הו אה מי זה בא , ה-מאמן הבא ! http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/del_bosque_040108_ES.Xxx המארקה מדווח שבתום אליפות אירופה 2008 ובסיום חוזהו של לואיס ארגונס יחליפו בתפקיד המאמן הכי מצליח בריאל מדריד , נהג האוטובוס ויסנטה דל בוסקה (ראול יכול להתחיל לחייך).
הגיע הזמן. המאמן הזה יכול להוביל את ספרד להישגים,בעיקר בגלל ההיסטוריה שלו,וגם בגלל שארגונייס לא יאמן.
ראול לא יהיה במשחק הידידות נגד איטליה http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41730000/Xxx/_41730460_raul203.Xxx לואיס ארגוניס ממשיך בשלו ובתקשורת בטוחים שראול לא יוזמן למשחק הידידות של נבחרת ספרד נגד איטליה ביום רביעי הבא. ראול ייסגור למעשה מעל שנה וחצי ללא חולצת הסלקסיון. ההופעה האחרונה שלו הייתה ב6.9.06 במשחק נגד צפון אירלנד במוקדמות יורו 2008. הסגל המלא יפורסם ביום שבת. ארגוניס צריך להכריע בשתי סוגיות: הראשונה היא - האם לזמן את בוז'אן לסגל נבחרת הבוגרת, או שהוא יישחק עם הנבחרת עד גיל 21. השנייה - מה לעשות עם אלבלדה שממשיך לא לקבל דקות במדי וולנסיה. ארבלואה יחזור לסגל לאחר שהחלים סופית מהפציעה. חואקין עשוי לחזור לסגל. גיזה, טורס וויאה יהיו שלושת החלוצים. בנוסף ישנה אפשרות שדה לה-רד שמציג יכולת מצויינת במדי חטאפה וברונו, ייקבלו זימון לראשונה. --------------------------- הייתי רוצה לראות את דייגו קאפל מקבל זימון. דה לה-רד אחד השחקנים החשובים ביותר בחטאפה, אבל קשה לי לראות אותו מקבל דקות, יש בעמדה שלו יותר מדיי שחקנים. אני לא אופתע אם חואקין ינופה. מעניין מה ייקרה גם עם רירייה שפחות בכותרות לאחרונה, הוא לא המשיך את פתיחת העונה שלו. בנוגע לחוסר הזימון של ראול - מגעיל, אבל זה מה יש. דויד ויאה בעונה פושרת מאוד, אבל בכל-זאת אין עוררין על הכישרון שלו. טורס פנטסטי והוא הראשון הייתי מזמן אחרי קסיאס. יש לראול מקום בסגל במקומו של גיזה שהוא חלוץ טוב, אבל משהו יוצא דופן לא ראיתי ממנו.
אם שחקן של ברצלונה לדוגמא,היה במצב כזה,הייתי מברך את המהלך.אתם באמת מעדיפים שהוא ילך לנבחרת ואולי יפצע שם? המשחקים של הנבחרת מסכנים את השחקנים.
לפעמים בישביל מס' שחקנים הנבחרת היא מעל הכל. יש מספיר ריבים בין הקבוצות לבין הנבחרות של שחקן מסוים. במידה וזה משחק מוקדמות-אין להיתפשר אלא אם היריבה ממש חלשה, אבל במשחקי ידידות צריך לשחרר את הרצועה ולתת היזדמנויות לשחקנים "חלשים" יותר.
לא נראה לי שבחודשים שנותרו עד היורו ספרד תשחק מול יריבות חזקות. אז זהו המבחן. ראול לא שם, בויאן זומן לצעירה. מאלה שלא ישחקו מול איטליה אולי רק טמודו יחזור לנבחרת.
בהתחלה חשבתי שאי-הזימון של ראול בא על רקע מקצועי, אבל עכשיו כשראול הוא החלוץ הספרדי בכושר הטוב ביותר, בצוותא עם פרננדו טורס, אני מבין שאראגונס (סמל של אתלטיקו, להזכירכם) פשוט לא מזמן אותו על רקע אישי. שיישרף! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx מצד שני, עם המצב של החלוצים של ריאל כרגע, אסור לנו לסכן את ראול במשחק ידידות של הנבחרת, אז טוב שיקדיש את עצמו לריאל בלבד.
מאור, אם הקשר בין ארגונס לראול היה זימונים בגלל משהו אישי, הוא לא היה מזמן אותו מההתחלה, אבל להזכירך הוא זימן אותו דווקא כשהוא היה חרא של חלוץ מיבחינת מספרים, במלוא מובן המילה-חרא של חלוץ. אז אתה בא לי בטענות שבגלל שהוא סמל של את' הוא לא מזמן אותו, וגם את גוטי וכו' וכו', אם זה באמת היה נכון הוא לא היה מזמן את ראול מההתחלה. ברמות האלה לא מזמנים\כן מזמנים שחקנים בגלל שהם משחקים בקבוצה שהיא יריבה מושבעת לקבוצה שאתה נהפכת לסמל בישבילה.
לדעתי ארגונס לא מזמן את ראול מסיבה פשוטה. ראול, עם כל המעמד שלו בנבחרת-לא יכול לשבת על הספסל. לארגונס ברור שראול לא שווה הרכב פותח כרגע (טורס וויאה) והוא מרגיש שראול על הספסל יהיה בעיה. יש משהו נכון בזה שכשאתה כבר מזמן את ראול, אתה חייב לתת לו לשחק. לדעתי, על הספסל הוא כנראה גם יכול לתרום (אם יש מישהו שיכול לתרום מהספסל, זה ראול). כנראה שארגונס חושב שלא.
טורס, וייאה ועוד כמה שמות, זאת הסיבה. אולי לדעתו הם יותר טובים ממנו. גם אני לא מבין מדוע איבן דלה פנייה לא מזומן, לדעתי בשנים האחרונות מדובר בקשר האחורי אחד הטובים בעולם. לא בתור ספרדי, אלא בכלל בתור שחקן. אבל לדעת ארגונס אלבלדה שלא יודע מה הפירוש "דשא" מזה שנים רבות מזומן על חשבונו ועל עוד שחקנים רבים שעולים עליו.