יופי עוד פעם חזרו 2 קבוצות נדנדה ( לבאנטה , רקראטיבו ) בטח רקראטיבו יירדו חזרה כמו שהם כל כך אוהבים יחד עם נסטיק זה הרי תואמי סנדרלנד אלה כמו אלאבס
...מה זאת אומרת? אם ריאל מסיימת אחרונה בלה ליגה וקסטייה מסיימת מקום ראשון בליגת המשנה, קסטייה תהיה בפרימרה וריאל תהיה בסגונדה.
מדברים באלמריה על העונה הבאה כעונת עליה לפרמיירה. וגם משקיעים. בין היתר הם החתימו שני שחקנים מאטלטיקו: זהינוס ומנה.
מישהו יודע מה מצבה של קאדיס העונה בליגה השנייה? מי השחקנים הבולטים וכו'..? הקבוצה המאוד סימפטית ירדה בעונה שעברה,וחבל אני מאוד חיבבתי אותם.
יש עוד הרבה קבוצות סיפתיות כאלה בסגונדה, לא נראה לי שקדיס תעלה העונה. כרגע היא במרכז הטבלה. הרכש הבולט: דה פאולה מסוסיידאד.
אם כבר החזרתם קצת את הדיון , זה הזמן להתעדכן בטבלה שם אחרי 9 מחזורים. Xerez 20 Murcia 20 Albacete 16 Ciudad Murcia 16 Salamanca 16 Sporting 15 Alaves 15 Valladolid 14 Tenerife 14 Maaga 13 Castellon 12 Poli Ejido 12 Ponferradina 11 Almera 11 Numancia 11 Cadiz 11 Lorca 11 R. M. Castilla 11 Hercules 8 Las Palmas 8 Elche 6 Vecindario 6
פצ'קו הלך לאיבוד והתחיל לחפש את הדרך חזרה. מאלבס הוא חזר לאלבסטה, ומאלבסטה בגיל 30 הוא חוזר לפניירול.
זה עדיין לא סופי אבל רק נס יגרום לאי עליתם של מורסיה ואלמריה . כשנותרו 21 נק' בקופה זה המצב בטבלה: 1.ויאדוליד 68 2.אלמריה 58 3.מורסיה 57 4.חידוד דה מורוסיה 47 5.חרז 47 6.נומנסיה 47 7.אחידו 45
אם אני לא טועה 2 הקבוצות הראשונות עולות אוטומטית לליגה הראשונה, והקבוצות במקום 3-6 מתחרות בינהם בפלייאוף על הכרטיס השלישי, כמו שקורה באיטליה ובאנגליה, או שבספרד אין פלייאוף?