באסה, דווקא את התרגיל עם היא רק רוצה לרקוד לא אראה. טרנר קצת יותר חשוב מאחל להן בהצלחה. אתמול נטע איכזבה קשות.
איך זה שמתעמלת ברמה של נטע לא חלק מהנבחרת? או שאני מפספס משהו..? גם בשאר המדינות זה ככה, שאלה שמשתתפות בתחרות האישית לא משתתפות בתחרות הקבוצתית?
זו תחרות שונה. בקבוצתי צריך הרבה תיאום, וזו נבחרת שרצה ביחד כבר כמה שנים. וממה שאני יודע, זה ככה גם בשאר הנבחרות.
אני לא מצפה למדליה, יש את רוסיה שרמה מעל כולן וגם בלרוסיות וספרדיות נבחרות מצוינות וגם יפן ואיטליה לא פחות טובות מאיתנו. מקום טוב באמצע שזה 4-5 יספק אותי. מדליה לדעתי תהיה סנסציה, אבל בכל מקרה אנחנו נצטרך פאשלה של אחת מהנבחרות הנ"ל. נכון שכנראה בתרגיל הראשון הגיע לנו עוד 2.5-3 עשיריות, אבל גם עם זה אנחנו קצת מתחת לפודיום אם לשפוט לפי מוקדמות.
אוקיי, הגיע הזמן לסכם את היום של הישראליות: * נבחרת ישראל (אלונה קושבצקי, קרינה ליחבר, יובל פילו, קטי לבינה, אידה מיירין) העפילה לגמר הקרב רב הקבוצתי בהתעמלות אמנותית ! הנבחרת צברה 34.833 נק' בסה"כ שני התרגילים, ועלתה לגמר מהמקום ה-6. בתרגיל הראשון עם חמישה סרטים לצלילי "פאנטום האופרה", סיימה הנבחרת במקום ה-7 עם 17.250 נק'. בתרגיל השני עם שלושה צמדי אלות ושני חישוקים לצלילי "היא רק רוצה לרקוד", סיימה הנבחרת במקום ה-5 עם 17.633 נק'. * לטיסיה בק סיימה את הסיבוב הרביעי והאחרון בגולף במקום ה-22, עם חבטה אחת מתחת לתקן. בק חבטה בסה"כ 70 חבטות. כשהתקן היה 71 חבטות. בגומות 5, 9, 14, 16 ו-18 היא הצליחה לקלוע בחבטה אחת מתחת לתקן. בגומות 2, 4, 13 ו-15 היא קלעה בחבטה אחת מעל התקן. בק סיימה את התחרות במקום ה-31 (מתוך 60 משתתפות), עם 2 חבטות מעל התקן ו-286 חבטות בסה"כ. ** אחלה יום עם העפלתה של נבחרת ההתעמלות האמנותית לגמר, והמיקום היפה של לטיסיה בק בגולף. מחר עוד יום, נקווה לטוב. בקרוב אוציא את התוכנית למחר.
http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/924/AXWaU9.Xxx לו"ז ישראלים/ות ליום ראשון (21.8): החל מ-15:30: טסמה מוגס, מארו טפרי ו-דניאל גואדי במרתון גברים החל מ-17:00: נבחרת ישראל: אלונה קושבצקי, קרינה ליחבר, יובל פילו, קטי לבינה ו-אידה מיירין - גמר התעמלות אמנותית קבוצתית - תרגיל 5 הסרטים (תהיה 2 בסדר המשתתפות). החל מ-17:50: נבחרת ישראל: אלונה קושבצקי, קרינה ליחבר, יובל פילו, קטי לבינה ו-אידה מיירין - גמר התעמלות אמנותית קבוצתית - תרגיל 3 צמדי האלות ו-2 החישוקים (תהיה 2 בסדר המשתתפות). החל מ-18:30: שלומי חיימי במירוץ קרוס קאנטרי באופני הרים טסמה מוגס - מ"ס חזה 2590 מארו טפרי - מ"ס חזה 2591 דניאל גואדי - מ"ס חזה 2588 * ערוצי הספורט אמורים לשדר את כל הישראלים/ות, אם יצלמו אותם/ן. בהצלחה לכולם/ן !
הנבחרת נחשבת למועמדת למדליה בעיקר בגלל ההישגים באליפויות היבשתיות האחרונות, אבל יחד איתנו יש עוד 4-3 נבחרות (להוציא את רוסיה 'הבטוחה' בזהב) שיתמודדו על 2 המדליות. צריכים תרגילים טובים ושיפוט הוגן..
אני רק בתקווה שאחרי המשחקים האולימפיים יורידו את התקציבים הגבוהים לכדורגל ויעבירו סכומים לא מבוטלים למקצועות האולימפיים ששם יש כבוד למדינתנו הצנועה. עדיף להשקיע תקציבים למקצועות שיש באולימפיאדה מאשר לכדורגל.