס מעריך מאוד את מרצ'אנה ולא מתאים לי שאחרי העונה הבינונית שלו בוולנסיה, הוא ייחרב לנו את הנבחרת. לעומת זאת, בשער, מרכז השדה ובהתקפה בהחלט יש לנו מה למכור.

Last edited: May 17, 2008
  4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לויס יפרסם את הסגל שלו בעוד שעתיים. סבלנות.

5. Sergio Ramos Member

טעות מקצועית חמורה לדעתי מצד ארגוניס. במידה וזהו אכן הסגל הרשמי ולא יבוצעו שינוים, אז אני נורא מאוכזב. את אכזבתי הבעתי כמו מרביתכם כאשר נודע לי שראול לא זומן. מהלך שכונתי שנבע מתוך אינטרסים ברורים של ארגוניס. יש לו משהו נגד ראול, זה בטוח. לא יתכן שאחד ממלכי השערים של הליגה, בנוסף להיותו שחקן מנהיג(ובהסתכל על הנבחרת הלוזרית שלנו...אוי כמה שאנחנו צריכים תוצר כמו הקפיטן)ושחקן שעבר הכל בקריירה, לא יזומן ובמקומו שחקן בינוי ותו לא בשם סרחיו גרסיה, יכלל בסגל הנבחרת. מביש.

ועכשיו זהו חואקין. שלא כמו אי זימון ראול, את זה עוד אפשר לקבל, עם כי גם כאן יש טעות על פי דעתי. סביר להניח שארגוניס בוודאי מכוון את המערך שלו לשיטת ה4-3-3. הוא העדיף שישה שחקני מרכז שדה ורק שתי קיצוניים, שגם הם(הקיצוניים)לא בעונה הכי מרשימה. ריירה הרשים בחלק הראשון של העונה, אך בחלק השני איכזב. לפיכך, היה כאן מקום לזמן את חואקין על חשבונו (או שאתם יודעים מה? אפילו על אחד מדלה רד או סנה, יש מספיק שחקני מרכז שדה ומעט מידי קיצוניים). נכון שגם חואקין לא בעונה טובה, אבל ברור לכולם שהוא שחקן הרבה יותר מסוכן שבמשחק נתון יכול להתפוצץ. אני בדעה ששחקנים כמוהו, למרות היותם בעונה חלשה, חייבים לזומן. חואקין בעונה מחפירה, אבל שוב, הוא קלף נדיר שבמשחק אחד יכול להתפוצץ. אפילו עם ישב על הספסל זה יהיה מצוין. כל נבחרת צריכה אס כמותו.

מקווה שאולי בכל זאת, יבצע שינוים ארגוניס ויכניס את חואקין. חבל שלא יהיה חלק מהטורניר הגדול הזה.

6. Dakir Member

אז זה הסגל הסופי?

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכוונתי לסרחיו, אבל שכחתי את שמו, אני זוכר שהוא היה אחד השחקנים המרכזיים של נבחרת ספרד הצעירה במונדיאל 2003 באמירויות.

8. REAL MADRID Member

הפתעה אחד בסגל ממה שדור פירסם קדום. קזורלה במקום ריירה

הסגל המלא:
    קסיאס, פאלופ, ריינה, אלביול, ארבלואה, קאפדווילה, חואניטו, מרצ'אנה, פרננדו נבארו, פויול, ראמוס, צ'אבי אלונסו, קזורלה, ססק, דה לה רד, אינייסטה, סנה, דויד סילבה, צ'אבי, גוויזה, סרחיו גארסיה, פרננדו טורס, וויה.

9. xavi6 Member

סלחו לי על הבורות, אבל מי זה לעזאזל קזורלה? ולמה בידיוק איך מקום לחואקין במקומו?!
    ושוב, סילחו לי על הבורות-בשביל מה 3 שוערים?

נ.ב
    וואי, לא חשבתי שאני ארגיש ככה, אבל בויאן פתאום חסר לי ברשימה. כן הוא ילד וכן זה לא טוב לו לשבת על הספסל ולהיסתכן בפציעה, אבל לראות אותו בסגל שם היה אולי גורם לאנשים להבין עד כמה הילד ענק, וכמה שלראות את השם שלו ביחד עם טורס וויה היה גורם לאוהד ברסה כמוני גאווה. והוא בן 17-18.

10. Raulito Madridista

מצטער על כך שהטעתי פה כמה אנשים, ערכתי כעת את הודעתי ממוקדם. מה שפירסמתי הייתה ההשערה של אתר המארקה.
    בכל אופן, אני שמח מאוד למצוא את קאסורלה בסגל. הוא הקשר ההתקפי היחיד שנמצא בכושר טוב, היו לו מספר שערים נפלאים במדי ויאריאל. קאסורלה אולי היה אחראי בלעדית רק לעשרה שערים שכבשה ויאריאל(כבש ובישל אותה כמות -חמישה שערים), אבל יש דברים שלא רואים בסטט'. בכל הקשור לחואקין, השחקן הזה בדעיכה עצומה וחבל שהוא לא ביורו. ריירה פשוט נרדם אחרי חצי עונה ראשון חלומי, כמו כל אספניול, שבסופו של דבר לא שולחת אף נציג ליורו.
    ----------------------------------------------

הסגל הסופי ליורו
    שוערים -
    איקר קסיאס, פפה ריינה, אנדראס פאלופ;
    הגנה -
    סרחיו ראמוס, ארבלואה, פויול, קרלוס מרצ'אנה, ראול אלביול, חואניטו, חואן קאפדוויליה, פרננדו נאבארו;
    קישור -
    מרקוס סנה, רובן דה לה רד, צ'אבי הרננדז, צ'אבי אלונסו, אנדראס אינייסטה, ססק פברגאס, דוד סילבה, סאנטי קאסורלה;
    התקפה -
    סרחיו גארסיה, דני גויזה, דויד ויאה, פרננדו טורס;

הנקודות המרכזיות של לואיס ארגוניס ממסיבת העיתונאים:
    http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/05/17/Aragones_370x200.Xxx
    על ראול - "אני לא מתייחס רק לתפוקה של השחקנים במדי הקבוצות שלהן, יש דברים נוספים. חוץ מזה, יש שחקנים שהבקיעו יותר שערים מראול(?) ונשארו מחוץ לסגל. אתם יכולים לא להסכים איתי, אבל אני מי שבוחר את הסגל ולא אתם(לעיתונאים)".
    על בוז'אן קרקיץ - "הוא פנה אליי בטלפון והודיע לי שהוא שחוק מבחינה פיזית ושהוא מעדיף לנוח בבית ולהתכונן לקראת העונה הבאה. זה חכם להשאיר בחוץ שחקן שלא ב-100% כשירות. אני בוטח בכל השחקנים שלי, אין לו סיבה לשקר לי. בוז'אן יישחק בנבחרת ספרד בעתיד".

11. xavi6 Member

איזה מלך הילד שלנו.

שוב-אפשר קצת מידע על קאסורלה?

12. spurs Member

דומה מאוד בחיצוני אבל מבחינת טכניקה עם הכדור ומהירות קקו שווה יותר לדעתי
    עוד 5 שנים אני רואה אותו ככשרון העולה בעולם (גם טיאגו מברצלונה הרשים לא מעט)

13. Sergio Ramos Member

אמירה מתנשאת של ארגוניס ששוב מכיחה עד כמה ההחלטה שלו לא מקצועית.
    קאסורלה נותן עונה מצוינת במדי ויאריאל, הוא בטח עדיף על ריירה החלש, שיהיה בהצלחה לתגלית המוכשר. ולמרות זאת, אני מאוכזב שחואקין לא קיבל זימון בסופו של דבר. למרות הערכתי הרבה לקאסורלה, חואקין שחקן יותר אמוציונלי ומנוסה ממנו. אפילו על חשבון אחד מקשרי מרכז השדה. אינפלציית הקיצוניים מעטה מאוד. ובכלל, מבחינה אישית, חבל לי מאוד שחואקין לא יטול חלק בנבחרת. אבל מצד שני, לא בטוח שארגוניס מתכנן להשתמש בשתי הקיצוניים שלו. וויאה וסרחיו גרסיה הם שתי חלוצים נסוגים וארגוניס יכול להרכיב אותם בצדדים ב4-3-3 שאני משער שארגוניס ידגול בו.
    בכל מקרה, הסגל רחב מאוד והאופציות מגוונות כך שקשה כרגע לשער מערכים וכו'...

באשר להגנה, ישנה דילמה בפניי. ראמוס נחוץ בופאן ממשי גם לעמדת הבלם וגם לעמדת המגן הימני. בעמדת הבלם, במידה וראמוס יתופקד בעמדתו הטבעית, ישחקו פויול ומרצ'אנה\אלביאול. שלושתם כידוע בעונה חלשה מאוד ולהפקיד בידיהם את האמצע יהיה בגדר סיכון. מצד שני, האופציות היחידות לעמדת המגן הם ראמוס ופויול. מה דעתכם בעניין?

14. riquelme1 Member

לא מלך ולא נעליים, כול שחקן שקוראים לו לדגל, ובטעוניר גדול כמו יורו חייב לרצות לשחק בו, אני מאוד התאכזבתי מההחלטה של הילד.

בקשר לקאזורלה, החלטה מאוד תמוהה, אומנם בדובר בשחקן לא רע ביכלל, רק בן 23 ונחשב מגיל לצעיר לגישרון גדול, מדובר בשחקן כנף שיכול לשחק גם בימין וגם בשמאל, גדל בויאריאל והתגלה בעונה הגדולה של ויאריאל בליגת האלופות עם ריקלמה, הושאל לרקראטיבו של מרסליניו ונתן עונה פנסטסטית עם 6 שערים ואין ספור בישולים, העונה חזר לויאריאל ונתן עונה טובה מאוד.

לא השחקן שיביא לנו את הגביע, שחקן מנוסה כמו חואקין שעבר כבר 2 מונדיאלים ויורו, ומכיר את הלחץ הזה כבר היה הרבה יותר מתאים. אבל שוב הסינלי.

15. xavi6 Member

ממה התאכזבת? הוא באמת נאמן לדגל, הוא לא רוצה להגיע שחוק ורק לעשות רע. הוא רוצה לתת את הכל, לא 10%. ואם הוא לא יכול לתת הכל-אז הוא מעדיף ששחקן אחר ישחק במקומו ויתן את ה-100%. הוא מודע לעצמו, לא הרבה שחקנים צעירים מודעים לעצמם בגילאים האלה, הם רוצים לטרוף את כל העולם. הוא חכם.
    בגרות לא של ילד, אלא של גבר בן 26 בשיא הקריירה. תתאכזב עד מחר, עדיף שאתה תתאכזב ולא אראגוניס ואיתו כל ספרד מיכולת חלשה שלו. ויותר מהכל-שהוא יתאכזב מעצמו.

טוב, מספיק לדבר על מי שלא יהיה. ראול, בויאן, חואקין. יכולים להיות שחקני הרכב פותחים בכל נבחרת, אבל דיי, הם לא יהיו. בואו נכיר את הפנים החדשות.

סרחיו גארסיה, כאמור גדל בברצלונה והיו תקוות בקטלוניה שיהיה המחליף של לואיס אנריקה. זה לא קרה, הבחור החטיא יותר מידי, וזה בקצרה. בלבאנטה עשה את הפריצה ובסרגוסה עכשיו הוא שחקן הרכב, מס' 9.

כמה מהלכים של הבחור-
    http://www.youtube.com/watch?v=KfHt7C3-SRk
    http://www.youtube.com/watch?v=4GJOLHRoDDw&feature=related

בתור אוהד ברסה-בהצלחה ילד שלנו, בהצלחה. תשתיק פה כמה פיות.