ערן, אחת החברות הטובות של אימא שלי אלמנתו של אלפנט. חיים, לשאלתך - לא. הוא סבל ממום בלב מגיל צעיר ומת מהתקף או דום לב (לא זוכר) במהלך/אחרי הופעה (לא זוכר כל כך, בשביל זה יש וויקיפדיה).
קח המלצה, אל תשמע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל אם אתה מתעקש הייתי שומע הרבה את השירים : dance' dance tnks fr th mmrs The Take Over, The Break's Over (היה האהוב עליי) Sugar We're Goin' Down This Ain't A Scene, It's An Arms Race Calm Before The Storm זה ממש אני זוכר, תגיד לי אם אהבת או לא. מישהו יכול להמליץ לי על עוד שירים של אואסיס (או אוסיז או אואזיס איך שלא כותבים) חוץ מwonderwall (ככה כותבים לא?). פשוט לא מצאתי עוד שירים יפים חוץ מזה, אולי לא חיפשתי במקום הנכון. וגם אם לא שירים של אואסיס אז שירים בסגנון של וונדרוול יהיה גם טוב.
שירים מומלצים של אואסיס: don't look back in anger lyla champang supernova, אני לא בטוח שכתבתי את זה נכון live forever Acquiesce supersonic step out Guess God Thinks I'm Abel little by little וכן, כתבת וונדרול כמו שצריך
כי ככה רשמו אותו בMTV וככה אני חושב שהם עצמם קוראים לשיר ואין לי מושג למה, אבל הם הורידו את אותיות הניקוד כדי שיהיה יותר נח.
חבר'ה, אני חייב את העזרה שלכם. יש שיר שמופיע בסרט 'אלכס חולה אהבה', כשהאורחת של אלכס מגלה שאהובה לשעבר התחתן וכבר יש לו ילד. השיר הזה גם מופיע באחד מסרטי אסקימו לימון, שאחותו של מומו נוסעת על סקטים. תודה מראש למי שיעזור לי.