עזוב אותך מוזיקה יוני, לא שמענו ממך מילה אחת על עזיבת הנרי, האם החבר'ה בתותחנים דיברו יותר מדי על כוכב נולד, צביקה הדר, סמי הורי ו"האלופה", שכדורגל כבר לא מעניין אותך?
I'm no longer in artillery. what can i say about henry? i couldv'e been much happier if he just signed for al haly in qatar.
בואנה...אתם שומעים מוזיקה של זקנים..בלי להעליב...בני כמה אתם?? מדברים פה על ביטלס ופינק פלויד..זה לא פסהה טיפה???? 30 שנה וזה עוד רוק ישן. אולי פיספתי אבל לא ראיתי פה אף אחד מדבר על רוק של אמ טי וי או מוזיקה שחורה/טראנסים.
ההבדל המרכזי בין "מוזיקת אמטיוי" למוזיקה בסגנון של הביטלס, פינק פלויד, לד זפלין וכדומה הוא שהמוזיקה הזו נשארת, בעוד שאחרי 10 שמיעות נמאס לך לגמרי ממוזיקת אמטיוי והיא יוצאת לך מכל החורים, אני מדבר מניסיון. מוזיקה שחורה יכולה להיות מוזיקה טובה בהחלט, אבל המוזיקה השחורה העכשווית נמצאת במגמת ירידה והזנייה פשוט, היא הרבה פחות טובה (למעט מקרים בודדים כמו הרוטס או קנייה ווסט שהפציע דיי משום מקום והציל את עולם הראפ והמדשדש). גם בטראנסים וכדומה יש טוב כמו אינפקטד מאשרום, טייסטו ופיית'לס (אני לא ממש התעמקתי בסגנון, לכן הידע שלי מאוד מצומצם). לסיכומו של דבר, אני בספק גדול אם עוד 30 שנה ימשיכו לשמוע את השירים של בריטני ספירס או אקון, בעוד שאני בטוח לחלוטין שהביטלס, פינק פלויד ולד זפלין ימשיכו להרעיד לבבות ולרגש אנשים גם אז.
עזוב, נו, תמיד יהיו את אלה שיחשבו שהמוזיקה של פעם זה פאסה ושזה עובר על חוק ההתיישנות ואסור לשמוע את זה. התוודות - אני מעריץ גדול של באך ומוצארט.