אם חנין זועבי הייתה שופטת היא הייתה יותר אובייקטיבית משופטי הפח האלה. Sent from my SM-J700H using Tapatalk
עד כמה שאני מבין בג'ודו, נראה לי שהיו בגולדן סקור פעמיים שג'רבי הפילה את סילבה על הצד והשופטים לא נתנו ניקוד. השדר הבריטי מהסטרים הסביר משהו על זה שהיא התחפרה בזמן שג'רבי תקפה, אבל לי זה נראה כמו הטחה לכל דבר. מישהו הבין?
היו כמה דברים מוזרים בקרב הזה, גם מה שהזכרת וגם עונשים שסילבה יכלה לקבל לפני הגולדן סקור. השופטים פחדו לתת כנראה ורצו אותה בחצי. צריך להיות גם אובייקטיבים ולציין שהברזילאית הייתה טובה במהלך הקרב למרות שירדן שלטה בו יחסית.
אני לא מסכים לגבי מה שקרה בגולדן סקור. גם השדרים הבריטים הסבירו יפה שבגולדן סקור צריך הטלה חד משמעית. יכול להיות שבמהלך חמש הדקות זה היה נחשב יוקו, אבל בגולדן סקור זה גבולי. העונשים שהברזילאית לא קיבלה - זה ביזיון. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
* זיו קלונטרוב סיים במקום ב-45 במוקדמות ה-100 מ׳ חופשי עם זמן של 50.65 שנ׳. יש לציין שזהו מקצה הכנה שלו לקראת ה-50 מ׳ חופשי.
* מעיין דוידוביץ׳ סיימה במקום ה-10 את השיוט הרביעי. יש לציין שהתחלת השיוט לא הייתה כ״כ טובה אבל לבסוף היא התקדמה וסיימה 10.
מישהו מבין מה עובר על צוברי? הוא היה בתחרויות האחרונות באיזור העשירייה הראשונה, ברזיל זה ברוחות חזקות או משהו כזה? מעין דוידוביץ' כרגע שישית בדירוג הכללי.