דיון הסלקסיון: חואקין מחוץ ליורו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏20/7/06.

1. xavi6 Member

אה, אה. עכשיו פגעת בי.
    אוהד ברסה כתב את זה-
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

לדעתי גוויזה לא פחות טוב ממנו, וגם לא ראול טמודו. הם יכולים לשבת בספסל, לקום ולעשות את השינוי. ככה גם אראגוניס חושב, אחרת הוא היה מזמן אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/08
  2. Engonga Member

למה לא? עזוב את זה שאין עוד מגנים חוץ מהם, נבארו וקאפדווילה נותנים עונה ענקית ומגיע להם(לדעתי קאפדווילה ראוי יותר העונה)לקבל את הקרדיט.

3. תומר22 Member

בדיוק. אמנם זה לא ממש הוגן להשוות בין ספרד לנבחרות עם מאגר שחקנים קצת יותר מצומצם כמו שבדיה או אוסטריה, אבל שימו לב שהמאמנים בנבחרות האלה זימנו שחקנים ותיקים כמו הנריק לארסון ואיביצה ואסטיץ' בעיקר בגלל מנהיגות, נסיון ויכולות מנטליות שיכולות לעזור לסגל באירוע גדול שכזה. לעומת שתי הדוגמאות שהבאתי, ראול מגיע אחרי עונה גדולה ובכושר טוב מאוד, עדיין לא בשלהי הקריירה.

4. xavi6 Member

דווקא לארסון ממשיך להרשים בהלסינבורג.
    מבחינת יכולת נטו, טאמודו לא נופל ממנו, וגם לא גוויזה. אני לא זוכר שמישהו שאל "למה ראול בנבחרת וטמודו לא?" כאשר טמודו היה בכושר שיא וראול היה מבקיע 11 שערים לעונה. אז למה הצביעות הזאת? למה פתאום מרימים גבה ומקודם לא? גם לטמודו מגיע.

5. תומר22 Member

אבל הוא בהלסינבורג!!! זה כמו בית הבראה לכדורגלנים - הוא נופש שם, מבלה עם המשפחה ומדי פעם גם עולה על כר הדשא - הרמה לא גבוהה אז הוא מרשים. ראול מככב ברמות הכי גבוהות של אירופה ונותן את העונה הטובה ביותר שלו בחמש השנים האחרונות. זה נראה כאילו מישהו מנסה לעשות דווקא ולהראות שהוא לא נכנע. לפעמים צריך לדעת להודות בטעות ולמחול על הכבוד. כרגע זה נראה כמו קיבעון אידיוטי של המאמן.

6. xavi6 Member

שוב-למה לא אמרת קיבעון אידיוטי כשהוא כן זימן אותו, כאשר היו חלוצים יותר טובים ממנו?
    קשה לי לראות חלוץ אחר חוץ מלארסון שיכול לספק את הסחורה כמוהו, הוא לא נגמר, אוהדי יונייטד יעידו על כך. 3 חודשים והם היתאהבו בבחור. הנריק לארסון הוא תופעה, לא ראיתי חלוץ מסוגו בחיים שלי ואני בספק אם אני אראה. אם אני לא טועה בכלל לא הקפטן. הוא היה הקפטן ב06? לארסון אף פעם לא היה מנהיג, בטח לא כמו ראול. הוא היה בסלטיק קפטן בגללל הוותק יותר מאשר הפה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/08
  7. Raulito Madridista

ירדן,
    אז אולי בוא נחליף את כל השחקנים שהיו שותפים עם ראול בייחד לכישלון, מה דעתך? אולי גם לא נזמן את צ'אבי שקיבל מספיק צ'אנסים ואני לא זוכר יכולת פנומנלית שלו, בנוסף אליו גם את פויול, חואקין(שני מונדיאלים ואליפות אירופה אחת). אתה כרגיל מגזים. ראול לא בהכרח אשם בכישלונות של נבחרת ספרד. במונדיאל בקוריאה וביפן, ספרד הייתה הנבחרת הכי טובה פרט לברזיל והגיע לה חצי גמר לפחות וראול כבש שלושה שערים. כולם זוכרים את השיפוט השערורייתי...ביורו 2004 המאמן על הקווים היה טיפש והקבוצה עלתה למשחק נגד פורטוגל בבונקר. ראול היה חלש באותה תקופה, אבל הוא אשם שהנבחרת הודחה?
    בקשר לראול טאמודו, צריך להסתכל על הדברים בצורה נבונה. 'בחמש השנים האחרונות הוא לא נופל ממנו' - לא מעניין אף-אחד. צריך לזמן את השחקנים שנמצאים בכושר טוב, וראול הוא כזה. טאמודו פתח את העונה פנטסטי אבל הוא נפצע ואספניול הידרדרה וכך גם הוא. ראול הצהיר שגם להיות מחליף זה מצויין מבחינתו ושהוא יעשה הכל כדי להגיע לאליפות אירופה גם הוא. לראול מגיע להיות בנבחרת יותר מבוז'אן, או לואיס גארסיה. רואים שיש כאן אנטי מוצהר של ארגוניס נגד ראול, בלי קשר לאתלטיקו מדריד.

קאפדוויליה אגב באנקר בהרכב כמגן שמאלי. הוא חווה עונה פנטסטית בויאריאל ואין אף מגן שמאלי טוב ממנו.

8. תומר22 Member

לא אמרתי אז כי זה לא עניין אותי. גם עכשיו זה לא כל כך משנה לי, פשוט אני בגישה ששחקנים כאלה חייבים להיות בטורניר גדול שעלול להיות גם האחרון בקריירה הבינלאומית שלהם. בדיוק כמו שאני מרוצה מזימונו של דל פיירו לסגל האיטלקי למרות שאני לא אוהד של האזורי.

לראול יש ערך מוסף שלא טאמודו ולא גוויסה מסוגלים לתת, עם כל הכבוד שיש לי אליהם. אני בטוח שהנבחרות היריבות היו נרתעות הרבה יותר אם היה משחק מולם פיגורה כמו ראול ואז זה היה מאפשר לקשרים יותר מרחב פעולה.

9. RubberSoul Member

הלסינגבורג,אבל הוביל אותם כמעט לבד לשמינית גמר גביע אופ"א.אף אחד לא ספר אותם כמועמדים לעלייה לבתים,הם היו דרג חמישי.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השיקולים של אראגונס פשוט לא מקצועיים בעיניי, גם בנושא של ראול וגם בעניין של גוטי שללא ספק יש לו מקום בהרכב של ספרד אחרי אחת העונות הטובות שלו אם לא הטובה ביותר. מה זה ראול איכזב...? אני לא כל כך מקבל את זה, ממתי הצלחה או כישלון של נבחרת נופלת על שחקן אחד? למה אראגונס מאשים את ראול בכישלונות עבר? לא נשמע לי כל כך אמין הסיפור הזה.
    אלו שיקולים אישיים נטו.

11. xavi6 Member

מה זה לא מעניין אף אחד? דור, אתה לא אוביקטיבי בגרוש. אני לא מאשים את ראול ביכולת הרעה של הנבחרת, היא פשוט נבחרת לוזרית והרבה שחקנים פישלו לא רק ראול. מבחינת אראגוניס ראול הוא זה שאכזב, ולכן כנראה הוא פלט את אותה יציאה "נתתי לו כבר פעם אחת, ומה יצא לי?" או משהו בסגנון. לא אמרתי שרק על ראול נופלת האשמה אז דיי לעלות לי על הגב כל פעם שאתם מכניסים לי מילים לפה. לא אמרתי שראול אשם.
    להתסכל על הדברים בצורה נבונה? מישהו אמר את זה שראול הוזמן למרות שלא כבש כמעט? אז פתאום צריך להתסתכל על דברים בצורה נבונה. בצורה נבונה, ראול אכזב את אראגוניס, לגוויזה וטמודו לא היו היזדמנויות בכלל, כאשר האחרון הכפיל את הקפטינו שלכם ועדיין ישב בבית וראול שיחק על חשבונו, אז מצטער-הגיע תורו של טאמודו. זאת צורה נבונה. אל תהיה צבוע, אתה מעלים עין כשלא מגיע לראול וכשכן מגיע לראול-למי אכפת מטמודו?! אם זאת הגישה שלך-אני מוותר על הדיון מראש.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/08
  12. REAL MADRID Member

ירדן, כשאני כותב הודעות אתה חושב שמישהו אחר כתב. אבל כשמישהו אחר כותב אתה חושב שזה אני..

13. xavi6 Member

ארורים תהיו שניכם, תחליפו חתימה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/bojan21nov_ES.Xxx

האם בוז'אן עושה מחווה לראול ? הילד הקטלוני המוכשר שכבש עשרה שערים העונה בליגה במדי ברצלונה ביקש היום מלואיס ארגונס לא להכלל לסגל שיתפרסם מחר ליורו 2008 .

15. Bensh Member

כנראה גם הוא מבין שזה יותר מדי מהר מדי