הראמונז... עם כל הכבוד (ויש המון כבוד!) לראמונז, יש להם בדיוק שיר אחד שפרסם אותם, בנה להם מוניטין, והפך אותם לאגדה. הסקס פיסטולס והקלאש הם באמת אגדות, האקספלוייטד באים מעשור אחר לגמרי (הפיסטולס והקלאש המציאו את הפאנק בתחילת שנות ה70, האקספלויטד זכו לחשיפה בתחילת התשעים, והם בכלל שכללו את הפאנק ל -Oi!), ושכחתם פה המון להקות פאנק שהיוו אבני דרך לרוק המהיר והמחתרתי הזה, לדוגמא Crass שנגנו פאנק אנרכיסטי ראשון בשנות השבעים ו-the casualties. בכל מקרה, מבחינה מוזיקלית פרופר קשה להגיד שהפאנק הוא איכותי (בהשוואה לרוק ישן ומטאל פרוגרסיב, נגיד), מבחינה לירית הוא עוד יותר מסריח אפילו (anti flag כל כך שמאלנים שהם כבר מגעילים את עצמם), אבל יש בו קסם נערי שגורם לכולנו לאהוב אותו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx ליהי, מתרפקת על התקופות בהן היתה מתוסכלת שאין בוטס במידה 36....
פאנק רוק טוב רק בשביל משחקי טוני הוק, מעבר לזה לדעתי זה סתם דבילי ומשעמם לשמוע את זה, לעומת זאת פ'אנק זה כבר דבר אחר לגמרי. ואינ באמת בספק אם את מנגנת את עשן על המים של סגול עמוק (או כהה, איך שבא לכם), באופן טוב, את ריף הפתיחה עוד מילא, למרות שגם זה לא פשוט לנגן בדיוק איך שבלקמור מנגן, אבל ההמשך יחסית קשה.
גועל נפש מה שאתם שומעים... אני רוצה להמליץ לכם על טראקים טובים אבל לפי מה שאני רואה, המוזיקה שאתם שומעים (איכס...) זה רחוק מהמוזיקה האמיתית. (טראנסים והאוסים) איכס פ'אנק... אשכרה יש מועדונים עם השירים האלה...? עזבו אני לא רוצה תשובה..
השאלה על מה אתה מדבר ארתור חביבי, על punk, או funk. בשבילי המוזיקה היא הFאנק. מוזיקה גאונית, אולד סקול מטורף. אלקטרוניקה משובחת. Pאנק לעומת זאת, זאת מוזיקה שבאמת מתאימהה לטוני הוק ודייב מיירה. לגבי אדום בנשמה תמליץ לנו על "טראקים", בוא נשמע מה ישלך להציע.
אפשר לשאול מה אתם מוצאים בטראנסים? זה מוזיקה ממוחשבת,לא כמו שירים של זמרים שממש מזיעים כדי להוציא שיר טוב אני לא סובל דברים כאלה,את הטעם שלי בשירים כתבתי בדף הקודם,ואם כבר הטעם שלי,אז הורדתי את הדיסק "פוגי בפיתה" של כוורת,ת'אמת התאכזבתי קצת,יש בו רק איזה 5 שירים בכל הדיסק,כל השאר מערכונים מאולתרים או קטעי מעבר . הורדתי גם את הדיסק "אור של כוכבים -תיסלם-2003 " אחלה דיסק, הכי יפה שם זה דווקא השיר של יאיר ניצני וסאבלימינאל והצל :אשם תמיד.
אדום בנשמה, אני שומע מוזיקה אלקטרונית. אמנם לא טראנסים והאוסים למיניהם, אבל תמליץ. כולם קשורים לדיון המחורבן. רוסים, מרוקאים, אשכנזים...אפילו בחורה ישלנו פה.
*אפילו בחורה שהיא גם מרוקאית וגם רוסיה, שזה סוג של אשכנזיות. אתם קולטים את הגאוניות? גיאנזולה, לעד הערות סקסיסטיות?
סתכל כתבתי בעמוד 20 כמה שירים תגיד אם אתה אוהב... מה שעכשיו עולה לי לראש זה: tiesto feat BT- love comes again axel coon- lamenting city ולא חסר. זה לא טראנסים, יש הבדל. טראנסים אי אפשר סתם לשמוע. טראנסים זה צריך להיות בסיום של מסיבה שאתה כבר כולך שתוי בשיא האטרף ואז טראנסים יתקבלו בשמחה.
אז זהו, שיש כמה סוגים של טראנס. טראנס פסיכודלי - זה פשוט מאוד טראנס למסיבות טבע, נרקומנים ואלכוהוליסטים. צלילים מוזרי, גיטרות וכדומה. לדוגמא: סקאזי, אינפקטד משרום. על מה שאתה המלצת זה גם טראנס. קלאב טראנס. לפחות הראשון, לגבי השני אין לי מושג, אני לא מכיר אותו.
בקשר למוזיקהאלקטרונית פרופר... היא ניתנת לשמיעה רק במצב רוח משוחרר במקום עם אנשים. אנשים ששומעים את המוזיקה בבית בתור רקע, הם אנשים עם בעיות רציניות:\ אינפקטד מאשרום, ההרכב הישראלי גאונים בתחומם ויוצרים יצירות מהממות. שוב, רק באיזה יער עם כמה טיפות על הלשון. בקשר לFאנק... אין על ג'יימס בראוון ופרינס. זגיינוhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ארתור, שובניסט מודחק... אבל בהחלט חזיר (מדריד או לאhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx )