Hevia מפגר, הוא היה עושה לכולם טובה אם הוא היה עף מהבמה ומשאיר את המוזיקה לכנר, הבאסיסט והפרקשנינסטית המצויינת שלו, הם עשו מוזיקה הרבה יותר מעניינת. ישבתי שעה בהופעה שלו ושמעתי רק 2 ליקים שחוזרים על עצמם מיליון פעם במהירויות שונות, לבאסיסט שלו יש באס מידי והוא עושה דברים מטורפים, הכנר שלו גם כן מצויין, וכפי שאמרתי, הפרקשניסטית, מטורפת. ד"א, יצא לי גם לשבת בג'אמים ליד הכנר והבאסיסט שלו, איזה גבר אני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
לא אהבתי פה את הירידה על U2. להקה מצוינת בכל קנה מידה. לא אירי קלטי, אבל עדיין גאווה לאומית עבורם ברחבי העולם.
שמעתי על בסיסטים,דרבוקנים,מתופפים,ג'ימי שניגן עם השיניים מפורסמים.. אבל מעולם לא שמעתי על נגני חמת חלילים מפורסמים.
היית במקרה בהופעה שלו? ראיתי אותו בלייב, הוא שרדר על חמת חלילים חשמלית, עד כמה שזה נשמע הזוי, לא יותר מזה.
בית הבובות - סיגפו השיר הכי יפה מבחינת מבנה ומלודיה שנכתב בעברית. מילים מעולות. אחד השירים הטובים. ארתור, לא דיי לי. __________________________________ עריכה: קבלו ביטול, כל האלבום שלהם גאוני! אני בטוח שאם תריצו את השם "בית הבובות" באימיול לא תמצאו אבל תקנו את הדיסק. ארתור, אוי אני אוהב לשחק עם חוק ומשפט במדינה.
ארתור, שיר חמוד, עד הפעם ה-10. מה שאני אוהב בארתור זה שכל יום הוא מגלה שיר אחר שהופך להיות השיר הכי טוב שנכתב בעברית (בחיאת). גל, כריסטופר.