דיון הסלקסיון: חואקין מחוץ ליורו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏20/7/06.

1. Quique_Flores Member

חתיכת בדיחה הארגונס הזה, קניזארס שוער טוב מריינה, למרות שברור שגם ככה קניזארס לא היה משחק, זו פגיעה בכבודו של "הדרקון"

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/06
  2. EL Capitan Member

עירד, דווקא ההחלטה הייתה צפויה. קאניזארס לא יהיה לרשותו של לואיס בכל הקמפיין של יורו 2008, ולכן אין טעם להזמין אותו. מי שכן הייתי רוצה לראות מהקבוצה שלך בסגל הוא את מורו. ואגב, אני די מרוצה מההחלטה על אי זימונו של סנה.

3. EL Capitan Member

פויול וצ'אבי לא נוסעים לאיסלנד. לואיס לא יזמן להם מחליפים.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב9 לאוקטובר 1996 ערך ראול את הופעת הבכורה שלו במדי הנבחרת הלאומית של ספרד במשחק שהסתיים בתיקו מאופס מול נבחרת צ'כיה במוק' גביע העולם 1998.
    אחרי קצת פחות מ7 שנים ב12.2.2003 ראול שבר את שיא ההבקעות של פרננדו היירו בנבחרת שעמד אז על 31.
    כולם אמרו וציפו שראול הולך לשבור שיאים גדולים בכדורגל הספרדי ואת כמות השערים שיביקיע אף אחד לא יצליח לדגדג אותו.
    אבל מלפני שנה וחצי בערך ראול ירד ברמתו וכמות השערים שלו בנבחרת עומדת על 44 .

http://www.realmadrid.com/addon/img/1321f362888espanatunezraulp.Xxx
    ביום שלישי במשחק מול איסלנד ראול יגיע ל100 הופעות במדי הסלקסיון ויעמוד במקום השני במס' ההופעות אחרי השוער האגדי אנדוני זוביזרטה שעומד על 126 הופעות (שראול כנראה ישבור גם ת'שיא הזה(.

5. אייל ברקוביץ' Member

שחקן שאני מאוד אוהב למרות שאני שונא את ריאל. כבר מאז הגעתו של רונאלדו ראול לא בכושר אני מקווה שעכשיו אחרי הדעת קפאלו הוא יחזור לכושרו ויראה איזה חלוץ גדול הוא

6. EL Capitan Member

כבר מלפני שנה וחצי אומרים, שכבר הוא שנה וחצי לא אותו ראול. בקיצור, זה הרבה יותר. כבר מעל שנים שנים.

ללא צ'אבי, לואיס ניסה באימונים שלישיה במרכז המגרש (כן, ה4-3-3, לפחות כרגע, נשמר) של אלבלדה, ססק ואינייסטה (צ'אבי אלונסו על הספסל). בהגנה, בהעדר פויול (אגב, גם גודי קיבל את השיחרור), סרחיו ראמוס ישחק במרכז ההגנה לצידו של פאבלו, ולכן מיצ'ל יתפוס את עמדת המגן הימני. בצד שמאל, לואיס צפוי להמשיך עם פרניה, שנשאר המתאזרח היחיד בסלקסיון, כמגן שמאלי. בהתקפה אין חדש: לואיס אולי פוחד להשאיר את אחד מהשלושה הבאים- וייה, טורס ובעיקר ראול- על הספסל, ומנסה למצוא נוסחה, שתאפשר להם לשחק ביחד ב11.

המיסטר משתף פעולה עם התקשורת הספרדית, וטוען שהיורו חייב להיות כמעין נקמה על ההדחה המוקדמת במונדיאל, וזאת תגיע רק במקרה של זכיה בגביע. אגב, לואיס אישר את הדיווחים, שהוא מתכוון להמשיך עם ה4-3-3 וצורת המשחק של הסלקסיון במונדיאל, כשאמר: "אנחנו נמשיך עם צורת המשחק הזו". בנוסף, הוא התייחס לביקורות של חלק לא קטן, שלא כל כך אוהבים את המעבר ל4-3-3 שלו: "המערכים, אם הם מבוצעים בצורה טובה, כולם טובים". אבל הבעיה היא, כמו שרמזתי לפני כן בתגובה הזו ולמי שלא קלט עד עכשיו (כנראה שגם לואיס), נעוצה ברעיון של השילוב בכח של האיש, שיערוך היום את ההופעה ה100 עם האדום של ספרד. איתו, זה 4-3-3 שונה מכל 4-3-3 אחר בעולם, ללא משחק אגפים, ושוב הכל יעבור דרך האמצע. מול נבחרות בינונית ונחותות מספרד זה עשוי להספיק, אבל מול נבחרות חזקות יותר- יכול מאד להיות שלא.

7. EL Capitan Member

נמחקו לי לא מזמן הפייבוריטס הקודמים במחשב, ולכן אני לא רואה כעת את המשחק. ה11 שהעלה לואיס: ריינה; מיצ'ל, פאבלו, ראמוס, פרניה; אלבלדה, ססק; לואיס גרסיה, ראול, וייה וטורס. ההפתעות הם ריינה ולואיס גרסיה, והתוצאה היא בינתים 0-0 קצת לפני סיום המחצית הראשונה.

8. ASROMA Member

עוד תיקו עלוב ומאכזב לנבחרת הספרדית.
    הלוזרית הנצחית אין מה להגיד , מול נבחרת חלשה מאוד כמו איסלנד ספרד צריכה לנצח בקלות ושוב משחק משעמם , אבדה התקווה לספרד.

9. SkiMan Member

http://rsb.info.nih.gov/ij/images/clown.Xxx

פשוט ליצן האראגונס הזה. הכישלון של הטקטיקה הזאת במונדיאל לא הספיק לו והוא ממשיך עם זה. עם הסניליות שלו אנחנו עוד נראה את השיטה ההזויה והגרועה הזאת גם ביורו 2008.

10. Barcik Member

די, די, די!
    חלאס עם הקונספציות המזוייניות האלה.

0 - Espana: Reina; Michel Salgado, Pablo Ibanez, Sergio Ramos, Pernia (Antonio Lopez, m. 67); Luis Garcia (Joaquin, m. 46), Cesc (Iniesta, m. 67), Albelda, Villa; Torres (Reyes, m. 46) y Raul.

זוועה של הרכב, עם תפקיד לא תפקיד ללואיס גרסיה ודחיפת ראול בכוח.

11. EL Capitan Member

נו טנגו נאדה קה דסיר. לא ראיתי את המשחק, ולכן אני לא ינסה בכלל להגן על לואיס והמשחק החלש אתמול. אף פעם לא הייתי מחסידיו הגדולים של לואיס גרסיה, קראתי לו שחקן שכונתי למי שזוכר, וגם עכשיו לא מובנית לי ההחלטה להרכיב אותו ב11, ובטח שעם ראול, וייה וטורס ביחד. חואקין חייב להיות ב11, כי אין משחק אגפים. אבל רק בתנאי שיהיה שחקן באגף שמאל, כי אם לא- אין טעם בהרכבתו של חואקין, כי המשחק לא יהיה מאוזן. וכמו שאמרתי בתגובה הקודמת שלי, האיש שחגג אתמול 100 משחקים הוא הבעיה של הנבחרת, שבגללה לואיס לא מצליח להגיע לנוסחה הנכונה (כמובן שגם יש כאן חלק למיסטר).

12. SkiMan Member

אז במה אין חלק למיסטר? אם המערך לא טוב, ההרכב לא טוב, השיטה לא טובה - מה נשאר? בבקשה אל תגיד לי סגל מגובש.

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מזה שלא ראינו את המשחק לא הפסדנו כלום. זה היה המשחק הכי גרוע בעידן ארגונס. חוסר מוטיבציה וחוסר יצירתיות. לאיסלאנדים כן הייתה מוטיבציה וכתוצאה מכך טורס וחואקין חזרו פצועים. לא משהו רציני אבל עוד סיבה להגיד שהמשחק היה מיותר.
    לויס אמר אחרי המשחק שהשחקנים לא היו בכושר וחסרה להם מהירות.

14. EL Capitan Member

במונדיאל אתה לא יכול להגיד, שהתיפקוד הטקטי לא היה מצוין. כל מה שלואיס ביקש, נעשה. השחקנים שיחקו כקבוצה, כל שחקן ידע מה הוא צריך לעשות. אבל זכיה בגביע לא יצא מזה, כמו שכבר קרה בפעמים קודמות.

15. Raulito Madridista

אני באמת לא יודע כבר מה לחשוב מנבחרת ספרד, המשחקים החלשים שלהם בעידן ארגוניס מעצבנים מאוד, כמו המשחק החלש של הנבחרת נגד צרפת במונדיאל 2006, איך שהנבחרת קיבלה יריבה ראוייה היא הפסידה והציגה משחק כל-כך גרוע, חוץ מהפנדל ובעיטה של חואקין, פשוט כלום, החזקת כדור סתמית.
    והפעם מה שקרה שהנבחרת סיימה בתיקו 0-0 עם נבחרת כל-כך חלשה, אולי ברמה של סאן מרינו.

ספרד של ארגוניס חייבת לחזור לשחק 4-4-2, לפי דעתי, עם קשר אחד אחורי אחד נניח וקשר אחד 50\50, שני שחקני כנף ואחד מהחלוצים חייבת לשבת בחוץ, שיהיה צורך הוא יעלה מהספסל ויחליף את אלה ששיחקו במקומו, לדעתי חייבים גם 4 חלוצים בסגל ולא 3.

לי אישית חבל שראול לא חגג אתמול שער בהופעה ה-100 שלו, 44 שערים בנבחרת במאה משחקים זה מאזן טוב, אבל המאזן פעם היה יותר טוב משער בשני משחקים, זה פשוט הירידה הגדולה שלו ביכולת בזמן האחרון. אני זוכר לראול בנבחרת שערים גדולים כמו במונדיאל 2002 במשחק הפתיחה של ספרד, את השער נגד ניגריה מהאוויר אחרי בישול של היירו, את השער שהוא הבקיע נגד גרמניה אחרי שעבר את הבלם וירה לרשת של אוליבר קאן, אבל גם החטאה מצמררת ביורו 2000 בפנדל שעף מעל המשקוף בדקה האחרונה של ההארכה שהמצב 2-1 לטריקולור של זיזו.

קים, דיי להאשים את ראול בכל דבר שעובר על הנבחרת. המאמן הוא הטמבל כאן וזהו. אתה אפילו טוען שגארסיה עדיף על ראול בהרכב וזו שטות. ראול לא יכל לעשות כלום עם חוסר מוטיבציה מצד ספרד ויכולת לא טובה של הקישור. מה ציפית שהוא ייקבל כדור על החצי ויעבור את כולם וייבעט פנימה? גם בימים הגדולים והיפים שלו זה לא היה קורה. היום מגן הוא לא מסוגל לעבור, בקושי.

קים, במונדיאל 2002 ספרד של קמאצ'ו הייתה הנבחרת מספר 2 בעולם אחרי ברזיל מבחינת כדורגל והיא נעצרה ברבע הגמר שזה הישג יותר מכובד, רק בגלל שופט מזעזע שפסל שני גולים לנבחרת ספרד והסלקסיון עפה בגלל פנדלים. קמאצ'ו עף לאחר מכן בכל זאת. אין סיבה להשאיר את ארגוניס.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/06