אני הכי אהבתי את הראשון שלהם. אחרי זה הם קצת התחילו להתמחזר. אה, והשיר One More Time... אחד המעצבנים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
מסכים שהשיר מצוין, אבל אני חולק עליך בנוגע לאלבום, לטעמי One hot minute אלבום אנדרייטד בטירוף. הם ניסו לעשות שם משהו חדש ומקורי, והביקורות לא אהבו את זה. זה בהחלט הרבה יותר טוב משני האלבומים האחרונים הדי מאכזבים שלהם (מאז קליפורניקיישן הנפלא, הם מוציאים אלבומים די מדשדשים, פה ושם שירים טובים, אבל בכללי, לא משהו). ובנוגע להמלצות לשירי פו פייטרס, אני אמליץ לך על כמה מוכרים יחסית: Everlong One by one Breakout Learn to fly My hero I'll stick around The one Big me Generator Times like these All my life The pretender Next year Have it all D.O.A The best of you No way back Resolve Low Monkey wrench Walking after you Have a cigar (קאבר מצוין לפינק פלויד)
האלבום החדש של הFoo Fighters מעולה. יש בו כמה שירים כמו The Pretender שכולם מכירים, פשוט שיר ענק. עוד כמה שירים נהדרים הם Let it die שזה בכלל השיר החביב עליי באלבום, Summer's End Erase Replace Long way to ruin כל השירים באלבום לדעתי טובים אז ככה שאין סיבה לרשום את הכל, שם האלבום הוא: Echoes, Silence, Patience And Grace