ישראל זכתה ב2 מידליות עד כה ,אני מהמר שעוד 3 מדליות יששראל תיקח ונסיים עם 5 מדליות אני אפרט את ההימור :הימרתי 3 מדליות בג'ודו זה כמעט קרה אבל 2 מדליות זה מצוין . חנה מיננקו שבלונדון היית מקום רביעי תתקדם הפעם למדליה. ההתעמלות האומנותית שלנו הולך בכל הכח שתיקח מדליה גם מיכל דוידוביץ מקווה לא לנחס אבל ביום ראשון תיקח מדליה. אני רק מקווה שאחרי שכל ההימורים יקרו ,יבטלו את התקציבים של הכדורגל הישראלי ויעבירו את התקציבים לענפי ספורט אולימפיים שכן מביאים כבוד לישראל.
בוא נגדיר מחדש: כמות האנשים בעולם שיודעים מי זוכה במדליות בג'ודו או בשיט מזערית. אין פה שום הבאת כבוד, אין פה תרומה לישראל בכל הנוגע להתייחסות של אנשים מבחוץ כלפיה. יש פה גאווה עצמית של אנשים בישראל, זה הכל. שזה סבבה, אבל בואו נזכור שזה מה שיש באמת.
הפעם דאגו לסיים את הסיפור בין השניים מוקדם יותר כדי שמה שיקרה בלונדון לא חזר. והנה, הוא חזר. המסקנה? לא זו הבעיה באמת. עם כל הכבוד, תחרויות האתלטיקה והשחייה מלאות בספורטאים מהרמה הגבוהה ביותר - כמו האמריקאים והאוסטרלים - שהיו צריכים להגיע מוקדם יותר העונה לסוג של שיא רק כדי לשרוד את המבחנים במדינות שלהם, שמהם אין דרך חזרה. והם בסדר. צוברי כבר פשוט לא טוב כפי שהיה. ובנוסף אני מניח שעניין הרוחות כרגיל משחק תפקיד.
הספרדיה המצ'וקמקת, האלופה האולימפית, הגישה ערעור נגד מעיין וביקשה לפסול אותה. אז מעיין הגישה בקשה נגדית - והשופטים קבעו לפסול את הספרדיה. קארמה איז אה ביץ' לוזרית. עדיין לא הבדל טו מאץ' גדול. צריך לקחת טופ 1-2 בשיוט מדליות ויש מדליה.
ססססססססססליחה???? אז באותה מידה אני יכול לשאול אותך למה אתה מתלכלך כל הזמן על רודיגר, למה איזה רקורד יש לך? נערים א' בקריית אונו? אז כן תתפלא לשמוע, מותר לרדת על ספורטאי,גם אם הוא יותר טוב ממך. אם זה היה אסור היה אפשר למחוק 80 אחוז מההודעות באייסוקר.
הגזמת עם התגובה לטעמי בכל מקרה לגבי רודייגר אני מודה בטעות שלי. הייתי בנוער של שערים אל תזלזל. בלי קשר יש הבדל עצום בין אולימפיאדה וענף כמו כדורגל. רודייגר מבצע טעויות שכן אפשר לתקן, אצן נותן את כל מה שיש לו ב-10 השניות וזה מה שיצא ואין מה לעשות עם זה אבל תמיד יהיה את הבטטה שיבקר את הספורטאי ויקרה לו עגלה.
מאחל בהצלחה לחנה היום. בגרנד פרי לפני חודש או חודשיים בערך היא נתנה קפיצה אחת מטורפת שזיכתה אותה במקוםם השני, אבל בכל שאר הקפיצות (5 או 4 קפיצות) פסלה. מקווה שתיתן היום קפיצה אחת (יש רק 3 נסיונות) שתביא אותה לגמר. אני גם מהמר שהמשלחת הזאת תשבור את שיא המדליות לאולימפיאדה. חנה, ההתעמלות ודוידוביץ' - הן צריכות להביא לפחות מדליה אחת.
איזה גבר ששון. לטעמי המדליה הכי מרשימה של ישראל אחרי הזהב של גל פרידמן. מספיק היה לראות אותו לפני הקרבות ובקרבות, את השפת גוף ואת הביטחון שהוא משדר כדי להבין שהוא לא הולך להפסיד את זה. מדהים. היה רחוק פני אחד מזהב/כסף וממש לא היה רחוק מלהפיל את ריינר והפסיד לו רק בשניה האחרונה.
אבל גם בג'ודו ובשיט הספורטאי יכול לבצע טעויות שאפשר לתקן. הכדורגל לא שונה מהם, הוא פשוט יותר פופולארי. קיצר אני לא צריך את ההטפות מוסר האלה בסדר? תכף אני גם צריך להתנצל בפניך שאני יורד כל הזמן על משומר. יאללה בחייאת....
אני חושב שאתה קצת מגזים בנוגע ל"מדליה הכי מרשימה". ששון היה פייבוריט למדליה במשקל הזה ולא ברור לי למה אנשים מאוד מופתעים ממנה , ומדוע בחלק מהמקומות לא לקחו אותו בחשבון בתחזיות. לטעמי - ואת זה אני אומר גם על סמך אליפות אירופה שהתקיימה לפני 4 חודשים - ששון הוא הג'ודוקא השני הכי טוב בעולם במשקל הזה. אני מאמין שהיה עובר את היפני אם היה נופל בבית שלו בהגרלה, ומגיע לגמר מול טדי. לדעתי, מבלי להיות בקי כל כך בענף ולעקוב אחרי כל קרב וקרב, ששון היה זה שהקשה הכי הרבה על טדי בקרבות ביניהם. גם באליפות אירפה זה הוכרע רק על עונשים. אתמול, אמנם, התוצאה הרשמית הורתה על ווזארי, אבל בתכל'ס זה הושג רק בשנייה האחרונה, כך שהוא בהחלט משך אותו כל הקרב ואף היו רחוקים שנייה מגולדן סקור (למרות שסיכוי גבוה מאוד ש-ששון היה מקבל עונש ומפסיד, כי לפני הוואזרי הוא לא תקף כמעט דקה שלמה)
בעייתי לקבוע על סמך תחרות אחת. מה גם שבאליפות אירופה לא היפני השתתף ולא הקוריאני(זה שהודח על ידי ההולנדי בסיבוב השני). ששון מתמודד יותר טוב נגד טדי משאר הג'ודוקות ,אבל זה לא בהכרח אומר שהוא יותר טוב מהם, מה שזה כן אומר זה שהמצ'אפ שלו עם טדי יותר טוב אבל זה משהו אחר.
לא אוהב את זה שקופצים על הדברים האלה והופכים את זה לירידות אישיות, אולי מחוסר ידיעה. ערעורים הם חלק מהענף. ואם הספרדייה היא אלופה אולימפית, כנראה שהיא לא מצ'וקמקת.
אני לא אוהב את זה שאנשים מדרדרים בדירוג, ובפאניקה שולחים ערעור על מי שעבר אותם. היי, אם פסלו על הסף את הערעור שלה ונתנו לה פסילה מנגד, כנראה שגם השופטים איתי.