דווקא סרחיו גרסיה משחק מאוד טוב בסרגוסה בניגוד לקבוצה. זה שהקבוצה מתחת לקוו האדום לא אומרת שכולם משחקים רע. אתם ניסחפים על התיאורים שלכם לגביו (חמור טוטאלי שון? טוטאלי? הוא משפר את הסיומת והוא שחקן וורלד קלאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) עכשיו ברצינות, אני לא מעדיף אותו על ראול, ראול עולה עליו פי כמה וכמה, אבל אם לא בויאן-יש לו מקום, יש לו מקום אפילו מעל בויאן. נ.ב בישבילינו הבחור כשעלה לבוגרים היה לואיס אנריקה 2, תלינו בו תקוות ענקיות. יהיה מדהים לראות אותו בנבחרת, כרגיל זה מרגש לראות את האקסים ושחקני הבית בנבחרת. נבחרת ספרד על טהרת קטלוניה.
יש הרבה שחקנים בעולם שצריכים לשפר "רק" דבר אחד כדי להיות וורלד קלאס. אם גוטי היה מתרכז 90 דקות במשחק במקום 90 דקות בחודש הוא היה אחד השחקנים הגדולים בדורו. זה לא קרה לו, וגם מסרחיו גרסיה לא הייתי מצפה להשתדרג יותר מדי, וגם אם זה איכשהוא יקרה, זה לבטח לא יקרה בחודש הקרוב, ובמצב שלו היום אין לו מקום ביורו גם במנג'ר. הוא שחקן סביר ואין לו תכונה אחת שמייחדת אותו משאר החלוצים הממוצעים באירופה. מתאים בדיוק למועדון אמצע טבלה כמו סראגוסה. אז פעם הוא היה הבטחה. כמו גם איימאר, דאלסדאנרו ופיגרואה. אני שמח בשבילך שאתה מרגיש גאווה קטלונית (ואני לא ציני הפעם) בנבחרת, אך מבחינה מקצועית אני בטוח שבספרד מייחלים שלא יצטרכו להשתמש בו.
למה, כל החלוצים הגדולים הם שונים? לכל אחד יש תכונה אחת חזקה שלשני אין? גוטי כרגע הוא וולרד קלאס, אבל זה לא אומר שאת יכולת הבישול יש רק לו. אין דבר כזה "חסר לו משהו שיבדיל אותו מכל החלוצים". כל חלוץ צריך רמה גבוהה של סיומת, משחק ראש, יכולת מיקום וכו' וכו'. אצל סרחיו אני רואה הכל, רק שהסיומת שלו בקאנטים. אם תראה משחקים של סרגוסה הוא תמיד יוצר מצבים. לדעתי הוא יותר מסתם חלוץ שמתאים לסרגוסה, והזימון הזה הוא סימן לבאות. אל תכניס את איימאר לשמות האלה כי הוא הגיע להישגים רבים בתקופה הטובה שלו. בשנים האחרונות הוא הידרדר, אבל הוא נתן תקופה מאוד טובה בניגוד לפיגרואה שהייתה מאוד קצרה, וד'אלכסנדרו שהייתה פעם בכמה חודשים. נ.ב לא מרגיש גאווה אמיתית, זאת סתם עקיצה בתור אוהד ברצלונה. גם אני חושב שלראול יש מקום ב11 הפותחים במקום וייה, ובטח לבטח על חשבון בויאן וסרחיו כמחליפים.
זה פשוט עצוב שארגונס לוקח את האנטי כדורגל הזה על חשבון ראול. מצד אחד אני רוצה בהצלחתם של ראמוס וקסיאס, מצד שני אני פשוט מת שארגונס ייכשל בגדול.
בכלל זה ביזיון שלא העיפו אותו אחרי מה שהוא אמר על הנרי... מאמן קטן ובן אדם עוד יותר קטן. הדבר היחיד שספרד עושה טוב תחתיו זה הנעת כדור, חוץ מזה שום אספקט במשחק שלה לא השתפר מאז אינקי סאאז.
לא משנה מי הגיב או לא, מאמן שאומר דברים כאלה צריך לעוף. אני לא יודע אם הוא ניסה לדרבן אותו, אבל לא ככה מדרבנים. חלאס עם הצביעות הזאת עם ראול, כשהוא שיחק כמו חלוץ דרג ב' אף אחד לא פתח פה על אראגוניס כשהוא לא זימן שחקנים פי כמה וכמה טובים ממנו. רייס, אתה בכלל יודע מה זה אנטי כדורגל שאתה מדבר על סרחיו גרסיה באחד כזה? אם אתה מחפש אנטי כדורגל אך תילך רחוק מידי, תסתכל על הכינוי שלך. מיקצוען למופת, בן אדם אדיר וכישרון על.